günaydın herkese...nasılsınız canlarım
merhaba cnmmeraba vildos yakaladim birini cok sukur nasilsin rabbim bebek calismalarndai muvaffak etsin insallah benve o kadar takma olmuyo diye nasilsa birer tane tattik evlat sevgisini allahim once hic olmayanlara sonrada bize tattirsin tekrarini
günaydın kaçak iyiyim canım saen nasılsın ne yaptın nasılsın
kızlar ben 10+4 teyim dr ikili taramayı 2 hafta sonra yapalım dedi bebişim iyimiş allaha şükür.
ben son sat 15 mart ama bebeğin haftasına göre 26 mart çıkıyıormuş ona göre hesap yapacağız artık o yüzden tahmini doğum 2 ocak gözüküyor
İÇİM RAHAT OLMUYOR NE YAPİM CANIM YA SENDE BEN GİBİSİN ANLIYORSUNDUR BENİVallahi kendimize zarar sana böyle diyorum anlattıklarını okuyunca kendimi görüyorum al beni vur sana bir farkımız yok.İyimi oluyor böyle hayır ama gönülde başka türlü rahat etmiyor hastalığıydı sıkıntısıydı yorgunluğuydu cabası.Hani ben çektim bu detaycılığımdan hala da çekiyorum istiyorum ki ben gibi paralamasın kimse kendini herşey iyi olacak diye.Erken yaşlanıcaz vallahi yazık bize
Amin cnm inş.birbirimize ettiğimiz tüm hayırlı dualar kabul olur... Allah seninde yardımcın olsun inş.
HOŞGELDİN TOPRAĞIM MEMLEKETEkızlar nasılsınız....ben geldim İZMİRİME...CANIM MEMLEKETİMMM..HAVASI SUYU Bİ BAŞKA VALLA...sabah 7 gibi indik şükür iyi geçti yolculuk nasipse ramazana kadar burdayım..eşim evde kaldı ona üzgünüm sadece....evde dizüstü bilg. var.ama ben eşime kıyamadım laptopumu ona bıraktım yattığı yerden bakabilsin diye.ameliyatlıya fazla oturamıyo hala.o yüzden kardeşimin bilgisayarından giricem işte...akşamları giremesemde gündüzleri uğrarım..hepinizi çok çok öpüyorum..güzel izmirimden selamlar gönderiyorum....
yeni yeriniz hayırlı olsun tekrar benim kuzenimde istanbul çıktı.çok sevindik.bende sizleri çok özledimmm canım beim ya
inşallahhh yeni yerimiz uğur getirir canım taşınmaydı
eşimin ayağıydı izindi derken beynim döndü
neyseki sağlığımız yerinde geliyom senin boncuklar nası
getirde şöyle kocaman bi öpeyim hepinizi
canım ya sende kendine dikkat et çok yorucu senin için
rabbim sağlık ve sabır versin eşin olsa en azında akşamları dorukla ilgülenir
eve kadın çağırdığında yorma kendini bırak yaptığı yere kadar ogünü kendine ayır tatlım
canından önemli boşver o gün bari dinlen neyse azı gitti çoğu kaldı tatlım yaaa
büyütttün 1 sene sonra biraz dha rahatlarsın inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhh
iyiyiz canım sen nasılsıngünaydın beryal im nasılsın çocuklarla aran nasıl buarada nerelerdesiniz ya insan bir gelir özletmeyin kendinizi
selam canım maşallah bebişine ve sana büyüyorsunuzherkese selam kıslarrrrrr
ya birtürlü kimseyle denk gelemiyorum kimseyle yaaaa
bu arada 8+3 oldum ben çok şükür bugün yine gördüm minişimi poyrazda karnımı öpüp duruyo kardeş kardeş diye çok güzel bir duygu yaa
rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin diye dua ediyorum sinoptayım ben burda seyit bilal türbesi var oraya gidip dua edicem tüm arkadaşlarımın adına rabbim kabul etsin inşallah kızlar :))
hgunaydin kizlar evet aysecim antalyaya gidilirken bizim yanimizdan geciliyodu isimiz geregi gezgin ariciyiz nerde bal biz orda hakikisini yapmak icin diyar diyar geziyoruz bizim ekmegimizde burdan . . .. sinemis canim hayirli olsun allahim tamamina erdirsin bizede dua et hem bal hem bebek icin . beryalim masallah ikinciyide sip diye yaptin allahim bagislasin sizlere ikiside sana benziyo benim fikrim cok tatlilar analari gibi bizde dusunuyoruz bir yildir korunmuyoruz ama henuz yok bise rabbim yzmissa olacak diye vakti gelmemistir diye dusunuyoruz biliyosun ahmet yasirde tedavisiz kendiliginden geldi verecekse mevlam verecektir gunu geldiginde sen ikinciye kendiligindenmi hamile kaldin yoksa tedavimi gordun bilmiyorum benim duzensizligim vardi yine var doktora gittim onemli gormedi tahlillerin hormonlarin guzel dedi boyle iste tekrar gorusmek umidiyle hoscakalin arkadaslar allaha emanet olun dualarinizda bizide unutmayin
günaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun
yaren bende 66 yı gördümaynı lafları bende duyuyorum..hatta yeter daha zayıflama diyorlar
kararım kesin 60 olacam
38 bedene bile sığıyorum artıkama 40 beden daha iyi duruyor
diyetinde özel yaptığın şeyler varmı
ben sabah kalkınca elma sirkeli ballı sıcak suyumu içiyorum
yarım saat sonra 1 çay kaşığı polen yutuyorum
15-20 dk sonra kahvaltı
öğlen 3 bardak yeşil çay
yatarkende keten tohumu yiyorum
tabi bunlar sadece sindirimimi kolaylaştırıyor ...az yemeyede çalışıyorum ama 2 gündür yapamıyorum ...dün doğum günümdü kocaman 1 dilim yaşpasta yedim 2 bardak kola içtim 1 pakette cips yedimfazla geldi rahatsız oldum
eskiden olsa banamısın bile demezdi
selam canımselam kızlar nabersiniz?
ayyyyyyyyyyyyyy kızlaaaaaaaaaaaaaa
küseceğüimmmmmm ben szleri hi.ç göremez oldum artık nerelerdeslnlz sibel meltem beryal sifa ayşe vale sinem cemre megryan bzlttee orays yaren burcin vs hai gelin şenlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?