biz yarından sonra eskişehire gidiyoruz bi süre yokum.... Sınavşarım iyi geçti umarım gecebilirm :18:
Ve hala adet olmadım ilaclarımıda içtim ki ben
Ufss görüşürüz kızlar allaha emanet olun
bugün rüyamda evlatlık çok güzel bi çocuk alıyordum annesi akli dengesi bozmultu
ben onun çocugunu kaçırıyordum ama sonra onuda elimden alıyorladı
sonra ablam hamile oldugunu öğrenip başladım ağlamaya çok garip bi rüyaydı
ben yukardakilere öyle bişey yaptımki kendi kendime ben bile hayret ettimcanımcım allah razı olsun hakseverin fetih hatmi nasıdı
seninde allah yardımcın olsun yukardakileri boğazlayıverde sende kurtul herkes kurtulsun
kız beni görmedinmi sen eklediydim ya bi ara
amin cnm Allah razı olsun çok saolvildoş hayırlı olsun rabbim sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah darısı ayşenin valenin hakseverin ismi aklıma gelmeyen arkadaşların başına inşallah
ayşe sende relax olmaya çalış bide bakmışsın hamileliğinin halaylarını çekiyoruz burda hayırlısıyla
çok şükür beryalim zor günler geçirdik hepsi geride kaldı
canım benim anneciğin daha iyiymiş çok sevindim.allah iyilik sağlık versin
sen nasılsın vildoş ve meleğin nasıl
rüyan hayır olsun inşallah cnmbugün rüyamda evlatlık çok güzel bi çocuk alıyordum annesi akli dengesi bozmultu
ben onun çocugunu kaçırıyordum ama sonra onuda elimden alıyorladı
sonra ablam hamile oldugunu öğrenip başladım ağlamaya çok garip bi rüyaydı
saol cnm teşekkür ederimselam canlarımmm hepinizi çokk özledim
divinity canımmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrr çokkkkkkkkkkkkkk sevindim darısı diger arkadaşlarımızın başınaaa inşallah
bu arada benimde 2. geliyo beryalim sat 22 temmuz listeye yazarsan sevinirim
hepinizi çok çok öpüyorum canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güle güle Allaha emanet olbiz yarından sonra eskişehire gidiyoruz bi süre yokum.... sınavşarım iyi geçti umarım gecebilirm :18:
ve hala adet olmadım ilaclarımıda içtim ki ben
ufss görüşürüz kızlar allaha emanet olun
arada banada oluyor bende neslişin dediği gibi kopyalayıp garantiye alıyorum mesajımınasılsınız canlar bi ton yazı yazdım yine aynı şey oldu üyelik girişi yapın diyor bi türlü yazamıyorum işte bu yüzden siteye pek girmiyorum az önce bi sürü şey yazdım ama maalesef kayıt olmadı giresim yok siteye kendinize iyi bakın kızlar aynı şeyleri tekrar yazmaya kalkarsam kızım uyanacak öpüyorum sizi her seferinde aynı şey oluyor ben haberlerinizi bircandan almaya devam edeyim sinir oluyorum çünkü o kadar yazdığım şey boşa gidiyor hoş buda gelirmi bilmiyorum kendinize yi bakın canlar görüşürüz
Selam canlar nasılsınızzz...
Meltemciğim [/COLOR]sen nasılsın..
Kızlar bu aradabana gelince Yarın tekrar histerskopi olacağım..Laporoskopiden sonra rahim tekrar kendi kendine yapışma olabiliyormuş..Tedaviye de mecburen bir sonraki ay başlayacağımız için bu ay tekrar histereskopi yapılması mecburiymiş..
Bu normalmiş..Bakalım inş. yarında herşey yolunda gider..
Ayrıca çok yoğunum ve yorgunummmm...Ne olacak benim bu halim bilmemmm...
he birde Huzur Sokağı diye bir Roman var kesinlikle okuyun derim süperrrr..
Gerçi şimdi hiç benzemesede bir filmini yapmışlar ama kitabını okumak insanın içini huzurlandırıyor..
slm canlarım ben geldim unuttunuzmu beni yoksa
netim yoktu kızlar bi süredir giremedim hepinizi çok özledim nasılsınız iyisinizdir inşallah
divinty canım gözlerime inanamıyorum gözün aydın canım benim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah
benide sorarsanız iyiyim kızlar oğluşum 4.ayınıda bitirdi çok tatlı teyzeleri bi görseniz hep dualarımdasınız rabbim sizede nasip etsin
ayy nasıl özlemişim topiğimizi kavuştum sizlere artık buralardayım oğlumdan fırsat buldukça şimdilik hepinizi öptüm canlarım
canım 2 dakikaya kadar geliyom sizleri çokk özlediimmmm
canım çamaşır makinası bozulmuş batırmadık yer koymadı
doktora gittim değerlerim düşümüş doktorum dedi bebeğin düşmesi tam isabet oldu dedi eğer doğsaydı o çocuğa ço kyzık olurdu 100 de 100 özürlü olurdu dedi demekki sağlıksızmış hepte dua etmişdim ramazanlıkta allahım eğer bebeğim benimleyse hayırsızsa sağlıksızsa işte gerisini sen anla ama yine olur dedi hapımın dozunu ayarladı
benimde mayısta düşen büyük ihtimalle sağlıksızmış..dr kendiliğinden düşenler sakat sağlıksız bebekler oluyor demişti
demekki her işte varmış bir hayır.. bundan sonraki iyi olur inşallah
nolacak şimdi çamaşır makinesi gece gece sana bi dünya iş çıktı
değeri 344' se vardır canım yaa ben ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı bebiş..değerim 224 'tüha bu arada canım hani size anlatmıştım ya teyzem vardı bebeğine suni sancı verdiler di 5.5 aylıkken doğum yaptıydı bebeği özürlüydü işte o teyzem bugün 2.5 haftalık hamile mucizeler ansızın geliyor normal ilaçsız tedavisiz organik yav gerçekten öyle bi sevindim ki idrar testi böyle çift çizgi felan sonra doktoru olmayadabilir diyincez üzülmüş garbim kan testi yaptırdı bende yanındaydım 344 çıktı yazık doktor yoktur deyince yok diyor canım ya 10 sene sonra ikinci kez gelen bi mucize allahım inşallah bunu sağsalim alır kucağına darısı biz isteyenlerin başına aminnn
inşallah şimdi adet oldum ama üzülmedim hiç en azından bir iki ay dinlensin vucudüm biraz kilo verim
doktordan randevu almanın imkanı yok galiba pazatresi gideriz inşallah bana adetin 3 günü gel demişti ama işte araya hafta sonu denk geliyor
değeri 344' se vardır canım yaa ben ilk öğrendiğimde 3 haftalıktı bebiş..değerim 224 'tü
ertesi gün tekrarlanınca 2 katına çıkmıştı
inşallah vardır Allah korktuğuna uğratmasın
bende çok sevindim
maşallah adetlerin düzenli geliyor artık
doktoruna söyle randevu bulamıyorum bunun kolayı ney de...
benim doktorada randevu bulmak çok zordu acilde nöbetteyken gidiyordum
inşallah canım çok sevindik aynı hastanedeydik:26:
canım valla bilmiyorumendokrin bölümü vede kadım doğumcum yani benim seçtiklerim ful dolu demekki iyi doktorlar ama hastandede var canım bi hastanede bi tane kadın doktor var yani başka uzmanlar var ama hepsi erkek hatta benim doktorumun kocasıda var ama bilmiyorum eşimde şimdi diyor direk gitsek randevu alamıyoruz desek diyor bilmiyorum ki valla
nöbet şekerini aldınmı
herkese tavsiye ediyorum şiddetle
vildandan sonra hiç korunmadım..son 5 yıl tedavi gördüm olmadı
2 kere nöbet şekerini deneyip ikisinde de hamile kalmam tesadüf olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?