aman dün gitmiş ağzında bi tane yirmilik varmış onu çekmişler sabaha kadar ağrıdan sızıdan uyumamış şimdi eşim doktora götürdü ya valla zor bişey ya aman yaşlılık çok kötü eşim zorla izin koparıyor bölğe müdürü her an gelebilirmiş aman çeklecek bişey değil azramda eh işte
günaydın hakça kız kaçacakmış gibi yazıyon yoksa eylül hanım uyurkenmi yazıyon
iyiz canım çok şükür sen nasılsın hamile kalmak zor iş ya ama işte millet korunurken nasıl hamile kalıyo anlamıyom
hakcayla azra size iyi sohbetler banada kolay gelsin bay
geçmiş olsun canım dişte zordur ya Allah yardımcısı olsun
kuzum kaynanan sürekli sizinlemi eğer öyleyse işin zor bebeğim
çıkıyor musun? bende çıkıcam canım şu işlerimi halledeyim. sizleri burada görmek güzel.
sanada günaydın canım
sürekli olmazmı yaş olmuş 76 kimse de gelde bakalım anne 1 ayda bizde kal demez kahrı nazı nı kim çekecek hele bide oturduğumuz evde bize düştü ya tamamen mecbur kaldık öff tayinimiz bi çıksaydı ahhh ahh gerçi değişen bişey olmazdıda ha işte bi umut daha bide görümcemin oğlu var 17 yaşına gelde gerisini sen düşün azra
azra merhaba aramıza hoş geldin. geçmişide okuyamadım sanırım yeni katıldın aramıza.ben uzun zamandır giremiyordum. burada arkadaşlarımızla çok şeyler paylaştık,seninlede güzel şeyler paylaşmak dileğiyle.
buradan ayrılamayacaksın gerçekten tanışmasakta iyi,kötü güzel şeylerimizi payşatık.ben uzun zamandır giremiyorum dediğim gibi ama aklım hep buralarda.bundan sonra en azından bir merhaba demeye çalışırım.
hoşbulduk canım aslında çok eskilerdenim kaç seneden beri gelmiyodum şimdi tekrar geri dönüş yaptım burda çok güzel anılarım oldu aslında biliyom yani buranın güzelliğini inş.bundan sonra burdayım
tekrar hoş geldin.bebişin var mı? kusura bakma yazdıysan daha önceleri geçmişi okuyamadım daha
malesef canım bebiş yok 8 yıllık evliyim 2 aşıma 1 tüp denemesi var pnlarda negatif zaten
malesef canım bebiş yok 8 yıllık evliyim 2 aşıma 1 tüp denemesi var pnlarda negatif zaten
amin canım inş Allah ım isteyen herkese versin hayırlısından
senin varmı canım bebiş
morelini bozma cnm hayırlısıyla sağlkla alırsın inşallah kucağına pelişinidoktordan geldim..hiç iyi haberler getirmedim
suyum azalmış alt sınırdaymış..bebek hiç gelişmemiş...plesenta yaşlanmış
sadece nst normal çıktı
cuma ve pazartesi yine nst ye girecem...haftaya ameliyatnst de sorun çıksa acil alacaktı ameliyata neyseki onda sorun çıkmadı
artık yataktan çıkmıycam...soluna yatarak dinlen dedi...1 hafta içinde ne beslenirse o kar
hoşgeldin cnm bayağı merak ettiydim seni uzun zamandır sesin soluğun çıkmadıydıkızlar uzun zamandır giremiyordum misafirlerim vardı.bu bir bahane değil aslında ama kusura bakmayın. geçmişide okuyamadım gelişmeler var mı?
beryal canım sen nasıl oldun,doruk paşamız,defnemiz nasıl?
citos sen nasılsın serdar paşamız nasıl?
diğer kızlar hamile olanlar ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarımız sizler nasılsınız?
canım 14 yıllık evliyim.ilk başlarda istemedik.yurtdışına gidip geliyorduk eşimin işi dolayısıyla.daha sonra biz istedik ama olmadı.bende 1 kez kimyasal gebelik,1 kez dış gebelik ve 3 kez aşılama geçirdim. doktorumuz bu ay dinlenin daha sonra ya aşılama yapalım ya da tüp bebek tedavisine başlayalım dedi. o aya yani dinlenme ayında ben doğal yolla hamile kaldım.yani kafada bitirmek gerekiyor düşünmedik mi o ay tabi düşündük ama,araba alıcaktık,o model mi bu renk mi derken kafa oraya yoğunlaştı.kısmet işte. dilerim ki hepiniz hiç beklemediğiniz zamanda hamile kalırsınız bebişleriniz size sürpriz yapar aynı bizim kızımız gibi. benim bir kızım var 3 bitti 4 yaşına girdi
37+4 oldum bugünoy kuzum kıyamam ama 38 haftalık değilmisin hayırlısı olsun canım üzülme saglıkla gelsin prensesin hayırlı vakitte sakın moralini bozma dualarıms eninle sag salim kucana alıcaksın inşallah cennetin kokusunu cekiceksin kısa zmanda içine
slm cnm hoşgeldindivinity canım merhaba uzun zamandır giremiyordum.misafirlerim vardı. aklımda hep sizlerde. canım benim dikkat et kendine. hiç gelişmemiş derken,kilosu kaç olmuş prensesimizin. sen yat dinlen.Allaha emanet olun.sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
2480 gr ayşe teyzesi...zayıf olması önemli değilde herhangi bi sağlık problemi olmasın tek düşüncem ogünaydın azra sanada günaydın nasılsınız kızlar
divinim sen gönlünü ferah tut kız bebiş kaç kiloki acaba hayırlısı ile doğurcan inşalah daha doğana kadarda alırsın
teyzemin gelinide sezeryan olackmış ama onun bebeği son zamanlar gelişmemiş 2.500 olmuş ancak başkada almamış kilo
morelini bozma cnm hayırlısıyla sağlkla alırsın inşallah kucağına pelişinisen 38 haftanı doldurdun cnm niye şimdi almıyor dktr serdarda 38+4 günlüktü doğuma girdiğimde :26:benimde tansiyonum yükselmişti son zaman stresten :18:doğunca besler kiloyu aldırırsın cnm üzülme sakın haftaya derken perşembemi olucan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?