selam canım
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun
selam canım küsme bana yaaa çocuklardan fırsat bulamıyorum yoksa aklım hep burda inan
herkese selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr
cnm çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun
kaç yıl sonra tekrar tayin isteyebiliyorsunuz
arabanız var eşinin izinli olduğu zamanlar merkeze gidersiniz sıkma canını..üzülme kafaya takma ne desek boş çıkmış tayininiz birkere
beryal çok sevindim cnm ev alacağına
hayırlı olsun şimdiden
nesliş sen nasılsın canım diye soracam ama okudum hiç iyi değilsin
çilesiz kulmu var..benide soracak olursan 3. kattan kendimi atasım var
3. kattan atlasam belki ölmem komşuya çıkıyım terasından atlayım 5. kat işe yarar belki emelimi gerçekleştirmem için
adet oldum ben pazartesi günü
beklenen günden 4 gün önce oldum
bu ay çörek otu bal tarçın yapmıştım onun için zamanında oldum heralde
sende denesene cnm
ben ne zaman çörekotu bal tarçın kürünü denesem o ay zamanında geliyor adetim
bu ay dr gidemiycem çünkü dr gitmem gereken zamanda tatilde olacam inşallah hayırlısıyla 10 gün sonra yola çıkıyoruzstres atacam deşarj olup gelecem musmutlu olacam inşallah
sünnet düğünümüzde bitti çok şükür
kaynanamlarla birdaha düğün organize etmekmi tövbeler olsun
zaten onlarada dedim..burak evleneceği zaman kızı kaçırsın daha düğün stresine giremem dedim
büyük görümcem bende kalıyor 2 gündür çok eğleniyoruz
tam kafa dengim birisi seviyorum görümcüğümü
cumartesi günüde küçük gelecek kalmaya......geçmez zaman o gidene kadar şimdi :18:
kilom 66
düğünde çöp gibiydim..beni uzun zaman görmeyen akrabalar değişimime hayran kaldılar
ne kadar zayıflamışsın çok yakışmış dediler
şiştikçe şiştim mutluluktanson 6 kilom var vermem gereken..onuda veriyim tam süper olacam
benden şimdilik bu kadar... öpüyorum hepinizi
fırsat buldukça yazarım
ayşem sabah bakındım bakındım gelen olmadı ben çıkmışım sen gelmişsin herhalde
canım malatyanın köyüne çıktı hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim
artık çok üzülmüyorum aileme yakın en azından ona şükrediyorum
seninde kardeşin evleniyomuş hayırlı ugurlu olsun allahım daim etsin hep mutlu olsunlar
kızzz inşallahhh hamişsindirrrrrrrr 2 gün geçmiş
NESLİŞİM canım hayırlısı olsun aynı durumdayım seninle
bugünlerde psikolojim pek iyi değil taşıncaz ya ondan herhalde
HAKSEVER canım sen nasılsın
DİVİMMMMMMM NERELERDESİN BACIMMMMM
BERYALİM sizide öpüyorum
FİRDEVSCİM sen nasılsın bebiş nasıl
lLİGHTLİFE SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL
selam ayşem naber cnm özledim senibana gelincez bugün akşam annemlere gidicem yarın kız kardeşimin kınası var evet beklenen gün geldi çattı artık gürbet ellere gidecek hayırlısı
ve ben daha adet olmadım ama iki gündür sağ kasığım feci ağrıyor bu sefer hiç tets yapmak felan gelmiyor içimden kız kardeşimin düğünü bitsin zaten hemen gidcem doğum doktoruna ama bu sefer kesin kesin gidcem inşallah
ama bişi var neyse bişi yok kalsın
zaten hiç kiloda veremedim kaç kiloyum bildiğim bile yok
canım benim hamilemisin önce onu soruyum dikkatimi çektiayşem sabah bakındım bakındım gelen olmadı ben çıkmışım sen gelmişsin herhalde
canım malatyanın köyüne çıktı hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim
artık çok üzülmüyorum aileme yakın en azından ona şükrediyorum
seninde kardeşin evleniyomuş hayırlı ugurlu olsun allahım daim etsin hep mutlu olsunlar
kızzz inşallahhh hamişsindirrrrrrrr 2 gün geçmiş
NESLİŞİM canım hayırlısı olsun aynı durumdayım seninle
bugünlerde psikolojim pek iyi değil taşıncaz ya ondan herhalde
HAKSEVER canım sen nasılsın
DİVİMMMMMMM NERELERDESİN BACIMMMMM
BERYALİM sizide öpüyorum
FİRDEVSCİM sen nasılsın bebiş nasıl
lLİGHTLİFE SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL
hu hu kimse yok muuuuu?
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
canım çok sevindim gözün aydın olsunkızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
çarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?