Dokuz Doğuranlar

görümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

isyan etmiyorum etmiyorum etmiyorummmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrr die yalvarıyorum baska hicbisi yapmıyorum yapmıyorum ................

hoşçakalın gelmicem bi süre allaha emanet olunnn

haksever canım yazmak kızlara soru sormak için geldim ama yazını görüncez vazgeçtim canım ne desesm bilemedim ama şunada şükret sağlığımız yerinde çok şükür elhamdülillah
yaradan ne veririse hayırlısından versin napalım buda bizim imtihanımız sabır allah sen büyüksün yoktan var eden vardan yok eden sensin mucizeler sonsuz sende ey güzel allahım

kızlar sorumu sorayım başka yerlere takılayım kızlar ben daha adet olmadım ama psikolojik belirtilerim şunlar
sürekli uykum var hiç doymuyom uykuya
sürekli wc ye çıkıyom sanki altıma yaparcasına
akıntı deseniz 7 yıldır ilk defa bu kadar kendimi ıslak görüyom:26:
çok acıkıyom ama çok yiyemiyom hayrola inşallah
haa sağ kasığım özellikle öğle ve ikindi arası feci ağrıyor
başkada bişey yok bugün eşimden testisteyecektim aman çıkmaz canım sıkılır ayşe boşver dedim vazcaydım
eğer unutmassa yarın alır ama içimden bi his boşver heveslenme kistlerin büyüdü tiroit değerlerin düzensizleşti boşver diyom ama yoktur galiba sanırım...

günaydınnn kızlarrr
eeeeeee hani benim soruma cevappppppp
ama aşağıda bi hayalet gördümsabah sabah kim aceba:26::26:

kızlar ben bebeğimi kaybedşyorum yine çok kötüyüm
allahım bana sabır ve dayanma gücü ver...........................

herkese günaydın...güzel bir gün olması dileğiyle...
Hayırlı Cumalar,tüm dualarımız kabul olsun,kucaklar bebişlerle dolsun.

selam kızlar nasılsınız hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim inşallah arkadan herkes tek tek hamile kalır halaylarını çekeriz:)))

bircan merhaba canım çok sevindim,uzun zamandır girmiyorum gelişmelerden uzak kalıyorum ama aklım sizlerde.rahat,sağlıklı,huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.kendine dikkat et.

firdevs2006 ,sinemis84,vale14 (osmaniye 80), sifaa kızlar sizleride tebrik ederim çok sevindim. sağlıklı,huzurlu bir hamilelik geçirmenizi dilerim. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

beryalcim canım benim nasılsın?doruk paşamıza geçmiş olsun şimdi nasıl?defne perensesimiz nasıl? evinizde sağlıkla,huzurla,güle güle oturun inşallah

divinity canım benim sen nasılsın? sıkma canını ev alam komşu al derler ya çok önemli.umarım en yakın zamanda düzelir.

hepinizi çok özledim.gelişmelerden uzak kaldım.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben rahat duramadım test yaptımmm
yok yok yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
artık bittimmmmm bennn gücüm yok kızlar gücüm yokkkkkkkkk

günaydın kızlar nasılsınız..Ayşecim haksevercim hakkınızda hayırlısı olsun ne denir başka.dualarım sizinle.üzülmeyin ne olur..Valecim inşallah yerleşme kanamasıdır..inşallah miniğin seni bırakmaz bu defa...vallahi canım sıkıldı sabah sabah.neyse kendinize çok iyi bakın...

Heyyyyyyy durun KizLar ne bu karamsarlık bende sekiz yılda iki düşük ve sabrın duaların sonunda evladıma kavuştum sabır ve dua önemli sorununuz yoksa başka bisi yapamayın biliyorum demesi kolay yapması çok zor ama imtihanımız Unutmayın Rabbim sevdiği kullarını imtihan eder isyan etmeyelim lutfen

Kızlar dertlerinize dertlenip günaydın demeyi unuttum herkese günaydın hayirli hafta sonları diliyorum

kızlar ben bebeğimi kaybedşyorum yine çok kötüyüm
allahım bana sabır ve dayanma gücü ver...........................
nasıl yani yaaaa inşallah bebeğin seni bırakmamıştır canım benim yaa ne diyeceğimi şaşırdımm kesinmi şimdi bebiş gittimi Rabbim dayanma gücü versin inşallah tez zamanda kucağına alacağın hayırlı-sağlıklı evladını nasip edecek inşallah

günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben rahat duramadım test yaptımmm
yok yok yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
artık bittimmmmm bennn gücüm yok kızlar gücüm yokkkkkkkkk
Ayşemmm ahh canımm ya nasılda umutluydum senden müjdeni dört gözle bekliyordumm inşallah çok bekletmesin bebeğin çok duam ver tatlımm

selamlar iyi pazarlar kızlar
huzeyfe dün sabah evden çıktım şu bim senin bu çarşı benim gezdim
gezerken bide ne görüm8 senedir arayıpta bulamadğığm ilkolkul arkadaşımı gördüm
hiç ayrılmazdık sarıldım sarıldm sanki bi daha bulamyıcakmış gibi ama çok özlemiştim
evlenmiş üstelikte kaçarak ailesi vermemiş oda kaçmış kızı var tıpış tıpış sadece kızını önden yürüken gördüm yüzü nasıl hiç hatırlamıyom arkadaşıma bi sarılmışım
kendimden geçercesine etrafımdakiler bana bön bön bakıyolar aslında ben çıkmıycaktım çarşıya eşim dedi hadi gidelim kafan dağılır diye ısrarla evden çıkasım yok diyodum ama iyikide çıkmışım gözüm gönlüm açıldı kendime geldim vallahi

divinim yoksun nerelerdesin canım iyisindir inşallah:26::26:
valeciğim sen naptın bebeğin seninleidr umarım artık göç vakti geldi sanırım allahım gönlüne göre versin inşallahhh
beryal ablam seninde sesin soluğun yok iyisinizdir umarım bebeklerle
neslihan kuşum sen nerelerdesin hiç gelmez oldun iyisindir inşallahh
yaren yağız nasıl sen nasılsın izmir yanardır şimdi
bircancığım sen nasılsın kızlar nasıl öpüyom ikisinde
haksever artık üzülmeninde faydası yokkk bunu unutmayalım
firdevs sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldumu :26::26:
hakca cuma günü sen gelmişsin ama ben sadece ağlayarak yazdım çıktım ne yazdğıım felan geldim sonradan okudum kusurma bakma
unuttuğum varsa affola kızlar sizi sizleri ve hayatı çok seviyommmm allaha emanet olun(veda mektubu gibi oldu)hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…