selam canlarımmmmmmmmmmmmm
nasılsınız
ben felaketim
annem 3 gündür yok kızkardeşimle tatile gittiler ben doruk defne ve kreşten dönüşte yeğenime bakıyorum yaşları 5 _2 ve 6 aylık olan 3 sıpa mahvetti beni.abimin eşi çalıştığı için kızı gündüz kreşte ama akşam üzeri dönüşte bana bırakıyor servis ama hafta sonu hep bendeyid kreş hafta sonu kapalı olduğu için ayyyy benim ev kreşten beterdi
heryerde oyuncak az önce banyoda balonları topladım heryere dağıtmışlar .doruk zaten ele başı bütün yaramazlık ondan çıkıyor yeğenimide azdırıyor yazık kız normalde akıllı uslu ama bize gelince doruk onu da bozuyor kız yaramzlıkta tavan yapıyor bize gelince
bu arada herşey kötü değildi hafta sonu
güzel bir olay da oldu. aslında 1 haftadır düşünüyordum ama en nihayetinde kararımı verdim
ev alıyoruz .yani alıyorum desem daha iyi eşimin haberi yok :))))
ben çok beğendim mütahitle görüştüm arsayı çok beğendim anneme ve abime çok yakın yerde
herşeyi sordum adama içime sindi çok beğendim.ama 2 yıl sonra teslim bu yıl inşaatına başlanacak 2014 te teslim.eşime mesaj çektim aradı konuştuk anlattım onada tamam dedi.
zaten maaşı benim hesabıma yattığı için peşinat için onuda beklememize gerek kalmadı hayırlısıyla bu hafta anlaşmayı yapacağım yarısı peşin diğer yarısı ev teslimatında verilecek.2 yıla kadar kalanınıda biriktirirsem ev kredisi alıp fazladan para da ödememiş oluruz.o yüzden bana çok cazip geldi.
çok heyecanlıyım 1 haftadır hep gece evi düşünüyorum allahım inşallah hayırlısı olur bizim için.ailelerimizin evleri var ama bu bizim evimiz olacak eşimin ve benim birikimlerimizle alacağımız ve içini istediğimiz gibi yaptırabileceğimiz bir ev.allahım herkese kendine ait ev nasip etsin inşallah.
canlar dua edin inşallah hayırlısı olsun bizim için
ahhh canım yaaaaaa çok üzüldüm çokk ilkel hayat halaaa nasıl var olur kikızlarr günaydııııııın hepinize moralim çokkkk bozuk
tayinimiz çok mahrum bi dış karakola cıktı
benimle birlikte bi bayan daha olucak
bakkalı bile yokmuşşş yaaaa
ahhh canım yaaaaaa çok üzüldüm çokk ilkel hayat halaaa nasıl var olur kitam anlamadım sen mi çalışıyorsun :26: senin mi tayinin çıktı :26: bi bayan daha olacak yazınca :44: Rabbim yar ve yardımcın olsun canımm benim ama şunu unutma Yüce Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü asla yüklemez bol güç kuvvet ve sabır diliyorummm
benimle birlikte bi bayan daha olacak dedin ya o ne ya canımeşimin cıktı canım tayini hayırlısı artık rabbime sığındım
kızlarr günaydııııııın hepinize moralim çokkkk bozuk
kızlarr günaydııııııın hepinize moralim çokkkk bozuk
benimle birlikte bi bayan daha olacak dedin ya o ne ya canımyani orda nüfusta mı yok aynen her daim Yüce Rabbime sığınmalıyız işimiz rast gitsin başta sağlık olsun inşallah
Canım ya inan üzüldüm..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inaşllahh...
Gitiğiniz yerde ne kadar süre duracaksınız?
saolun kızlar ne yapaılı artık elden bişe gelmiyo cıktı bi kerecnm çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun
kaç yıl sonra tekrar tayin isteyebiliyorsunuz
arabanız var eşinin izinli olduğu zamanlar merkeze gidersiniz sıkma canını..üzülme kafaya takma ne desek boş çıkmış tayininiz birkere
beryal çok sevindim cnm ev alacağına
hayırlı olsun şimdiden
nesliş sen nasılsın canım diye soracam ama okudum hiç iyi değilsin
çilesiz kulmu var..benide soracak olursan 3. kattan kendimi atasım var
3. kattan atlasam belki ölmem komşuya çıkıyım terasından atlayım 5. kat işe yarar belki emelimi gerçekleştirmem için
adet oldum ben pazartesi günü
beklenen günden 4 gün önce oldum
bu ay çörek otu bal tarçın yapmıştım onun için zamanında oldum heralde
sende denesene cnm
ben ne zaman çörekotu bal tarçın kürünü denesem o ay zamanında geliyor adetim
bu ay dr gidemiycem çünkü dr gitmem gereken zamanda tatilde olacam inşallah hayırlısıyla 10 gün sonra yola çıkıyoruzstres atacam deşarj olup gelecem musmutlu olacam inşallah
sünnet düğünümüzde bitti çok şükür
kaynanamlarla birdaha düğün organize etmekmi tövbeler olsun
zaten onlarada dedim..burak evleneceği zaman kızı kaçırsın daha düğün stresine giremem dedim
büyük görümcem bende kalıyor 2 gündür çok eğleniyoruz
tam kafa dengim birisi seviyorum görümcüğümü
cumartesi günüde küçük gelecek kalmaya......geçmez zaman o gidene kadar şimdi :18:
kilom 66
düğünde çöp gibiydim..beni uzun zaman görmeyen akrabalar değişimime hayran kaldılar
ne kadar zayıflamışsın çok yakışmış dediler
şiştikçe şiştim mutluluktanson 6 kilom var vermem gereken..onuda veriyim tam süper olacam
benden şimdilik bu kadar... öpüyorum hepinizi
fırsat buldukça yazarım
saolun kızlar ne yapaılı artık elden bişe gelmiyo cıktı bi kere
2 sene kalıcaz gittiğimiz yerde
şifacım eşimin arkadaşının eşi ve ben olucaz
tayinimizin çıktığı yer köy olduğu için
fazla arkadaşımız olmayacak demek istedim
öpüyorummmm hepinizi
ev topluyorum pek giremiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?