Dokuz Doğuranlar

selam kızlar ben geldim uzun zamandır yoktum geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz çok ama çok iyisinizdir.özledim sizleri yahu

zaman ne kadar çabuk geçiyor kıslar bu topikte azmı ağlamıştım her ay.ama maşallah kızım bir ekimde iki yaşını doldurdu artık kendinden küçük çocukları kucağına almak için ağlıyor herkes diyo ikinciyide yap duru bakar

Selam canlarrrr
Nasılsınızzzz...
Bayağıdır giremiyorum işler yoğun bu aralar da sürekli misafir vardı bende..

Herkesi çok özledimmm...

Çok ihmal ediyorum burayı Ama hep aklımdasınız...

fggh bm

canlar nasılsınız biz yarın köye gidiyoruz bayram sonu geleceğiz herkese hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden kızım teyzelerinin ellerinden öper bende gözlerinizden yanacıklarınızdan öperim görüşmek dileğiyle tekrar hayırlı bayramlar canlar

kızlar bayramınız mubarek olsun şimdiden ben kayınvaldeme gidiyorum bugün hayırlı sağlıklı huzurlu bayramalr dilerim öpüyorum sizi ve meleklerinizi

kızlar hepinize merhaba umarım herkes iyidir.
hepinizin bayramı mübarek olsun.şimdiden yazmak istedim daha sonra yazamam.bayram dönüşü görüşmek dileğiyle.

slm kızlar nasılnız...bizim uzun ve güzel izmir maceramız hafta sonu bitiyo...bayramın üçüncü veya dördüncü günü eskişehire kaynanama gidiyoruz..yaklaşık iki haftada orda kalıp eve tekirdağa dönücez..memleket memleket dolaşıyoz bıktım valla..ordan oraya ordan oraya ömrüm bitti valla öff..neyse hepinizin şimdiden bayramı kutlu olsun...evime dönünce daha sık gelmeye çalışcam...kendinize iyi bakın..iyi akşamlar...

yine bir bayram geliyor nedense bir tarafım buruk bu bayramda allah sonumuzu hayr eylesin aminn

herkesin kurban bayramı mübarek olsun
bayramda telaştan giremeyiz şimdiden kutlayalım

kızlar bayramınız mübarek olsun ..çok yoğundum anca girebildim
dilnur sende hg cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…