defne ve doruk aynı anda uyudu bende hemen buraya koştum özledim sizleri
herkes iyidir inşallah
ben kötüyüm. bu kez kendimle alakalı
moralim bozuk içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor
uykusuzluk yorgunluk inanın bunaldım artık
allaha isyan etmiyorum ama iki çocuğum arka arka olunca zorlanıyorum haliyle
defne hep salıncağında yada yatağında sallamakla uyuyor yani o uyuyunca hep başında olmak zorundayım
doruk ta hep benimle bana sarılarak uymak istiyor yani çocuklar uyusada bana vakit kalmıyor.uyuynca çok tatlılar ama uyanınca minik canavarlara dönüşüyorlar.hele bu ara defna herşeye tepki verme dönemine girdi.abisi ağlayınca ikizi gibi o da ağlıyor yada abisi bağırsın o da başlıyor aynısını yapmaya.ayyy bazen diyorum çıldırıcam galiba.
1 haftadır kaşlarımı aldırmaya gidemiyorum .15 dk lık iş ama gidemiyorum .çarşıya veya dolaşmaya gidiyorum ama çocuklarla kuaföre gitsem ikiside başlıycak ağlamaya.ikisininde huyu bebek arabasına binince hep gezdireceksin hiç durmuycan.birini görüp konuşamıyorum.
çok sıkıldım artık eşim de yok.gece uykum yok defne ağlar doruku 2 kez çişe kaldır derken gecemde öle bitiyor hergün aynı şeyler tükeniyorum sanki.içimden ne gezmek geliyor ne dışarı çıkma .dışarı çıksam 2 dolu çanta hazırlıyorum .gittiğim hyerde rahat huzur yok yapma doruk sus defne onu yapma bunu yapma dur otur koşma çişin varmı ayyyyyyyyyyyyyyyy bayılcam
kafayı yemek üzereyim kızlar
çocuklar çok güzel herkesin çocuğu özel ve güzel ama arka arka olunca bakımı çok zor .birde ben herşeyleri tam olsun diye uğraşıyorum ama ben benlikten çıktım ...
canımcım allah razı olsun hakseverin fetih hatmi nasıdıben okurum senin için
okuyuncada buraya yada özeline yazarım cnm
birde hakseverin fetih hatmini yapsana
ben fetih hatmini yukardakilerden kurtulmak niyetiyle başlıycam annem biraz daha düzelsinde :)
şimdi hastane - ev hiç zamanım olmuyor
koyda görelim resimlerini hiç görmedim seni merak ediyom ben
yapma kuzum sende yat uyu doya doya mazeretin var seningünaydın kızlarbugün evdeyim temizlik yapacam ama hiç canım istemiyor
yatıp uyumak istiyom
hoşbulduk yaz dönemi herkes yoğun oluyo ama sonunda bittikızlar hepiniz hoşgeldiniz valla tatil bitti herkes dönmüş bizi burada yalnız bırakmayın
herkes iyidir inşallah
defne hep salıncağında yada yatağında sallamakla uyuyor yani o uyuyunca hep başında olmak zorundayım
doruk ta hep benimle bana sarılarak uymak istiyor yani çocuklar uyusada bana vakit kalmıyor.uyuynca çok tatlılar ama uyanınca minik canavarlara dönüşüyorlar.hele bu ara defna herşeye tepki verme dönemine girdi.abisi ağlayınca ikizi gibi o da ağlıyor yada abisi bağırsın o da başlıyor aynısını yapmaya.ayyy bazen diyorum çıldırıcam galiba.
1 haftadır kaşlarımı aldırmaya gidemiyorum .15 dk lık iş ama gidemiyorum .çarşıya veya dolaşmaya gidiyorum ama çocuklarla kuaföre gitsem ikiside başlıycak ağlamaya.ikisininde huyu bebek arabasına binince hep gezdireceksin hiç durmuycan.birini görüp konuşamıyorum.
çok sıkıldım artık eşim de yok.gece uykum yok defne ağlar doruku 2 kez çişe kaldır derken gecemde öle bitiyor hergün aynı şeyler tükeniyorum sanki.içimden ne gezmek geliyor ne dışarı çıkma .dışarı çıksam 2 dolu çanta hazırlıyorum .gittiğim hyerde rahat huzur yok yapma doruk sus defne onu yapma bunu yapma dur otur koşma çişin varmı ayyyyyyyyyyyyyyyy bayılcam
çocuklar çok güzel herkesin çocuğu özel ve güzel ama arka arka olunca bakımı çok zor .birde ben herşeyleri tam olsun diye uğraşıyorum ama ben benlikten çıktım ...
herkes iyidir inşallah
canım bende şimdiden düşünmeye başladım ne yapacağımı eşimi ikna ettim bugün anaokuluyla görüşmeye gittim akşam detaylı şekilde konuşacağım eşimle son kararı vereceğiz eğer bir aksilik çıkmazsa vereceğim anaokuluna sabah 7 den akşam 6 ya kadar servisle gidip gelecek olursa ben tam ağırlaşmadan okula alışma dönemi yaşarız ondan sonra ben doğum yapınca biraz rahat olur diye düşünüyorum benimde kimsem yok çünkü ne annem var ne kaynanam o yüzden yalnızım inşalla okula uyum sağlar oğlanda veririm okula. eşim oğlanda çok yardımcı oldu hala oluyor ama kızda olunca hiç boş vaktimiz olmayacak gibi bakalım yüce rabbim güç kuvvet versin arka arkaya çocuğu olanlara
günaydın kızlarbugün evdeyim temizlik yapacam ama hiç canım istemiyor
yatıp uyumak istiyom
canım gerçekten işin zor olacak allah kolaylık versin.canım inanki gözüm korktu şurda son rahat 11günüm var sonra aynılarını yaşıcam bende biliyorum başıma gelecekelri çok zorlanıcam yandım valla allahım güç kuvvet versin inşallah...
kızlar resim yükledim bakarsınız yorumlarınız bekliyorum ona göre
beryalim allhım sanada kolaylıklar ihsan etsin iki çocuk birden büyütmek gerçekten zor olsa gerek ama üstesinden gelemeyeceğin iş yoktur allahın kuvvetiyle bu günlerde gelip geçer bide bakmışınki ikisede büyümüş sende rahat etmişsin
canımcım allah razı olsun hakseverin fetih hatmi nasıdı
seninde allah yardımcın olsun yukardakileri boğazlayıverde sende kurtul herkes kurtulsun
kız beni görmedinmi sen eklediydim ya bi ara
canım benim allah yardımcın olsun eşin olsa bi nebze yükün azalır
allahım sana sabır versin haklısın şöyle bakınca başından beri hep tek başınaydın
rabbim çocuklarını başından eksik etmesin
:123:
10 / 09 / 2012
SAAT : 14:30
PAZARTESİ
DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ
*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______
1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN
CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **
** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **
1.bircan: ___________ 21 ARALIK ______ KIZ ______ EDA
2. firdevs2006: ______ 15 MART
3.sinemis84: ________ 1 NİSAN
4. sifaa: ______________________________________
5.divinityvildangel ):__________________________
UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.neslihan165:
2.xaysex
3.rozalin
4.sekerkiz67
5.haksever
6.hira64
7.PinkRose
8.iltercakir
9.vale14 (osmaniye 80)
:94::94::94::94::94::94:
herkes iyidir inşallah
selam canlarımmm hepinizi çokk özledim
divinity canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrr çokkkkkkkkkkkkkk sevindim darısı diger arkadaşlarımızın başınaaa inşallah
bu arada benimde 2. geliyo beryalim sat 22 temmuz listeye yazarsan sevinirim
hepinizi çok çok öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?