kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim ben güçlü olmaya çalıştıkça dahada dibe vuruyorum allahım sonumu hayır getirsin
mesajını çok dikkatli okudum canım ilgilendiğin için çok sağol
doruk artık ağlamıyor servise binerken ama şimdide indiğinde bana vurmaya başladı
kızıyor çantasını yerlere çarpıyor bağırıyor
onu okula yolladığım için aklınca bana ceza verecek çok hırslı ve intikam almayı seven bir çocuk
öfkesini illa benden çıkaracak
öğretmenini arıyorum onlar uyku saatindeyke konuşuyoruz.okulda yaraömaz değilmiş .önceden arada ağlardı ama şimdi ağlamıyor yemeğini yiyor çişini söylüyor uyku saatindede bize sorun çıkarmadan hemen uyuyor dedi,zaten doruk evdede hep düzenli yaşadığında o konulşarda sorunumuza yok tuı ama arkadaşlarıyla paylaşımlarını merak ediyorum ben .şu an yeni diye hep öğretmeniyle yapışıklarmış zamanla düzelir inşallah
kızlar ayşenin selamı var bi süre gelmeyecekmiş biraz uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
kendini iyi hissedince geri dönecekmiş bu arada sinemis 2. doğumu yapmış
ayşe söyledi
selam canım
maşallah kızına büyümüş
sağlıkla doğsun inşallah
kreş olayına gelince doruk çabuk alışacak gibi görünmüyor servisede biniyor ama ağlayarak yada akşam ağlıyor inerken beni istiyor hep beni görünce servisten alırken ağlıyor gitmiycem kreşe orası çirkin diyor
emir almaya pek alışkın değilya paşa zor geliyor disiplin senin anlayacağın
bizim maşallah yemekle uykuyla sorunumuz yok zaten yemeğini de yer akşam 9 oldumu da yatar sabahta erken 7.30 civarı kalkar ama biberondan süy içiyor halen bırakacak gibide görünmüyor
caillou bardak istedi havaya kaldırınca müzik çalandan aradım buldum artık sütü onunla içersen alıcam dedim 1 kez içti sonra bardağı istemedi yine biberondan içiyor sütü
ama diğer içecekleri hep bardakla içiyor ama süt illaki biberondan içilecek
bende yeterki süt içsin diye pek bardaktan iç diye ısrarcı olmuyorum .korkuyorum süt içmeyide bırakacak diye
rabbimin imtihanı sınavıbitemezki...mesela divim bak yıllar sonra bebegi karnında ama annesi hasta ona üzülüyo bitmiyokis evincini yaşayamadı doyasıya
mesela beryalim oda 2 evladı var saglık versin onalra ama kendi hasta annesi hasta tedavi olcak bi zman bulamıyo eşi uzakta herşey omuzlarında yüklü ne zor hep geliyo aklıma ama nabsın hayat işte imtihan dünyası
birbirimize bakıp bile görebiliriz neden bu dünyay geldigimizi herkezin derdi var çocugumuz oluncada bitmicek biliyorum başka bi sınav gelicek
geçemicemiz kaldıramıcamız sınavlarla imtihan etmesin rabbim hepimiz için sabır ve en başta sağlık huzur diliyorum canlarım iyki varsınız
günaydın kızlar mutlu bir hafta geçirmenizi diliyorum hepinize
haksever banada oğluşumu evde nasıl oyalayabilirim tavsiyene ihtiyacım var oyun oynatıyorum çabuk sıkılıyor oyun hamuru yapboz lego ne varyok döküyom önüne bisüre oynuyor sıkılıyor hemensürekli gözü dışarda havada çok soğuk nasıl oyalıycamı şaştım
cuma günü 2 yaşını doldurcek cnmcanım tam olarak kaç aylık ona göre tavsiyerde bulunabilirim ama şöle diyim ki senin sölediginden bi tavsiye bütün herşeyi önüne döküyorum çabuk sıkıyo dedinya işte şimdi bu cagın en büyük sorunu dikakt bozuklugu azlıgı çünkü cocukların önünde fazla secenek var ve doyumsuzluk var suan bitek dıraşıyı elde edmeedigi için dışarsı cazip geliyo o yüzden dışarsını istiyo bütün oyuncakalrını asla dökme ortaya ve cok secenek verme oyuncakalrının cogunu kaldır ortada 2-3 oyuncak olsun gün gün oyuncakalrı degiltir ve mesela oyun hamuru boyama aynı anda hepsi ortada omasın gün boyunca tv saati olsun 1 saat diyelim izlesin simdi oyun zmanı diyin ve ona sor ne oynamak istersin boyama yapmak mı oyun hamurumu yoksa sevdigi oyuncakalrla bi oyun mu önünü koy hadi oyna dersen hiçbişey kazanamaz hayal dünyasını tetikle arabalarla bi kooperatif kurun odadan odaya nakliyat yapın mesela yada evler olsun marlkete gidin bakkala alışverise gidin abba olsun cocuk olsun abi olsun roller yükleyin siz onun kız kardeşi olun ondan küçüğk olun oyunlarda bu çok hoşuna gitcektir sen ay olarak tam söle snaa ve beryale evde oynanabilecek oyunalrda ögreteyim kaliteli zman geçirin koca gün nasıl oynanır demeyin işlerinizide beraber yapı cocuarla
çok güzel bilgi vermişsin haksevercim..
Bende pc me worde kaydettim bu oyunlar:))) belki ilerde lazım olur dime ama..
Senden bu konuda çok şey öğreneceğiz desene...ne güzle sen bu konuda hiç tecrübesiz olmayacaksın...
Rabbim tez zamanda bebişini bebişlerini göndersinde sende istediğin gibi oyna inşalaahh bebişlerinle..:))
canımın parçası hayatımın anlamı benim küçük aşkım bugün 2 yaşını doldurdu iyiki doğdun canım oğlum iyiki benim oğlumsun seni çok seviyorum♥♥♥:119:
gözün aydın çok sevindim..zor iş Allah yardım etsin o kadar çocukla nasıl uğraşacankızlarrrr bugün eski kreşimden aradılar veeeeeeeeeeeeeeeeeeee görüşelimdediler tamam dedim gittim
görüştük bütün kadra degişti müdüre öğretmenler değişmişti duyuyodum beni seçmişler gene armışlar çok sevindim yarın başla dedilerrrrrrrrrrrrrrrryarın başlıyorummmmmmmmm kuzucuklarıma kavuşuyorum yarın dua edin alışalım hemen kaynaşalım zor olcak yarı dönem geldi ama inşallah beni severler
herkese günaydın hayırlı Cumalar.
umarı herkes iyidir.
beryalim nsl?doruk paşamız defne prensesimiz nasıl? sen neler yapıyorsun?
divinity canım sen nasılsın?kızlarımız nasıl:)
citos ne zamandır görüşmedik,serdar paşamız neler yapıyor?
veeee diğer arkadaşlar uzun bir ara verince merak ediyorum ne va ne yok diye.sizler nasılsınız???
canımın parçası hayatımın anlamı benim küçük aşkım bugün 2 yaşını doldurdu iyiki doğdun canım oğlum iyiki benim oğlumsun seni çok seviyorum♥♥♥:119:
sende çok selam söyle canımkızlar ayşenin selamı var bi süre gelmeyecekmiş biraz uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
kendini iyi hissedince geri dönecekmiş bu arada sinemis 2. doğumu yapmış
ayşe söyledi
çok sağol canikom .hoşgeldin valem nasılsın cnm
bizden ayrı kalmak sana yaramıyor işte gitme birdaha
gidince iyi olsaydın inanki gel diye ısrar etmezdim...yeterki sen iyi ol görüşmeyelim gelme derdim
ama mademki daha kötü oldun belki sana ilaç oluruz manevi olarak
zaten gurbettesin yakınında dertleşecek kimsen yok...şurda sanal ortamda ailelerimize dostlarımıza bile anlatamadığımız sırlarımızı dertlerimizi paylaşıyoruz
hep dert sıkıntı değil tabiki sevinçte paylaşıyoruz ama bazen ne sevincimizi nede derdimizi paylaşacak kimseyi bulamıyoruz burdao daha kötü
şifa bulursunuz inşallah
bizim yer yakın 15 dakikalık yol doktorumuz ama annem merdiven inemediği için gitmek mesele
a.slm sende bizden selam söyle ayşeye
herkese iyi akşamlar.uzun bir aradan sonra merhaba.umarım herkes iyidir. bilgisayar arızalandı o yüzden giremiyordum ama aklım sizlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?