haksever senin adınada çok sevindim
inşallah 5 yıllık yorgunluğun ardından bebişine kavuşursun
inşallah bu dr şans getirir sana :13:
çok çok sağol tatlım darısı sana inşallahaferimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aferimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmm
ohh çokkk sevindimm hadi hayırlı-uğrlu olsun son aşılaman olsun bebeğin sana tutunsun tatlım çok dua edicemmmmçarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amainn divinty canım benim çok sağolll canım benim Rabbim inşallah en yakın zamanda sana nasip etsin cici kızına çok cici bi kardeş gelsin inşallah dualarımdasınnnnncanım çok sevindim gözün aydın olsunAllah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
haksever senin adınada çok sevindim
inşallah 5 yıllık yorgunluğun ardından bebişine kavuşursun
inşallah bu dr şans getirir sana :13:
kızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
çok teşekkürler tatlım yaa amin aminn inşallah çok sağol ne gibi dikkatlerim olmalı :26: tecrübelerinizden yararlanmak isterim hepsi kulağımda küpe olacak şimdiden teşekkürler evet yaaa bu topik ve tüm topikler anneler ev hamişler listesi var olacak inşallahcanım çok sevindim tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım kendine çok dikkat et iyi bari hamişler listesinde yanlız kalmayacağız hadi kızlar çalışmaya devam yanımıza daha çok hamiş lazım
evet evetttt evetttttt hamileyim divim çok dua et ne olurselam ayşem naber cnm özledim seni
gerçi bu aralar bende çok giremiyorum 3 gün temizlik yaptım dünde kaynanamlardaydım eltime biraz yardım ettim
kısmetse bu pazar yolcuyuz şimdide tatil hazırlıkları yapıyorum
dönüşte konya mevlanaya uğramayı düşünüyoruz
gez dünyayı gör konyayı demişler bende görüyüm dünya gözüyle
cnm ben sabahları çörekotu-bal-tarçın karışımı yüyorum
adetlerim günü gününe geliyor o karışımı yediğim zaman
denemeni tavsiye ederim
yumurtlamayada faydası var
canım benim hamilemisin önce onu soruyum dikkatimi çekti
ben iyiyim ev temizledim yola çıkacaz hazırlık yapıyorum
bu sene kalabalık gidiyoruz kocikin arkadaşıyla yol arkadaşlığı yapacaz
son 3 günde ablamlar gelecekler
hep tek gidiyorduk bu sefer koloni halinde gidecez ben hiç memnun değilim ama kocik belki dahada memnun kalırsın bi deneyelim arkadaşlıklarını beğenmezsek seneye beraber gitmeyiz dedi
öpüyorum canım seni inşallah hamilesindir bitanem
ben varım
arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun göbüşümüzü birliktemi büyütecezkızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
hakseverimmmmmmmmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhh sen ayşem en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirsinizçarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok kız ne 2günü mayısın 5 inde olmuştum ama ben geçen senede böyle oldum biliyonmu hatta test yaptım çıkmadı kan testi yaptırdım bi hevesle ordada çıkmadı yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum canım
evet kız kardeşim gelin gidecek artık sıra erkeklerde gerçi daha askerliğini yapmadı amaa
senin ailen nerelerde canım
ama valem umut dünyası bu ya 3 gündür sağ kasığım çok ağrıyor yinede allahımdan ümit kesilmez inşallahhh
ha bu arada hamilelik çizelğesi bendemi yapsam diye düşündüm ama boş yere heves etmiyim diyede vazgeçtimmmmm
ayy çokk sevindim ne güzel her gün müjde olsun inşallah tebrik ederim tatlım gözleriniz aydın olsunn inşallah sıkıntısızca kucağına almak nasip olsunnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahıma şükürler olsun kan tahlili yaptırdım hamileymişim
ne olur çok dua edin bu sefer meleğim sıkı sıkı tutunsunnnn
allahım bu rüya bitmesin
evet birlikte büüyütcezz inşallah hepimiz tadacağız bu duyguları canım çok öptüm tekrar tebriklerevet evetttt evetttttt hamileyim divim çok dua et ne olur
sizede hayırlı yolculuklar bence daha çok keyif alırsın bizim çoğu arkadaşlar grup gidiyo
çok memnun kalıyolardı bizde haftaya bugün gidiyoz burdan artık
ama kutu falan yapmıyom bugünlerde artık eşim yapacak
arkadaşım çok sevindim hayırlı olsun göbüşümüzü birliktemi büyütecez
hakseverimmmmmmmmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhh sen ayşem en yakın zamanda hayırlı haberlerle gelirsiniz
ben çok acı çektim biliyosun rabbim bu sefer yüzümü güldürsün inş.bana çok dua et canım arkadaşım
evet tatlım tanışamadık pek ama çok memnun oldum tanıştığıma :13:senin adına çok sevindim vale ALLAHım tamamına erdirsin bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle cnm
şifa her ne kadar seni tanımasam bile seninde hamileliğin hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhhatli kucağına al
haksever inşllah seninde yakında mutlu haberini alırız cnm bol şans sana
divin sanada iyi tatiller cnm inşllah sende orda bebek bulur gelirsin
ayşe senide merak ettim inşallah hamilesindir:26:
Allahıma şükürler olsun canım çok sevindimkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım bu rüya bitmesin
rabbim büyük vermekle bitmek tükenmek bilmeyen nimetlerinden verdi çok şükürevet evetttt evetttttt hamileyim divim çok dua et ne olur
sizede hayırlı yolculuklar bence daha çok keyif alırsın bizim çoğu arkadaşlar grup gidiyo
çok memnun kalıyolardı bizde haftaya bugün gidiyoz burdan artık
ama kutu falan yapmıyom bugünlerde artık eşim yapacak
teşekkür ederim citosumsenin adına çok sevindim vale ALLAHım tamamına erdirsin bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle cnm
şifa her ne kadar seni tanımasam bile seninde hamileliğin hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhhatli kucağına al
selam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım bu rüya bitmesin
çok teşekkürler tatlım yaa amin aminn inşallah çok sağol ne gibi dikkatlerim olmalı :26: tecrübelerinizden yararlanmak isterim hepsi kulağımda küpe olacak şimdiden teşekkürler evet yaaa bu topik ve tüm topikler anneler ev hamişler listesi var olacak inşallah
canım biz iyiyiz şüküriyiyim beryalcim sağolasın.. sıcaklarla boğuşuyoruz.. sen nasılsın cimcime nasıl? doruğa benziyomu? ilk çocuk fenaysa 2. uslu olurmuş 1.si usluysa 2.si fena olur diyolar nasıl ?
selam canım tatilin tadını çıkarın ana oğulgünaydın arkadaşlar nasılsınız....fazla giremiyorum..yağız çok yaramaz oldu.sevilmekten çok şımardı,canımıza okuyo valla..fırsat buldukca yazarım.kendinize iyi bakın..öpüldünüz...
bende seni çok öpüyorum canımayşem sabah bakındım bakındım gelen olmadı ben çıkmışım sen gelmişsin herhalde
canım malatyanın köyüne çıktı hayırlı insanlarla karşılaştırsın rabbim
artık çok üzülmüyorum aileme yakın en azından ona şükrediyorum
seninde kardeşin evleniyomuş hayırlı ugurlu olsun allahım daim etsin hep mutlu olsunlar
kızzz inşallahhh hamişsindirrrrrrrr 2 gün geçmiş
NESLİŞİM canım hayırlısı olsun aynı durumdayım seninle
bugünlerde psikolojim pek iyi değil taşıncaz ya ondan herhalde
HAKSEVER canım sen nasılsın
DİVİMMMMMMM NERELERDESİN BACIMMMMM
BERYALİM sizide öpüyorum
FİRDEVSCİM sen nasılsın bebiş nasıl
lLİGHTLİFE SEN NASILSIN BEBİŞ NASIL
canım benim iyi tatiller sanada allah içine sindirsin.inşallah çok güzel zaman geçirirsin.kimseyi takma kafana sen eşine kızına bak keyfini bozma hiçbirşey içinselam ayşem naber cnm özledim seni
gerçi bu aralar bende çok giremiyorum 3 gün temizlik yaptım dünde kaynanamlardaydım eltime biraz yardım ettim
kısmetse bu pazar yolcuyuz şimdide tatil hazırlıkları yapıyorum
dönüşte konya mevlanaya uğramayı düşünüyoruz
gez dünyayı gör konyayı demişler bende görüyüm dünya gözüyle
cnm ben sabahları çörekotu-bal-tarçın karışımı yüyorum
adetlerim günü gününe geliyor o karışımı yediğim zaman
denemeni tavsiye ederim
yumurtlamayada faydası var
canım benim hamilemisin önce onu soruyum dikkatimi çekti
ben iyiyim ev temizledim yola çıkacaz hazırlık yapıyorum
bu sene kalabalık gidiyoruz kocikin arkadaşıyla yol arkadaşlığı yapacaz
son 3 günde ablamlar gelecekler
hep tek gidiyorduk bu sefer koloni halinde gidecez ben hiç memnun değilim ama kocik belki dahada memnun kalırsın bi deneyelim arkadaşlıklarını beğenmezsek seneye beraber gitmeyiz dedi
öpüyorum canım seni inşallah hamilesindir bitanem
ben varım
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahkızlar Rabbime sonsuz şükürler olsun HAMİLEYİM
cadı kız sonunda mutlu mesajlarını da almak nasip oldu banaçarşamba doktora gittim ilk defa fakültenin tüp bebek bölümüne 3teydi randövüm 4bucuk gb girdim1buçuk saat bekledimmm ama olsun o kadar tatlı o kadar ilgiliydiki neşe hanım allah razı olsun özelden bin kat iyiydi harikaydı anlattım içimi döktüm dinledi espiler yaptı anladını söledi beni cok iyiyidi ulrasyonla baktı simır tessti dedi onun için alttan salgı aldı sanırım o ne bilmiyorum anlamadım ama:44: sonra kızamık testi yuapalımdedi ben onu yapmıştım dedim 1 sene önce burda hemen pcden buldu testi evet yapmışın gerek yok dedi rahim filmi dedi oda var dedim onuda getir bakayım dedi sonra eşinin testleride iyi dedi hormanalrda da bişi yok tek sorun pco biliyosun kendiliğindende olabilir ama olmamış demekki biz denixcez dedi 4 aşılama yaptım ama devlet tüp bebek için 2 kere iğneli aşı şartı varmış o zman burda önce iğnelşi aşılama yapalım dedi tamam dedim seni hiç koşturmucam herşeyin var zaten 5 senedir yorulmuşşsun koşturmuşşsun dedi hemen aşılama ya geçelim dedi ve adet olunca arıcam aşılama yapıcaz çok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahım bu rüya bitmesin
selam canım nasılsınsenin adına çok sevindim vale ALLAHım tamamına erdirsin bu mübarek ayların hürmetine sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle cnm
selam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))
canım benim çok teşekkür ederimcnm çok üzüldüm yaa
hayırlısı olsun
kaç yıl sonra tekrar tayin isteyebiliyorsunuz
arabanız var eşinin izinli olduğu zamanlar merkeze gidersiniz sıkma canını..üzülme kafaya takma ne desek boş çıkmış tayininiz birkere
beryal çok sevindim cnm ev alacağına
hayırlı olsun şimdiden
nesliş sen nasılsın canım diye soracam ama okudum hiç iyi değilsin
çilesiz kulmu var..benide soracak olursan 3. kattan kendimi atasım var
3. kattan atlasam belki ölmem komşuya çıkıyım terasından atlayım 5. kat işe yarar belki emelimi gerçekleştirmem için
adet oldum ben pazartesi günü
beklenen günden 4 gün önce oldum
bu ay çörek otu bal tarçın yapmıştım onun için zamanında oldum heralde
sende denesene cnm
ben ne zaman çörekotu bal tarçın kürünü denesem o ay zamanında geliyor adetim
bu ay dr gidemiycem çünkü dr gitmem gereken zamanda tatilde olacam inşallah hayırlısıyla 10 gün sonra yola çıkıyoruzstres atacam deşarj olup gelecem musmutlu olacam inşallah
sünnet düğünümüzde bitti çok şükür
kaynanamlarla birdaha düğün organize etmekmi tövbeler olsun
zaten onlarada dedim..burak evleneceği zaman kızı kaçırsın daha düğün stresine giremem dedim
büyük görümcem bende kalıyor 2 gündür çok eğleniyoruz
tam kafa dengim birisi seviyorum görümcüğümü
cumartesi günüde küçük gelecek kalmaya......geçmez zaman o gidene kadar şimdi :18:
kilom 66
düğünde çöp gibiydim..beni uzun zaman görmeyen akrabalar değişimime hayran kaldılar
ne kadar zayıflamışsın çok yakışmış dediler
şiştikçe şiştim mutluluktanson 6 kilom var vermem gereken..onuda veriyim tam süper olacam
benden şimdilik bu kadar... öpüyorum hepinizi
fırsat buldukça yazarım
amin canım inşallah çok istiyordum gönlüme göre evim olsun inşallah ki olacakrabbim üç şeye niyet edin siz nasıl oldunu anlamazsınız demiş
1.si evlenmeye niyet edin
2.si hacca niyet edin
3.süde ev yapmaya niyet edin demiş
ahirette iman dünyada mekan demişler rabbim kolaylık versin sana ve aşine inşşallah göz kapayıp açıncaya kadar olur ama dikkat et malum zman kötü herşeyin yasal kuralına uygun olsun iyce aRAŞTIR COKK DOLANDIRICI VAR ALLAH KORUSUN
buradayız canım sen nerelerdesin bakimNerelerdesinizzzzzzzzzzzzz?
çok sağolasın canımmmmmmmmmmmmmberyalim canım ev alıyormussun çok sevindim
hoşgeldin canımkızlar herkese merhaba.
umarım herkes iyidir.
uzun zaman oldu girmeyeli.burada yoktuk İzmir'e gitmiştik.yeni geldik.oradada giremedim.
selam kızlarrrr...
herkez iyidir umarımmm...
Bernacımm ev alıyormuşsun kuzumm hayırlı uğurlu olsunn...Çok sevindim...
Ay bizim ev borcuda 19 ay sonra bitiyorr..Sayılı gün çabuk bitiyor diyorlar ama bunun biteceği yok valla..
Bu arada ben yine bunaLIMdayımm..Bu gidişim hiçç iyi değil.. 2 ay oldu hastalanmadımm.Heryerim okadar çok şişki
anlatamamm..Ned yapacağımı şaşırdım..Dr. gidecem olmazsa eğer..
Kızlar direk tüp bebek için ne ypacaağım ben neyi araştırmam lazım nerden başlamam lazım..
Artık evlat sahibi olmak istiyorumm..Benimle evlenenler 2.3. doğurdu. Çok moralim bozuluyor bunları düşündükçe..
7 yıl bitti evleneli..şimdiye kadar 2. olmuş büyümüş olacaktı diyip duruyoruım kendi yiyip bitiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?