bebeğimi kaybettim maalesef çok üzgünüm bi süre gelmicem
hepinizi çok seviyorum................................................
hoşgeldin sümoşöncelikle burayı çok aksattığım için çok üzgünüm ama sadece yazamıyorum herzaman gelp okuyorum çıkıyorum.hepinizi çzledim hemde çokkkkkkkkkkkk.allaha şükür biz ailecek iyiyiz annemlerdeyiz tatildeyiz yani beryalim sana hayran kalıyorum herzman nasıl tek başına herşyle mücadele ediyorsun divnty performans düşüklüğü görüyorum(( hadi toparlan canım hayırlı herşeyin.valee çok üzüldüm sana çokkk.rabbim inş birdaha yaşatmaz son olur inş.ayşemm ayşemm benim güzel ayşem:)) kuzuşş seni özledim valla.belenay bebeğine kavuştun sonunda allahım hayırlı etsin.hımmmm hakseveri seni unutmadım canım yaa aynı şeyleri bizlrde yaşadık çok iyi anlıyorum seni herkes anlıyor seni ama karamsar olmak yok destek olun eşinizle birbirinize başka insanları tınlamayın kuzum. şimdilik benden bu kadar çok öptüm sizi kib allaha emanet olun sümoş kaçar:)))
günaydın kızlar nasılsınız hayırlı kandller dualarınızda bu mahsum düşünceli arkadaşınızada yer verin dualarımdasınız
sayfamız kaç gündür itip kakmayla bile ilerlemedi hayrolaaaaa
sumoşşşşşşşşşş kuzummmmmmmmmmm ben seni çok özledim canım mavişte gelmez oldu yani unutmazlardır zannımca yaaa
kızlar yaaa niye hayyattaa istediğimi elde edemiyom ben alla allaa
şimdi ben doğum doktoruna başlıcam ama biliyorsunuz ben tiroit hastasıyım ama giittiğim hastanede endokrin bölümü olmuyor onun için başka hastaneyede gitmek istemiyom valla gittiiğiim hastanede konya _kadınhanı arası kadar var konyaya evden çıktıkmı otoğara 45 dakikada varıyoz ama hastaneleriçok uzak yavv arabada yok eşime diyom bi araba bari alalım diye sanki demeyle olsaydıı ohhooo neyse sizleri seviyorum öpüyorum kolum çok kötü ağrıyooo
canım benim seni ve yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama elden birşey gelmiyorgörümcemin ikinci çocu oldu dün sabah ezanıyla ... tarifi yok yaşadıklarımın anlatmaya gücüm bile kalmadı şimdi görev zmanı içime bi kaya otururp gemliğe gidicem eşim ore gelicek gelinim eşim görevimi yapıcam.... yoruldum çok yoruldummmmm...... dün mudanyaya gitik eşimin annesine kalalım die gecenin 2sinde geldi haber doguma gidiyo die eşim vayın valdemi götürmek için onu beni aldı hastaneye gittik 3 yaşında bi oğlu daha var annem görümceme bakıcak bizde çozuga .... öle hızlı kullandıki eşim onun o telaşı .... ben agladım sesssizce öle o heycanı ben yaşatamadım eşime yaşatamıyorum belkide hiç yaşatamıcam... canım acıyo cok acıyo ama kimsem yok bunu anlıcakk... boğazımda bi düğüm kaçtım her köşede aglıyorum..... hastaneye gittik kayınvaldem görümcemin yanına girdi biz cocu alıp bize götürdük... sabah namaz kılarken haber geldi dogdu die... eşim telefonda aldı haberi yüzünü gördüm o sevinmekle acı arasında kalışını gördümm ...maşallah diyebildi telefonda gözümüz aydın dedi... ona baktım agladım oda agladı... konuşamıyorum onunla içim acıyo anlatamıyorumki..... sabah 8de büyük olan bizde kalan cocucgu uyandı giydirdik parkta kahvaltı yaptırdık 10bucuk gb hastaneye girdik ... odanın kapısında ölmek istedim o andan sonra bi an dahi yaşamamak görmemek artık gerisini.... sonra girdik odaya bi melek bi anne .. işte o mucizevi olayy.. yine benim değil .. yine bizim değil... aile benim ama mutluluk çalıntı gb.... çok güzel bebek çok güzel şimdi saatlerce yazabilirim güzelliğini... ama içimdeki burukluğu ,içimdeki yarımlığı anlatamam size.... 4e kadar o hastane odasındaydık biri anlarmıki halimdn üzülürmüsün eve git dermi demez... yengesi der der kucana verirler bebegini.. görmeye her gelen acır gb bakar suratına allah sanada versin diyip bi sadaka atar suratına.. eg basını özge eg basınıııııııııııı kaldırma bakma bakma ki kimse anlmasın yüzündeki acıyı ... sonra 5 gb hastaneden taburcu oldu onlar evine gitti biz evimize geldik...sabah eşim yola gitti şimdide gemlik limanındaymış gelirsen gidelim dedi.. tamam dedim... hazırlanıp gemliğe gidicem kalıcaz sanırım annenme kaçmak istiyorum bu sıralar ama ordada ablam var 2 kızıyla .... yanlız kalmak istiyorum yanlızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... kendimi bile bırakıp kaçmak istiyorum... bu hayat benim olmaz ben bu hayatı yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
isyan etmiyorum etmiyorum etmiyorummmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrrrrr nolurrrrrrrrrrrrrr die yalvarıyorum baska hicbisi yapmıyorum yapmıyorum ................
hoşçakalın gelmicem bi süre allaha emanet olunnn
canım benim çok üzgünümkızlar ben bebeğimi kaybedşyorum yine çok kötüyüm
allahım bana sabır ve dayanma gücü ver...........................
iyiyiz canım sağol sen nasılsınberyalcim canım benim nasılsın?doruk paşamıza geçmiş olsun şimdi nasıl?defne perensesimiz nasıl? evinizde sağlıkla,huzurla,güle güle oturun inşallah
selam canımgünaydın kızlar hayırlı cumalar
ben rahat duramadım test yaptımmm
yok yok yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
artık bittimmmmm bennn gücüm yok kızlar gücüm yokkkkkkkkk
selam canım nasılsınnnnnnnnKızlar dertlerinize dertlenip günaydın demeyi unuttum herkese günaydın hayirli hafta sonları diliyorum
iyi diyelim iyi olsun canımdivinim yoksun nerelerdesin canım iyisindir inşallah:26::26:
valeciğim sen naptın bebeğin seninleidr umarım artık göç vakti geldi sanırım allahım gönlüne göre versin inşallahhh
beryal ablam seninde sesin soluğun yok iyisinizdir umarım bebeklerle
neslihan kuşum sen nerelerdesin hiç gelmez oldun iyisindir inşallahh
yaren yağız nasıl sen nasılsın izmir yanardır şimdi
bircancığım sen nasılsın kızlar nasıl öpüyom ikisinde
haksever artık üzülmeninde faydası yokkk bunu unutmayalım
firdevs sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldumu :26::26:
hakca cuma günü sen gelmişsin ama ben sadece ağlayarak yazdım çıktım ne yazdğıım felan geldim sonradan okudum kusurma bakma
unuttuğum varsa affola kızlar sizi sizleri ve hayatı çok seviyommmm allaha emanet olun(veda mektubu gibi oldu)hakkınızı helal edin
canım toprağım hoşgeldinnasılsınız canlar uzun zaman oldu girmeyeli senadan fırsat bulup bakamadım kızım sürekli emmek istiyor ne iş yapabiliyorum nede bi yere çıkabiliyorum ama çok şükür rabbim bu günleri gösterdi inşallah isteyen herkese nasip etsin yüce rabbim
şifaa canım çok sevindim inan inşallah meleğini kucağına aldığın günleride görürüz maşallah diyeyim
valecim senide tebrik ederim çok sevindim bu sefer meleğin seni terketmicek inşallah olumlu düşün iyi şeyler olsun güzel kuzucuğunu kollarında görelim inşallah
firdevs ve sinemis sizleride tebrik ederim canlar maşallah size inşallah meleklerinizi kucağınıza alacağınız günleride görelim
ayşe,divi,haksever,neslihan,ilterçakır canım rabbim tez zamanda sizede nasip etsin meleklerinize kavuşmayı inşallah
beryal sen nasılsın canım yaramazlar nasıl doruk paşam büyümüştür herhal defnecikte ne cimcime olmuştur kimbilir
bircan canım sen nasılsın arayamadım senide hümacım nasıl ikinci cimcimeninde sağlığı iyidir inşallah
topiğin bütün canları hepinize selamlar rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah
haksever yazını okudum inan seni çok iyi anlıyorum ama lütfen isyan etme hakkımızda en hayırlısını rabbim bilir vakti saati vardır sabırla bekle canım inan sadece hamile kalmakla yada doğumla bitmiyor herşey hayırlısı demek lazım şimdi fazla takma kafana dicem içinden bana bi yumruk atmak gelir eminim:)))kolay değil inan senin yaşadıklarını hatta fazlasını yaşadım ama sabrın sonu selamet canım bak ben kızımı kucağıma aldığıma hala inanamıyorum mucize gibi senin bebeğin olmaz dedklerinde dünya başıma yıkılmıştı bak şimdi kızım o dünyayı yeniden kurdu rabbime hamd olsun sen sabırlı ol tatlım gelecek bir gün anne olacaksın ve bu günleri hatırladıkça şükredeceksin sabır ve dua her şeyin ilacı
becerebilirsem kızımın resimlerini yüklücem teyzeleri albüme
ben geldim kızlar
çok güzel 1 hafta geçirdim
mersin -alanya-konya-nevşehir-kayseri ve en sonunda sivasa gelebildik
hepinizi çok özledim
mesajlarınızı okudum fazla bi geçmiş yoktu
2 gün yerleşir artık aranıza dönerim byyy
selamlar canlarım
herkesin berat kandilini kutlarım
hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun inşallah
bende berat gecesi doğmuşum seneye kısmetse 34 yıl aradan sonra ilk defa berat kandili yine benim doğum günüme denk gelecek.
geçen hafta doğum günümdü ama bir dahaki yıl tam gününe denk gelecek.
benim doğduğum yılda berat kandili hazirana denk gelmiş seneye tam aynı güne denk gelecek .kısmetse göreceğiz inşallah
bu arada geçen hafta beni,m doğum günümdü
annem kardeşim kaynanam sanki herkes sözleşmiş gibi unutmuşlardı doğum günümü o kadar üzüldümki
hiç hatırlatmadım bende
eşimde dün mesaj attı kutladı.haydi eşim yurt dışında mahrum yerde annemlerde unuttu.çocuk gibi küstüm hepsine.unuttular diye
ben özewl günlere çok önem veririm onlar beni unutunca çok kötü oldum .zaten bir çok sıkıntı üst üste geldi bu yıl doğum günümde istediğim gibi olmadı
ertesi gün süprizler yapmışlar unuttukları için ama benim keyfim yoktu hiç mutlu olmadım pastamdan bile yemedim desem yeri yani
buünlerde çok hassasım herşeye kırılıyorum yaaaa
eşimde gelmedi daha bunaldım artık
ay sonu gelecek diye bekliyorum inşalah bir aksilik çıkmaz
pazartesi günü defnenin kulaklarını deldirdim eczanede .küpe taktık zilliye.maşallah ağrı sızı olmadı allaha çok şükür
delerken ağladı ama sustu sonra .çok korkmuştum ama şükür bunu da atlattık.
bugünde dorukla dışarı çıkıyorduk tam bahçe kapısındsan çıkarken doruk kapıya parmağını sıkıştırdı.koptu sandım .o telaşla nasıl haztaneye yetiştirdim çocuğu anlamadım.bütün gün elim ayağım titredi
şükür kırık yok ezilmiş parmağı
parmağının altına atel kayup sargıya aldılar.
orta parmağı çok fena yaaa
morardı ve şişti
3 güne düzelir dedi dr ama bakalım doruk şimdiden al anne çıkar bu pis bez diyor ne yapıcaz bakalım.ağrı kesici şurup ta verdiler içirdim şimdi daha iyi uyudu az önce.
ama bugünkü korku yetti bana.çok fenayım halen daha.
eşim görse çok üzülür.ama haberim yok demesin diye az önce msj yazdım ona da haber verdim.
yalnızlık çok zor offfff offff
çocuklarıma bir şey olmasın herşeyin iyisi olsun derken hep birşeyler oluyor kıyamam yaaa onlara canlarım benim.
bugün ömrümden ömür gitti parmağı koptu sandım ilk görünce .allaha çok şükür panik yapsamda kontrolümü kaybetmiyorum hemen yetiştirdim hastaneye.şimdi yazmak bile çok fena tekrar yaşadım sabahki yaşadıklarımı.
benden bu kadar şimdilik.fırsat buldukça yazarım
bu aralar havalardan sanırım defne hiç durmuyor ve hep kucak istiyor.bütüngün kucağımda defne bazen dorukta kucak istiyor ikisi kucağımda evde öle geziyoruz.arada da olsa doruk kızkançlık yapıp defne kucağımdayken o da kucağıma gelmek istiyor.hele bugün defneye düşman gibiydi.parmağıda yaralanınca hiç inmedi kucağımdanhep mızıldanı oğluşum.
.defne pis onu alma kucağına deyip durdu.
kızlar kan sonuçlarım iyi çıktı allaha şükür bu hafta 2 li tarama var işte inşallah onunda sonucu iyi çıkar
hoşgeldin elif nasılsın cnmSelam canım arkadaşlarım...beni merak eden olmuşmudur bilmem ama yinede ben buraya giremeden duramadım işte.bağımlılık yapıyor burası insana.yeni hamileler varmış beryalin listesinde gördüm çok sevindim Allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inş.umutla bekleyen arkadaşlarıma da Allah tez elden versin inş.umarım hepiniz iyisinizdir çok çok uzun zaman oldu görüşmeyeli....bende iyi sayılırım depresyon ilaçları ile yaşamaya başladım.başımıza gelen olay bizi umduğumuzdanda kötü etkiledi.eşim ailesi ile sürekli tartışıyor..bunun yanı sıra kızıma hiperaktivite teşhisi kondu :) konuşmaya başladığı için mayıs ayında doktora götürdük sadece anne,al,at gibi bir kaç kelime kullanıyor konuşuyorken geri kalan tüm işlerini hareket ve el işaretleri ile anlatıyor biz her ne kadar konuşması için hareketlerle anlattığı şeyi hemen yapmasakta pek fayda etmiyor...doktor hiperaktif dedi bu çocuklar 3 yaşa doğru konuşurmuş zeka testi yaptı çok şükür her şey normal çıktı.sabırla bekliyorum kızımın konuşmasını.çok hareketli bir çocuk 1 sn oturmuyor kıpır kıpır Allah yokluğunu göstermesin..
cnm arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum Allah'a emanet olun......
Merhaba kızlar nasılsınız?Bayağıdır giremedim netimiz iptal oldu yine.Düğün vardı geçen hafta yeğenimin atlattık çok şükür.Yarın da kpss ye gircem sabah erkenden yollara düşcem bakalım hayırlısı olsun dualarınıza ihtiyacım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?