Dokuz Doğuranlar

aferimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aferimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmm
çok çok sağol tatlım darısı sana inşallah

ohh çokkk sevindimm hadi hayırlı-uğrlu olsun son aşılaman olsun bebeğin sana tutunsun tatlım çok dua edicemmmm

amainn divinty canım benim çok sağolll canım benim Rabbim inşallah en yakın zamanda sana nasip etsin cici kızına çok cici bi kardeş gelsin inşallah dualarımdasınnnnn

kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM

canım çok sevindim tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kendine çok dikkat et iyi bari hamişler listesinde yanlız kalmayacağız hadi kızlar çalışmaya devam yanımıza daha çok hamiş lazım

çok teşekkürler tatlım yaa amin aminn inşallah çok sağol ne gibi dikkatlerim olmalı :26: tecrübelerinizden yararlanmak isterim hepsi kulağımda küpe olacak şimdiden teşekkürler evet yaaa bu topik ve tüm topikler anneler ev hamişler listesi var olacak inşallah

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahıma şükürler olsun kan tahlili yaptırdım hamileymişim
ne olur çok dua edin bu sefer meleğim sıkı sıkı tutunsunnnn
allahım bu rüya bitmesin

evet evetttt evetttttt hamileyim divim çok dua et ne olur
sizede hayırlı yolculuklar bence daha çok keyif alırsın bizim çoğu arkadaşlar grup gidiyo
çok memnun kalıyolardı bizde haftaya bugün gidiyoz burdan artık
ama kutu falan yapmıyom bugünlerde artık eşim yapacak

arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun göbüşümüzü birliktemi büyütecez
hakseverimmmmmmmmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhh sen ayşem en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz
ben çok acı çektim biliyosun rabbim bu sefer yüzümü güldürsün inş.bana çok dua et canım arkadaşım

Son düzenleme:

ayşem hayırlısı olsun inşallaaahhh hamilesindirrrr canım arkadaşım

ayy çokk sevindim ne güzel her gün müjde olsun inşallah tebrik ederim tatlım gözleriniz aydın olsunn inşallah sıkıntısızca kucağına almak nasip olsunn

evet birlikte büüyütcezz inşallah hepimiz tadacağız bu duyguları canım çok öptüm tekrar tebrikler

senin adına çok sevindim vale ALLAHım tamamına erdirsin bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle cnm
şifa her ne kadar seni tanımasam bile seninde hamileliğin hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhhatli kucağına al
haksever inşllah seninde yakında mutlu haberini alırız cnm bol şans sana
divin sanada iyi tatiller cnm inşllah sende orda bebek bulur gelirsin
ayşe senide merak ettim inşallah hamilesindir:26:

evet tatlım tanışamadık pek ama çok memnun oldum tanıştığıma :13: çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun güzel dileklerin için aminn inşallah hepimizin hasreti son bulsun çok yakında inşallah

selam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))

Allahıma şükürler olsun canım çok sevindim çok güzel bir haber
maşallah topiğimize hamile haberleri gelmeye başladı hemde çifter çifter

inşallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur
senin durumun ortada doktor kontrolünde ol sürekli öpüyorum seni
rabbim büyük vermekle bitmek tükenmek bilmeyen nimetlerinden verdi çok şükür
inşallah kucağına aldığın günüde görmek nasip olur
teşekkür ederim citosum tam yumurtlama günüme denk geliyor tatil zamanımız
hususi ayarlasak denk getiremezdik ordada ödev yapacaz harıl harıl ders çalışacaz
selam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))

a.slm bircan nasılsın canım

kızlar hamile haberleriyle çok mutlu oldum ama gerçek hayatta mutsuzum
3 gündür komşum zirve yaptı artık gürültüde sınır tanımıyorlar
dünde onlara gelen bi misafir kız vildana sataşmış
avaz avaz bağırdım sokağın ortasında...benim kızıma karışamazsınız sizi doğduğunuza pişman ederim dedim
biraz sakinleşince neden böyle yapıyorsunuz ilerde iyi arkadaş olursunuz pişman olursunuz dedim
bir tane fesat bir kız vardı Allah korusun diyor
2 gündür inadıma gürültü yapıyorlar
kocikte çok sinirli otalık iyi karışacak
apartman toplantısı yapıp çatı için para toplayacaklarmış
bu sinirin üstüne kocik ne toplantıya katılır nede 5 kuruş para verir
şimdi dışarda bi yağmur yağıyor sel bastı sokağı
evlerinin içine akıyordur sular eminim
Allah komşununda hayırlısını görgülüsünü versin
banada hz eyüpün sabrını versin inşallah

bugün kardeşime gittim oturmaya
23 günlük oldu oğlu
banyo yaptırdım oyuncak bebek gibi oynadım onunla
çok tatlı çok sevimli maşallah aynı vildanın bebekliğine benziyor
Allah bizede nasip eder inşallah vildanım tek kalmaz

canım çok sevindim inşallah bu sefer sağ salim kucağına alırsın yat dinlen bol bol

canım bol bol yat dinlen bol sıvı iç kafanı hiç birşeye takma bulantıların başlar sabahları tuzlu seyler ye bulantıya iyi geliyor simit ve tuzlu peynir çok güzel bastırıyor dr zaten yönlendirir neler yapman gerektiği ile ilgili

iyiyim beryalcim sağolasın.. sıcaklarla boğuşuyoruz.. sen nasılsın cimcime nasıl? doruğa benziyomu? ilk çocuk fenaysa 2. uslu olurmuş 1.si usluysa 2.si fena olur diyolar nasıl ?
canım biz iyiyiz şükür
doruk 3 gündür çok ateşliydi keyifsizdi ölece yattı yavrum hem sıcak hem ateş bitirdi oğlumu ama şükür bugün daha iyi
defne abisinden de yaramaz benim şansıma iki çocuğumda yaramazlıkta birbiryle yarış halinde

günaydın arkadaşlar nasılsınız....fazla giremiyorum..yağız çok yaramaz oldu.sevilmekten çok şımardı,canımıza okuyo valla..fırsat buldukca yazarım.kendinize iyi bakın..öpüldünüz...
selam canım tatilin tadını çıkarın ana oğul

bende seni çok öpüyorum canım
yeni yerin hayırlı olsun sakın sıkma canını .eşin yanında nasılsa
canım benim iyi tatiller sanada allah içine sindirsin.inşallah çok güzel zaman geçirirsin.kimseyi takma kafana sen eşine kızına bak keyfini bozma hiçbirşey için
öpüyorum

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah

cadı kız sonunda mutlu mesajlarını da almak nasip oldu bana
rabbin hakkında hayırlısını versin inşallah bu dr umut olsun şifa olsun sana
tez zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle

canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim çok sevindim
bak tayine sıkılıyordun rabbim yüzünü başka yeren güldürdü
her şerde bir hayır vardır demişler
inan yazarken tüylerim diken diken oldu
çok mutlu oldum senin adına
.sağlıkla gelsin meleğin

selam canım nasılsın
arada geliyorsun denk gelemiyoruz
öpüyorum oğluşunu ve seni

selam canım nasılsın
neler yapıyorsun
hamilelik ve kızınla nasıl geçiyor günler

canım benim çok teşekkür ederim
amin canım inşallah çok istiyordum gönlüme göre evim olsun inşallah ki olacak

Nerelerdesinizzzzzzzzzzzzz?
buradayız canım sen nerelerdesin bakim

beryalim canım ev alıyormussun çok sevindim
çok sağolasın canımmmmmmmmmmmmm

kızlar herkese merhaba.
umarım herkes iyidir.
uzun zaman oldu girmeyeli.burada yoktuk İzmir'e gitmiştik.yeni geldik.oradada giremedim.
hoşgeldin canım
hepimiz iyiyiz şükür sen nasılsın

çok sağol tatlım .amin

selamlar canlarım
evimiz için anlaşma yaptık.allah utandırmasın
hayırlısı olur inşallah
eşim henüz evi projeyi şeklini görmedi.ama sen beğendiysen tamam alalım dedi.aşkım benim kıyamam ona
ben dayımla beraber gittim anlaşma yaptık.peşinatı yatırdık.seneye yaza kısmetse evimiz bitecek.
içinide benim istediğim gibi yapacaklar banyo mutfak odalardaki hertürlü detaya fikir verme şansım da var.süper olacak inşallah
allah isteyen herkese ev nasip etsin.ben çok bekledim bu ev için rabbim yardımcımız olsun inşallah

bu arada 1 ay sonra eşim geliyor izne
tam 1 ay izni var tatile nereye gideceğimizi ayarlayamadım tam tarih belli olmadığı için yer de ayııtmadım ama inşallah yer buluruz bu yıl antalya istiyoruz yada fetiye bakalım nereye gidicez.
bu arada 1 haftalığına da olsa batuma da gitmemiz gerek eşimin ailesinin yanına ordan rize ye de bakalım nasıl yapıcaz.eşimlede başbaşa olmak istiyorum offf offfff
önce eşimle ikimiz tatile gidicez sonra geri gelip çocukları ve annemide alıp tekrar gidicez tatile.yoksa eşimle iki muhabbet edecek vakit olmuyor çocuklarla ilgilenmekten.zaten 1 ayımız var o da hemen bitiyor

bu ne güzel haberler kızlarrrrrr...tebrik ediyorum valecimmm ,şifaammm...rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...BERYALCİM hayırlı ugurlu olsun eviniz.sağlıkla huzurla yavruların ve eşinle ağız tadıyla oturun canım benim...DİVİNCİĞİMM bi görgüsüz takımıda benim üstümde var altımda gelinleri yanındada anası oturuyo istila etmişler apartmanı.allahtan kiracıyım,çok zor valla kadın elektrik süpürgesini açınca bile sinirlerim zıplıyo...AYŞECİM sen nasılsın...Bu arada ŞEHİTLERİMİZ var biliyosunuz.ALLAHTAN rahmet yakınlarınada sabır diliyorum...şehit olan askerlin hepsi eşimin askerleriydi.aslında hepsi tekirdağdalardı görev için gitmişlerdi...eşimide gönderceklerdi son anda gitmemişti..1 TEMMUZDA düğünü olucak olan ASSUBAYDA eşimin iş arkadaşı..çok morali bozuk onunda...rabbim yanlarına koymasın bu acıyı...artık iyice korkar oldum eşimden dolayı..ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…