Dokuz Doğuranlar

rabbim üç şeye niyet edin siz nasıl oldunu anlamazsınız demiş
1.si evlenmeye niyet edin
2.si hacca niyet edin
3.süde ev yapmaya niyet edin demiş

ahirette iman dünyada mekan demişler rabbim kolaylık versin sana ve aşine inşşallah göz kapayıp açıncaya kadar olur ama dikkat et malum zman kötü herşeyin yasal kuralına uygun olsun iyce aRAŞTIR COKK DOLANDIRICI VAR ALLAH KORUSUN

65BUÇUĞU GÖRMÜŞTÜM TARTIDA AMAN ALLAHIM NOLUYO DEDİM 4 GÜNDÜR MİDEM FELAKET BULANIYO KALKAMIYORUM DESEM YERİ SIKINTIDAN VALA SİTRESTEN GÖRÜMCEM DOGORDU DOGURCAK 15-20Sİ ARASI DEMİŞ DOKTOR ALLAHIM NOLUR YA ONUN MEVLÜTÜNE KADA RHAMİLE KALAYIM BEN NABARIM YA NE DERİM MİLLETE ARTIK YORULDUMMM

midem kötüya 2 gün önce bi tartıldım 3 günde 2buçuk kilo vermişim sadece cubuk kraker yiyorum hiçbişi yiyemiyorumm açlık bile yok midem bulanıyo yemeklerden bööööö

54 olmuşum 2 gü önceydi
belki dahada düşmüşümdür sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

başka bişi yok bizde öle maraton maroton bi hayat

çok sıcak çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güneşi gördümmüsünüzitim azıyo yaaa:2::2::2::2::2::2::2:

bugün bi pazara gittim ay sıcakta ne yiyesim ne gezesim nede alasım geldi 15 tl harcadım oda 5 tlye eşime tşört aldım 10tl harcamışım bi erik ,barbunya, semiz otu, şeftali yumurta aldımDD salata domates vardı evde eşimde karpuz alırım ben sen taşıma dedi

ay yazın ne yeniyoki öfsss canım hiç bişi istemiyo 4 gündürde midem bulanıyo kilo verdim 3 kilo vermişim yaa ne güzel içimdeki fil öldü

canım sıkılıyooooooooooooooooooooooo

kızlar herkese merhaba.
umarım herkes iyidir.
uzun zaman oldu girmeyeli.burada yoktuk İzmir'e gitmiştik.yeni geldik.oradada giremedim.

selam kızlarrrr...

herkez iyidir umarımmm...

Bernacımm ev alıyormuşsun kuzumm hayırlı uğurlu olsunn...Çok sevindim...

Ay bizim ev borcuda 19 ay sonra bitiyorr..Sayılı gün çabuk bitiyor diyorlar ama bunun biteceği yok valla..

Bu arada ben yine bunaLIMdayımm..Bu gidişim hiçç iyi değil.. 2 ay oldu hastalanmadımm.Heryerim okadar çok şişki
anlatamamm..Ned yapacağımı şaşırdım..Dr. gidecem olmazsa eğer..

Kızlar direk tüp bebek için ne ypacaağım ben neyi araştırmam lazım nerden başlamam lazım..

Artık evlat sahibi olmak istiyorumm..Benimle evlenenler 2.3. doğurdu. Çok moralim bozuluyor bunları düşündükçe..
7 yıl bitti evleneli..şimdiye kadar 2. olmuş büyümüş olacaktı diyip duruyoruım kendi yiyip bitiriyorum..

kızlarr günaydııııııın hepinize moralim çokkkk bozuk
tayinimiz çok mahrum bi dış karakola cıktı
benimle birlikte bi bayan daha olucak
bakkalı bile yokmuşşş yaaaa

ahhh canım yaaaaaa çok üzüldüm çokk ilkel hayat halaaa nasıl var olur ki tam anlamadım sen mi çalışıyorsun :26: senin mi tayinin çıktı :26: bi bayan daha olacak yazınca :44: Rabbim yar ve yardımcın olsun canımm benim ama şunu unutma Yüce Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yükü asla yüklemez bol güç kuvvet ve sabır diliyorummm

eşimin cıktı canım tayini hayırlısı artık rabbime sığındım

eşimin cıktı canım tayini hayırlısı artık rabbime sığındım
benimle birlikte bi bayan daha olacak dedin ya o ne ya canım yani orda nüfusta mı yok aynen her daim Yüce Rabbime sığınmalıyız işimiz rast gitsin başta sağlık olsun inşallah

Canım ya inan üzüldüm..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inaşllahh...
Gitiğiniz yerde ne kadar süre duracaksınız?

cnm çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun
kaç yıl sonra tekrar tayin isteyebiliyorsunuz
arabanız var eşinin izinli olduğu zamanlar merkeze gidersiniz sıkma canını..üzülme kafaya takma ne desek boş çıkmış tayininiz birkere

beryal çok sevindim cnm ev alacağına
hayırlı olsun şimdiden

nesliş sen nasılsın canım diye soracam ama okudum hiç iyi değilsin
çilesiz kulmu var..benide soracak olursan 3. kattan kendimi atasım var
3. kattan atlasam belki ölmem komşuya çıkıyım terasından atlayım 5. kat işe yarar belki emelimi gerçekleştirmem için

adet oldum ben pazartesi günü
beklenen günden 4 gün önce oldum
bu ay çörek otu bal tarçın yapmıştım onun için zamanında oldum heralde
sende denesene cnm
ben ne zaman çörekotu bal tarçın kürünü denesem o ay zamanında geliyor adetim

bu ay dr gidemiycem çünkü dr gitmem gereken zamanda tatilde olacam inşallah hayırlısıyla 10 gün sonra yola çıkıyoruz stres atacam deşarj olup gelecem musmutlu olacam inşallah

sünnet düğünümüzde bitti çok şükür
kaynanamlarla birdaha düğün organize etmekmi tövbeler olsun
zaten onlarada dedim..burak evleneceği zaman kızı kaçırsın daha düğün stresine giremem dedim

büyük görümcem bende kalıyor 2 gündür çok eğleniyoruz
tam kafa dengim birisi seviyorum görümcüğümü

cumartesi günüde küçük gelecek kalmaya......geçmez zaman o gidene kadar şimdi :18:

kilom 66
düğünde çöp gibiydim..beni uzun zaman görmeyen akrabalar değişimime hayran kaldılar
ne kadar zayıflamışsın çok yakışmış dediler
şiştikçe şiştim mutluluktan son 6 kilom var vermem gereken..onuda veriyim tam süper olacam
benden şimdilik bu kadar... öpüyorum hepinizi
fırsat buldukça yazarım

benimle birlikte bi bayan daha olacak dedin ya o ne ya canım yani orda nüfusta mı yok aynen her daim Yüce Rabbime sığınmalıyız işimiz rast gitsin başta sağlık olsun inşallah

Canım ya inan üzüldüm..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inaşllahh...
Gitiğiniz yerde ne kadar süre duracaksınız?

saolun kızlar ne yapaılı artık elden bişe gelmiyo cıktı bi kere
2 sene kalıcaz gittiğimiz yerde
şifacım eşimin arkadaşının eşi ve ben olucaz
tayinimizin çıktığı yer köy olduğu için
fazla arkadaşımız olmayacak demek istedim
öpüyorummmm hepinizi
ev topluyorum pek giremiyorummm

canım benim üzülme alışırsın bende malatyalıyım malatyda yaşıyorum tayininiz hangi llçe ye çıktı yazrsan sevinirim

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Gül yüzünüz hiç solmasın
Kazancınız bol bereketli olsun.
Geleceğiniz sağlık sıhhatli olsun.
Geceniz gündüz gibi aydınlık olsun.
Yolunuz açık gönlünüz pak olsun.
Her gününüz bol bereketli şen olsun.
Yüreğiniz ferah,ilhamınız bol olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
Melekler daima duacınız olsun.
Kabriniz gülistanlı bir bahçe olsun.
Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.
Akibetiniz Mizanında ağır olsun.
Sorgu sualde hesabınız kolay olsun.
Resulallah (s.a.v.) şefaatçiniz olsun.
Kur'an ve iman yoldaşınız olsun.
Sekiz cennet size müştak olsun.
Hakk'ın cemalini görmek nasip olsun.
Bu dualar size hediyem olsun.
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun Efendimiz(S.A.V.) rüyanızda ziyaretçiniz olsun ( Amin inşaALLAH )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…