çok teşekkürler amin inşallah canım hepimizin hasreti çabucak son bulsunselam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))
canım divinityim tatlım çok teşekkürler ALLAH razı olsunAllahıma şükürler olsun canım çok sevindimçok güzel bir haber
maşallah topiğimize hamile haberleri gelmeye başladı hemde çifter çifter
inşallah bu sefer bebeğini kucağına almak nasip olur
senin durumun ortada doktor kontrolünde ol sürekli öpüyorum seni
rabbim büyük vermekle bitmek tükenmek bilmeyen nimetlerinden verdi çok şükür
inşallah kucağına aldığın günüde görmek nasip olur
teşekkür ederim citosumtam yumurtlama günüme denk geliyor tatil zamanımız
hususi ayarlasak denk getiremezdikordada ödev yapacaz harıl harıl ders çalışacaz
a.slm bircan nasılsın canım
kızlar hamile haberleriyle çok mutlu oldum ama gerçek hayatta mutsuzum
3 gündür komşum zirve yaptı artık gürültüde sınır tanımıyorlar
dünde onlara gelen bi misafir kız vildana sataşmış
avaz avaz bağırdım sokağın ortasında...benim kızıma karışamazsınız sizi doğduğunuza pişman ederim dedim
biraz sakinleşince neden böyle yapıyorsunuz ilerde iyi arkadaş olursunuz pişman olursunuz dedim
bir tane fesat bir kız vardı Allah korusun diyor
2 gündür inadıma gürültü yapıyorlar
kocikte çok sinirli otalık iyi karışacak
apartman toplantısı yapıp çatı için para toplayacaklarmış
bu sinirin üstüne kocik ne toplantıya katılır nede 5 kuruş para verir
şimdi dışarda bi yağmur yağıyor sel bastı sokağı
evlerinin içine akıyordur sular eminim
Allah komşununda hayırlısını görgülüsünü versin
banada hz eyüpün sabrını versin inşallah
maşalah cici yeğenine sağlıkla-hayırlıca büyüsün inşallah analı-babalıca inşallah amin tatlım inşallah cici kızına cici bir kardeş nasip etsin Yüce Rabbim tez zamanda sıkıntısızca inşallahbugün kardeşime gittim oturmaya
23 günlük oldu oğlu
banyo yaptırdım oyuncak bebek gibi oynadım onunla
çok tatlı çok sevimli maşallahaynı vildanın bebekliğine benziyor
Allah bizede nasip eder inşallah vildanım tek kalmaz
canım beni çok çok sağol hepsini dikkate alacağım ALLAH razı olsun evet yarın dr uma gidicem çünkü bikaç kez kahverengi lekem oldu kan testim yenilenecek filan gerekli önerilerini alırım duanızı esirgemeyin :18:canım bol bol yat dinlen bol sıvı iç kafanı hiç birşeye takma bulantıların başlar sabahları tuzlu seyler ye bulantıya iyi geliyor simit ve tuzlu peynir çok güzel bastırıyor dr zaten yönlendirir neler yapman gerektiği ile ilgili
Doruk bebişe geçmiş olsun şükür daha iyiymiş bol sağlıklı günler dilerim keyiflicecanım biz iyiyiz şükür
doruk 3 gündür çok ateşliydi keyifsizdi ölece yattı yavrum hem sıcak hem ateş bitirdi oğlumu ama şükür bugün daha iyi
defne abisinden de yaramaz benim şansıma iki çocuğumda yaramazlıkta birbiryle yarış halinde
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
hayırlı-uğurlu olsun tatlım eviniz içinde huzurla sağlıkla oturmak nasip olsun bebişlerinle inşallah çok memnun kalıcaksın içine sinmiş ne güzelselamlar canlarım
evimiz için anlaşma yaptık.allah utandırmasın
hayırlısı olur inşallah
eşim henüz evi projeyi şeklini görmedi.ama sen beğendiysen tamam alalım dedi.aşkım benim kıyamam ona
ben dayımla beraber gittim anlaşma yaptık.peşinatı yatırdık.seneye yaza kısmetse evimiz bitecek.
içinide benim istediğim gibi yapacaklar banyo mutfak odalardaki hertürlü detaya fikir verme şansım da var.süper olacak inşallah
allah isteyen herkese ev nasip etsin.ben çok bekledim bu ev için rabbim yardımcımız olsun inşallah
ay canım benim sanırım eşin iş sebebiyle farklı bir ildebu arada 1 ay sonra eşim geliyor izne
tam 1 ay izni var tatile nereye gideceğimizi ayarlayamadım tam tarih belli olmadığı için yer de ayııtmadım ama inşallah yer buluruz bu yıl antalya istiyoruz yada fetiye bakalım nereye gidicez.
bu arada 1 haftalığına da olsa batuma da gitmemiz gerek eşimin ailesinin yanına ordan rize ye de bakalım nasıl yapıcaz.eşimlede başbaşa olmak istiyorum offf offfff
önce eşimle ikimiz tatile gidicez sonra geri gelip çocukları ve annemide alıp tekrar gidicez tatile.yoksa eşimle iki muhabbet edecek vakit olmuyor çocuklarla ilgilenmekten.zaten 1 ayımız var o da hemen bitiyor
canım çok teşekkürler amin ALLAH razı olsun inşallah hepimiz muttlu sona tez zamanda ulaşalım dualarımız kabul olsun inşallahbu ne güzel haberler kızlarrrrrr...tebrik ediyorum valecimmm ,şifaammm...rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin...BERYALCİM hayırlı ugurlu olsun eviniz.sağlıkla huzurla yavruların ve eşinle ağız tadıyla oturun canım benim...DİVİNCİĞİMM bi görgüsüz takımıda benim üstümde var altımda gelinleri yanındada anası oturuyo istila etmişler apartmanı.allahtan kiracıyım,çok zor valla kadın elektrik süpürgesini açınca bile sinirlerim zıplıyo...AYŞECİM sen nasılsın...Bu arada ŞEHİTLERİMİZ var biliyosunuz.ALLAHTAN rahmet yakınlarınada sabır diliyorum...şehit olan askerlin hepsi eşimin askerleriydi.aslında hepsi tekirdağdalardı görev için gitmişlerdi...eşimide gönderceklerdi son anda gitmemişti..1 TEMMUZDA düğünü olucak olan ASSUBAYDA eşimin iş arkadaşı..çok morali bozuk onunda...rabbim yanlarına koymasın bu acıyı...artık iyice korkar oldum eşimden dolayı..ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN...
Ayşe ciğim canım benim çok sağol ALLAH razı olsun inşallah senin meleğin göbişindedir sıkı-sıkı tutunmuştur çok dua ediyorum heyecanla müjdeni bekliyorum tatlım inşallahh kutlama yapıcaazkızlar ben geldim nasılsınız kız kardeşim gelin giiti ağla ağla gözüm şişti daha kendime bile gelemdim
ama eve gelincez pc açtım ama yemin ederim okuya üfleye açtım inşallah güzel haber alırım diye ama 1 tam iki tane gebemiz var
vale ve şifa ikinizide tebrik ederim çok sevindim allahın mucizeleri sonsuz denen şey bu olsa gerek o çok büyük
valeciğim gebelik çizelgeni gördüm ama soramadım gücenmsin diye tabi sormak istediğim düğünden önceydi hem ben sana ne dedim allahım seni yalnız bırakmaz dedim inşallah bu sefer sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına
şifam sanada çok sevindim canım
kızlar banada dua edin ama bende cesaret yokki ne kan tahlili ne idrar tahlili yapacak ama yoktur yav kendimi öyle avutuyom
kızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim bugün kanama başladı az bişe geldi
çok üzgünüm ilaç tyedbiri falan alındı umarım bu sefer bebeğim tutunur
ne olur çok dua edinnnn hep aklımdasınız yatıyorum sürekli kib
ara ara girmeye çalışıcam
canım benim çok geçmiş olsun ALLAH ım bebeğini sana bağışlasın inşallah tatlım bolca dinlenmen şifa olsun bebişine inşallahkızlarrrr hepinize çok teşekkür ederim bugün kanama başladı az bişe geldi
çok üzgünüm ilaç tyedbiri falan alındı umarım bu sefer bebeğim tutunur
ne olur çok dua edinnnn hep aklımdasınız yatıyorum sürekli kib
ara ara girmeye çalışıcam
Ayşe ciğim heyecanla müjdeni bekliyorummm
Beryalciğim liste için teşekkürler ellerine sağlık
Vale ciğim inşallah kanaman kesilmiştir herşey yolundadır
veee tüm kızlar hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar :119:herşey gözlümüzce olsun inşalllah
çok sevindim canım benim ya bende de var kahverengi leke 3 gündürcanllarım iyiiyim çok şükür kahverengi akıntılarım oluyo
yatıyotum sırt üstü ilaç falan yazdı dr onları içiyorum
dualarınızı esirgemeyinnnnnn
Ne oldu abla ?? :26:çok sevindim canım benim ya bende de var kahverengi leke 3 gündüryoğun değil ALLAH tan dün dr um testimi değerimi tekrarlattı bana ve iğnem var her gün olacağım 5 gün boyunca 2 si gitti kaldı 3 :94: şifa olsun ilaçlar iğnelerimiz bebişlerimize inşallah
canım kardeşim kusuruma bakmaNe oldu abla ?? :26:
amin aminnn inşallah canım cici kardeşim benim çok sağol o içten güzel kalbinle en güzel duanı ettin bizlere inşallah hepimizin gönlünce olsun herşeyAllah analı babalı büyütsünn dee tıpışş tıpışş yürütsünnn
amiiiinn amiiiiiiiinamin aminnn inşallah canım cici kardeşim benim çok sağol o içten güzel kalbinle en güzel duanı ettin bizlere inşallah hepimizin gönlünce olsun herşey
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahıma şükürler olsun kan tahlili yaptırdım hamileymişim
ne olur çok dua edin bu sefer meleğim sıkı sıkı tutunsunnnn
allahım bu rüya bitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?