Dokuz Doğuranlar

miraç kandiliniz mubarek olsun dualarınızda bu kardeşinizede yer verin rabbim hayırlı dualarınızı kabul eylesin iyi kandillerrrrrrrrrrrrrrrr

selam canım
hoşgeldin nasılsın neler yapıyorsun

selam canım küsme bana yaaa çocuklardan fırsat bulamıyorum yoksa aklım hep burda inan

iyiyim beryalcim sağolasın.. sıcaklarla boğuşuyoruz.. sen nasılsın cimcime nasıl? doruğa benziyomu? ilk çocuk fenaysa 2. uslu olurmuş 1.si usluysa 2.si fena olur diyolar nasıl ?

günaydın arkadaşlar nasılsınız....fazla giremiyorum..yağız çok yaramaz oldu.sevilmekten çok şımardı,canımıza okuyo valla..fırsat buldukca yazarım.kendinize iyi bakın..öpüldünüz...

Offf divişim ya valla senin şu azmine hayranımm bunu bilesin...:))) Kıskanıyorum azmini..Nazar değmesn...

Canım bende geçen perşembe hastalandımm..Sonunda..
temmuzun ilk haftası Ayvalığa gidiyoruz..1 hafta yokumm..inşş orada bu bütün negatif enerjim atacağımm..
Gerçi bu sefer biraz tombiş gidecemm..Ama hiç takmıyorum Ramazanda veriyorum çünkü benn..Ramazanda heralde bir 5-7 kilo veririm..
Sonrada hemen zaten tedaviye başlayacağız inşallahhh...

Düğün dernek bizde bu yıl çok yok olanada ben gitmiyorumm..İçim daralıyor valla..Millet Direk KISIR gibi bakıyor artık...

Bu aralar çok duygusalım sürekli ağlıyorumm...
Pazar günü babalar gününde Babamın elini bile öpmeye gidemedimm..Sürekli ağlamaktan kopmuştum o gün..
aRADIM MEsajda attıumm..Dedim telafi edeceğim evde çok işim var çıkamıyorum evden dedim..
Ben istemez miyim torunu olsun onunla gidim..Hep öyle hayal etmiştim..Ama bu senede boş geçti..
Çok dip noktadayımm hayattan kayıyorum sanki..

Ben böyleyim iştee..Sizler iyimisiniz...
sürekli giremiyorum malum işler...(

günaydınlar kızlar malesef güne hiç iyi bi şekilde uynamadım
dün akşam aldığımız şehit haberleri çok ama çok derinden sarstı ciğerim köz gibi artık yeterr diyorum bari bu son olsun
konyada 2 şeihdimiz var biri ılğınlı biri ahırlı ılğınlı olanın 1temmuzda düğünü varmış hele düğün davetiyesini görüncez ciğerim resmen parçalandı
allahım yeter artık daha fazla anaların ciğeri yanmasın yarabbim sen onlara sabır ver allah güç ver dayanak ver allah şu mubarek 3 aylarda daha fazla ciğerler yanmasın allahhımmm

valeciğim seni gördüm altta nasılsın canım malatya güzel yerdir derdi benim dayım ama o merkez yaptı görevini tam 5 yıl kaldaşimdi kütahyada ama orası kışın çok soğuk olurmuş kütahya ama senin köy yeri gibi olmasına kalabalık bi ortam olmamasına çok üzüldüm ama sen üzülme eminim yaradan seni yalnız bırakmaz diye aklıma geliyor hayırlısı olsun belkide çok seveceksin

bana gelincez bugün akşam annemlere gidicem yarın kız kardeşimin kınası var evet beklenen gün geldi çattı artık gürbet ellere gidecek hayırlısı
ve ben daha adet olmadım ama iki gündür sağ kasığım feci ağrıyor bu sefer hiç tets yapmak felan gelmiyor içimden kız kardeşimin düğünü bitsin zaten hemen gidcem doğum doktoruna ama bu sefer kesin kesin gidcem inşallah
ama bişi var neyse bişi yok kalsın
zaten hiç kiloda veremedim kaç kiloyum bildiğim bile yok

ayşem sabah bakındım bakındım gelen olmadı ben çıkmışım sen gelmişsin herhalde
canım malatyanın köyüne çıktı hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim
artık çok üzülmüyorum aileme yakın en azından ona şükrediyorum
seninde kardeşin evleniyomuş hayırlı ugurlu olsun allahım daim etsin hep mutlu olsunlar
kızzz inşallahhh hamişsindirrrrrrrr 2 gün geçmiş
NESLİŞİM canım hayırlısı olsun aynı durumdayım seninle
bugünlerde psikolojim pek iyi değil taşıncaz ya ondan herhalde
HAKSEVER canım sen nasılsın
DİVİMMMMMMM NERELERDESİN BACIMMMMM
BERYALİM sizide öpüyorum
FİRDEVSCİM sen nasılsın bebiş nasıl
lLİGHTLİFE SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL

yok kız ne 2günü mayısın 5 inde olmuştum ama ben geçen senede böyle oldum biliyonmu hatta test yaptım çıkmadı kan testi yaptırdım bi hevesle ordada çıkmadı yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum canım
evet kız kardeşim gelin gidecek artık sıra erkeklerde gerçi daha askerliğini yapmadı amaa
senin ailen nerelerde canım
ama valem umut dünyası bu ya 3 gündür sağ kasığım çok ağrıyor yinede allahımdan ümit kesilmez inşallahhh
ha bu arada hamilelik çizelğesi bendemi yapsam diye düşündüm ama boş yere heves etmiyim diyede vazgeçtimmmmm

selam ayşem naber cnm özledim seni
gerçi bu aralar bende çok giremiyorum 3 gün temizlik yaptım dünde kaynanamlardaydım eltime biraz yardım ettim
kısmetse bu pazar yolcuyuz şimdide tatil hazırlıkları yapıyorum
dönüşte konya mevlanaya uğramayı düşünüyoruz
gez dünyayı gör konyayı demişler bende görüyüm dünya gözüyle

cnm ben sabahları çörekotu-bal-tarçın karışımı yüyorum
adetlerim günü gününe geliyor o karışımı yediğim zaman
denemeni tavsiye ederim
yumurtlamayada faydası var
canım benim hamilemisin önce onu soruyum dikkatimi çekti
ben iyiyim ev temizledim yola çıkacaz hazırlık yapıyorum
bu sene kalabalık gidiyoruz kocikin arkadaşıyla yol arkadaşlığı yapacaz
son 3 günde ablamlar gelecekler
hep tek gidiyorduk bu sefer koloni halinde gidecez ben hiç memnun değilim ama kocik belki dahada memnun kalırsın bi deneyelim arkadaşlıklarını beğenmezsek seneye beraber gitmeyiz dedi
öpüyorum canım seni inşallah hamilesindir bitanem
hu hu kimse yok muuuuu?

ben varım

Son düzenleme:
çarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim 1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
canım çok sevindim gözün aydın olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

haksever senin adınada çok sevindim
inşallah 5 yıllık yorgunluğun ardından bebişine kavuşursun
inşallah bu dr şans getirir sana :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…