eşinle konuşun biz sürekli size gelecez tedavimiz yarım kalsın istemiyoruz diyin
vardır bi kolayı cnm sormaktan çekinmeyin
elinize belki bi kağıt verirler orda randevu açarlar ..ben çok yaptım öyle
ne çektim bu randevu bulamama yüzünden ama şimdi her kolayını sora sora öğrendim
valla başa gelmiş mecbur çekecen Allah sabır versin..bilmiyorum canım tesadüfmü inan dün alalım dedim eşime ama benim başımda bi bela varya sevgili kayınvaliden dün nasıl oldu mevlanaya gidelim dediler kaynanam görümcemin oğlu eltim ben kocam gittik gidelim diyende valide hanım
neyse gittik biraz gezerken ahh off yoruldum tabi kimse keseinden beş kuruş çıkarmıyor dolmuş parası mevlana parası ben dellendin o ayrı bi konu herneyse eşime dedim onlar gitsinler de biz kalalım karı koca gezeriz benimm valide numaradan hastayım ıhhh ölüyom ne ölecek gezemedikkki geziyide tatilide burnumdan getirdi valla dudaklarım uçuk oldu hep bizde pazartesi gidincez bakalım dedik tabi ben gündüz gider gelirsem gecede eşim onu götürürü iğrenç bi huyu var
ya biz daha önce hep özele gittiğimiz için bunları ben beceremiyom ne yazıkki
eee canım sen boşver beni sen nasılsın göbek çıkmıştır artık biraz kaç haftalıksın takvim var ama doğrumu bilmiyom ikili testiniz temiz çıkmıi gözün aydın
annen nasıl toparladımı biraz artık inallah iyidir vildan nasıl
valla başa gelmiş mecbur çekecen Allah sabır versin..
karı koca gezmek kafana göre en güzeli..arada hastaneye der kaçamak yaparsınız
bu yaz bizde mevlanadaydık..maneviyatı çok güzel ..inşallah Allah birdaha nasip eder oraları görmeyi
gide gele öğrenirsin artık devlet hastanesinide
göbeğim çıkmadı daha ...1 haftadır multivitamin içiyorum aşırı derece iştahım açıldı..bugün eltimle doymak bilmedik
13 hafta 4 günlük hamileyim ama ben haftadan anlamıyorum
hesabıma göre 4 gün sonra 3 ayı dolduruyoruz..doğuma 6 ay kaldı..annem sayesinde zaman nasıl geçti anlamadım
en son dr gittiğim resmi koymuştum kocaman olmuş bebiş
yok yok dikkat etmem lazım çok kilo almak istemiyom :18:
annem bugün hastaneden çıktı çok şükür
durumu iyi..her geçen gün daha iyiyie gidiyor
yarın gidecem..10 gün falan hergün giderim evde bana ihtiyaçları oluyor
hastanede rahattı ama çok uzaktı eve çıktığı iyi oldu
vildoşum hasta ayşe teyzesi..nezle olmuş gözleri kızarık burnu aka aka dolanıyor
oda benimle refakatçi kaldı hastanede perişan oldu zavallım
evet canım ama mahsus bari yapmasın eşimide benide dellendiriyor o öyle yapınca diğer gelinler oğlanlarda kahrını çekmek istemiyro yabi kim ister hiç kalalım anne diyen olmuyor tabi işte yani başa geleni baş çekermi diyon
annene çok sevindim iyi omuş hastaneden çıkması sende kendini fazla yorma canım
ay kıyamam ben ona canım ya daha geçen gün bende grip gibi nezle gibi bişey vardı ama allahtan akıyor du burnum akmasa nefes alıp vermek ölüm oluyor kicanım senin uykun felan varsa yat dinlen annene iyi bak anne duası gibi yoktur :13:
a.slm cnm çok saol Allah razı olsunslm kızlar nerelerdesiniz???
divitny çok sevindim canım annen eve çıkmış evde daha rahat olur senin içinde inşallah en kısa zamanda daha iyi olur, sen bu arada kendine dikkat et canım
slm kızlar nasılsınız
geliyom gidiyom kimsecikler olmuyor
bugün kocikte yok cnm sıkıldı serdarda uyuyor pazarları evde durmaktan nefret ediyom
bugünkü 8 şehitten birisi konyalı yani bizim burdan kızlar artık yeter ya yeter sabır taşı olsa çatlardı
bizimk,nlere şehit onlarıkine leşşş
günaydın
şehidimizin selası veriliyor allah rahmet eylesin sadece etme bulma dünyası herkes ettiğnğ çeker başka bişey demiyom sonları çok kötü olacak it üsrülerinin
kızlar dün akşam bi hamile haberi daha aldım kız kardeşim hamiile beni arayamamış ablam üzülmesin diye oysa arasaydı ablası konuşamazdı bile işte şekil a da göründüğü gibi
1.cisi hem teyzemimin hem amcamın hemde diğer teyzemin gelini 3.5 aylık hamile
2..cisi eşimimin iş arkadaşının karısıda hamile
3.cüsü teyzemde hamile
4.cüsü kızkardeşimde hamile
eşim akşam gözlerimin içine bakıyordu bana sıkı sıkı sarıldı kıskanmıyorum ama çok üzülüyorum artık bu hasrete dayanamıyorum eşim gibi biriside bazı konularada ikna etmesi zor oluyor allahım dayanma gücü ver yarabbim sen büyüksün ne verirsen hayırlısından ver
ortada ellerim bomboş kalakaldım onları kıskanmıyom ama benimde olsaydı şu an onlarla beraber doğururdum en azından bi araya geldilermi rahat konuşurlardı benden çekinmezlerdi
aynı geçen seneki benim halim
1. halamın gelini
2. halamın kızı
3. kardeşim
4. abimin karısı
5. kardeşimin eltisi (sık görüşüyoruz, her zaman gördüğüm ,karnı gözüme girdiği için yazdım)
6. yiğenim
vildanın doğum gününde hepsiyle bir araya geldik..hepsi bebek muhabbeti yaparken ben dinledim ,imrendim ,üzüldüm...rabbim banada verdi çok şükür
şimdi hepsi kucağına aldı ben tek hamile kaldım
insanın aciz olduğu anlar varya işte bu konuda aciziz..niye kendini bu kadar paralıyon..kısmetinde anne olmak varsa er geç olursun ama yoksa ömür böyle geçmez ...biraz rahat olun
ben hamile haberimi verince abimin kızı "oh be artık kardeşimi rahatça sevebilirim sizin yanınızda "dedi
bende "beni niye bu kadar düşündünüz ,ben çok kafaya takmıyordum..eğer kafaya taksam insan içine hiç çıkmamam lazımdı.. çünkü etrafım hep hamile dolu
rahat olabilirsiniz olmasaydı umurumda da olmazdı" dedim
bana acıyorlarmış kendi akıllarından
oysaki etrafta hep umursamaz davranıyordum..her ne kadar içim içimi yesede belli etmiyordum
bak senide kardeşin arayamamış
Allah bilir senin yanında karnınıda saklar ,çocuğunuda sevemez
burda hislerini içinden geldiği gibi yaz ,dök içini rahatla ama gerçek hayatta sağlam dur
yorum yok
ama çıkıyorum allaha emanet ol kaynana namaza durdu 2 dakka bakam dedim yazdıklarına sonra cevap verem görüşürüz
hoşgeldin canımslm canlarım ben geldim unuttunuzmu beni yoksa
netim yoktu kızlar bi süredir giremedim hepinizi çok özledim nasılsınız iyisinizdir inşallah
divinty canım gözlerime inanamıyorum gözün aydın canım benim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah
benide sorarsanız iyiyim kızlar oğluşum 4.ayınıda bitirdi çok tatlı teyzeleri bi görseniz hep dualarımdasınız rabbim sizede nasip etsin
ayy nasıl özlemişim topiğimizi kavuştum sizlere artık buralardayım oğlumdan fırsat buldukça şimdilik hepinizi öptüm canlarım
hoşgeldin beolşum tatlı toprağımnasılsınız canlar bi ton yazı yazdım yine aynı şey oldu üyelik girişi yapın diyor bi türlü yazamıyorum işte bu yüzden siteye pek girmiyorum az önce bi sürü şey yazdım ama maalesef kayıt olmadı giresim yok siteye kendinize iyi bakın kızlar aynı şeyleri tekrar yazmaya kalkarsam kızım uyanacak öpüyorum sizi her seferinde aynı şey oluyor ben haberlerinizi bircandan almaya devam edeyim sinir oluyorum çünkü o kadar yazdığım şey boşa gidiyor hoş buda gelirmi bilmiyorum kendinize yi bakın canlar görüşürüz
Selam canlar nasılsınızzz...
Bernacım hoşgeldinn....Nasılsın..Bebelerini çok öpüyorumm...
Valecim sen nasılsın canım ne güzle iyiydin biraz gergin gördüm seni..Rüyanın etkisinde mi kaldın ne?
Meltemciğim sen nasılsın..
Haksevercim hay. git gel inşş..
Rüfeydacığım hay. olsun darısı başımıza inşş..Sıra da ilkede çıktım ama halen bir haberim..Rabbimden hay.
Belenay ablacımm sen nasılsın..SAna bir fikir verim bu cevap yazan bölümde iken yazdıkların gitmesini istemiyorsan ki ben öyle yapıyorum; yazdıktan sonra cevaplaya basmadan önce yazdıklarımı Seçip kopyala diyorum sonra gönder diyorum ama göndermez ise cevap bölümüne gelip yapıştır deyip gönderiyorum ..Yazdıklarımda gitmemiş oluyor..Yada worde yazıp sonra buraya yapıştırıyorum..
Kızlar bu aradabana gelince Yarın tekrar histerskopi olacağım..Laporoskopiden sonra rahim tekrar kendi kendine yapışma olabiliyormuş..Tedaviye de mecburen bir sonraki ay başlayacağımız için bu ay tekrar histereskopi yapılması mecburiymiş..
Bu normalmiş..Bakalım inş. yarında herşey yolunda gider..
Ayrıca çok yoğunum ve yorgunummmm...Ne olacak benim bu halim bilmemmm...
he birde Huzur Sokağı diye bir Roman var kesinlikle okuyun derim süperrrr..
Gerçi şimdi hiç benzemesede bir filmini yapmışlar ama kitabını okumak insanın içini huzurlandırıyor..
aynı geçen seneki benim halim
1. halamın gelini
2. halamın kızı
3. kardeşim
4. abimin karısı
5. kardeşimin eltisi (sık görüşüyoruz, her zaman gördüğüm ,karnı gözüme girdiği için yazdım)
6. yiğenim
vildanın doğum gününde hepsiyle bir araya geldik..hepsi bebek muhabbeti yaparken ben dinledim ,imrendim ,üzüldüm...rabbim banada verdi çok şükür
şimdi hepsi kucağına aldı ben tek hamile kaldım
insanın aciz olduğu anlar varya işte bu konuda aciziz..niye kendini bu kadar paralıyon..kısmetinde anne olmak varsa er geç olursun ama yoksa ömür böyle geçmez ...biraz rahat olun
ben hamile haberimi verince abimin kızı "oh be artık kardeşimi rahatça sevebilirim sizin yanınızda "dedi
bende "beni niye bu kadar düşündünüz ,ben çok kafaya takmıyordum..eğer kafaya taksam insan içine hiç çıkmamam lazımdı.. çünkü etrafım hep hamile dolu
rahat olabilirsiniz olmasaydı umurumda da olmazdı" dedim
bana acıyorlarmış kendi akıllarından
oysaki etrafta hep umursamaz davranıyordum..her ne kadar içim içimi yesede belli etmiyordum
bak senide kardeşin arayamamış
Allah bilir senin yanında karnınıda saklar ,çocuğunuda sevemez
burda hislerini içinden geldiği gibi yaz ,dök içini rahatla ama gerçek hayatta sağlam dur
AYYYYY NE GÜZEL CANIM YAAAAAAAAAAAha bu arada canım hani size anlatmıştım ya teyzem vardı bebeğine suni sancı verdiler di 5.5 aylıkken doğum yaptıydı bebeği özürlüydü işte o teyzem bugün 2.5 haftalık hamile mucizeler ansızın geliyor normal ilaçsız tedavisiz organik yav gerçekten öyle bi sevindim ki idrar testi böyle çift çizgi felan sonra doktoru olmayadabilir diyincez üzülmüş garbim kan testi yaptırdı bende yanındaydım 344 çıktı yazık doktor yoktur deyince yok diyor canım ya 10 sene sonra ikinci kez gelen bi mucize allahım inşallah bunu sağsalim alır kucağına darısı biz isteyenlerin başına aminnn
inşallah şimdi adet oldum ama üzülmedim hiç en azından bir iki ay dinlensin vucudüm biraz kilo verim
doktordan randevu almanın imkanı yok galiba pazatresi gideriz inşallah bana adetin 3 günü gel demişti ama işte araya hafta sonu denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?