sevgili topik yine geldim gecenin kör karanlığında kimsecikler yok bende bi göz atıp çıkayım kızımın yanına sokulup yatayım
haksever canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu yaşamak anlatmaktan kat kat daha güzel değilmi çok şükür kavuştun meleğine rabbim hiç ayırmasın bundan sonra
çitos canım benim azki ne az kaldı sağlıkla alalım inşallah kuzucukları bakalım iki çocuklu hayat nasılmış bide onu test edip onaylayalım:18:
divicim inşallah ilaca gerek kalmadan geçer yaralarında doya doya emzirirsin pelini he bak doğurmadan geldim gördün mügeldim ama kimse yok tabi bu saatte kim olsun istiyorsun desene gecenin köründe bu topik bensiz olmaz bende bu topiksiz yapamam er geç geliyorum işte anlarsın halimden pelinin aynısından az büyümüş hali bendede var bide sendrommu nedir ona girdi kızım onunla uğraşıyoruz eskiden ykmuydu bu yaş sendromları bilmem yoksa bizmi çok nane molla olduk bilemedim yoksa yaşlanıyorumda ondan mı acep her neyse işte sendromlu günler beni bekliyor daha eşimin bahar sendromu var sırada bende kendime bi sendrom bulup giresim var varda benle kim uğraşır bilmem
valecim kızınla her anın tadını çıkar canım beklediğin günlerin acısını çıkar ben öyle yaptım yaptımda şimdi bensiz uyumuyor herkes yatağına alıştır diyor amaaaan zaten onca sene beklemişim boşver büyüyünce zaten benimle yatmak istemicek her anı doya doya yaşamak lazım
beryalcim evin güzel olmuş güle güle oturun
ayşe ve neslihan canlarım sizde hep dualarımdasınız o mutlu haberi bekliyorum sabırsızlıkla inaşşalahh gelecek minişler ve sizde şikayet edeceksiniz uyuyamıyorum zaman yetmiyor diye
bircaaaan gelicem bak tavuk salatası yemeğe ona göre
çok konuştum herkes uykuda bende yatayım bari
Selam Kızlar
Çok özür diliyorum sizi meraklarda bıraktığım için… Çalışan olmaktan çıktım resmen köle oldum..Gece gündüz full…
Gelelim banaaa ben dün Tüp Tedavisi için Start Verdim…Bugün Reglimin 4. Günü ve dün iğnelere başladık…
Rabbim bizi utandırmadan yüzümüzü eğmeden Gönlümüze göre hayırlısını versin..Olmayacaksa da hayırlısını gönlümüze değdirsin..
Çok zor bir süreç hiç kolay değil…Maddi olarak değil de Manevi olarak çok güçlü olmamız gerekiyor özellikle de benim..Böyle işte..
Kızlar dualarınızı esirgemeyin biliyoruım ediyorsunuz ama şu ara daha fazla duanıza ihtiyacım varr..Hayırlısını istiyorum..İlla olsun demiyorum asla da demedim..Hep güçlü olmaya çalıştım..Ama son noktaya geldik bunun dönüşü yok,başa dönüşü de başı da yokk..Olmayacaksa diye düşünmekte istemiyorumm hep umut ediyorum yıllardır umut ediyorum sizlerle umutlu oluyorum..Hep var olun…Sizleri gerçekten gönülden seviyorum…Hepinizi tanımasam da görmeden seviyorum.. gözümde canlandırarak yaşıyorum…
Böyle…İnşallah bir yola girdik dönüşü güzel, hayırlı olsun….
ayy canım hiç sorma az öncede acilden geldik pelini götürdükdivinim benim tadlu kankam bu sene hastalık başınızı bırakmadı pelişle senin Allahım şifa versin size
umarım hepinizde iyisinizdir bizi sorarsanız çok şükür iyiyiz dediğim gibi bende doğum telaşı başladı kaanımın eşyaları hazır inşallah sağ salim doğumunu bekliyoruz artıkdktrumuz bi sıkıntı olmazsa 14 mart gibi dedi doğuma son kontrolde kesin belli olucak artıkın
tek kalınca çok zorlanırsın yağızın yaşı küçük..Allah kolaylık versin sanada cnmselam kızlar nasılsınız bakalım..biz full koşturmaca valla..ay sonu evime dönücem o zaman ak koyun kara koyunu görcem.şimdi annem var yanımda herşeyime yardımcı sağolsun...o olmasa napardım bilmem.allah analarımızı başımızdan eksik etmesin...kendimi hala iki çocuklu gibi göremiyorum.değişik bi telaş.rabbim acılarını göstermesin..yağızımda yarenimde teyzelerini ve topik kardeşlerini kocaman öpüyo.allaha emanet olun..
ohhh sefan olsun canım ne iyi yapmışsınız havlarda güzel bugünlerde gezin gezebildiğiniz kadar
bende 1 aydır bi yere gidemiyorum dün dağdan indim şehire oldum resmen yürümeyi unutmusum
güzeldi dün akşama kadar gezdim bende elam da akıllı durdu sıkıntı yapmadı bize kuzum benimaşısınıda oldu çok ağladı içimdeki yağlar eridi resmen burnumu direği sızladı ağlarken babamız bakamadı bile vurulurken zormuş hiç kıyamadık
valla kıymetini bile annenin canım ne güzel en zor anlarında yanında benimkide yanımda olmak istiyor ama
abimin çocuguna bakıyor onun için gelemiyor hayırlısı tek canı sağolsunda başka birşey istemem
sevgili topik yine geldim gecenin kör karanlığında kimsecikler yok bende bi göz atıp çıkayım kızımın yanına sokulup yatayım
haksever canım ne güzel anlatmışsın duygularını kendi doğumum geldi aklıma gözlerim doldu yaşamak anlatmaktan kat kat daha güzel değilmi çok şükür kavuştun meleğine rabbim hiç ayırmasın bundan sonra
çitos canım benim azki ne az kaldı sağlıkla alalım inşallah kuzucukları bakalım iki çocuklu hayat nasılmış bide onu test edip onaylayalım:18:
divicim inşallah ilaca gerek kalmadan geçer yaralarında doya doya emzirirsin pelini he bak doğurmadan geldim gördün mügeldim ama kimse yok tabi bu saatte kim olsun istiyorsun desene gecenin köründe bu topik bensiz olmaz bende bu topiksiz yapamam er geç geliyorum işte anlarsın halimden pelinin aynısından az büyümüş hali bendede var bide sendrommu nedir ona girdi kızım onunla uğraşıyoruz eskiden ykmuydu bu yaş sendromları bilmem yoksa bizmi çok nane molla olduk bilemedim yoksa yaşlanıyorumda ondan mı acep her neyse işte sendromlu günler beni bekliyor daha eşimin bahar sendromu var sırada bende kendime bi sendrom bulup giresim var varda benle kim uğraşır bilmem
valecim kızınla her anın tadını çıkar canım beklediğin günlerin acısını çıkar ben öyle yaptım yaptımda şimdi bensiz uyumuyor herkes yatağına alıştır diyor amaaaan zaten onca sene beklemişim boşver büyüyünce zaten benimle yatmak istemicek her anı doya doya yaşamak lazım
beryalcim evin güzel olmuş güle güle oturun
ayşe ve neslihan canlarım sizde hep dualarımdasınız o mutlu haberi bekliyorum sabırsızlıkla inaşşalahh gelecek minişler ve sizde şikayet edeceksiniz uyuyamıyorum zaman yetmiyor diye
bircaaaan gelicem bak tavuk salatası yemeğe ona göre
çok konuştum herkes uykuda bende yatayım bari
Selam Kızlar
Çok özür diliyorum sizi meraklarda bıraktığım için… Çalışan olmaktan çıktım resmen köle oldum..Gece gündüz full…
Valecimm öncelikle seni çokkk tebrik ediyorum..Kucağına almışsın meleğini..Rabbimm yüzünüzü kara çıkarmasın hayırlı evlat olsun inşallah…İkinizi de çok öpüyorum..Ne güzel dir şimdi onun kokusu…
Haksevercimm seni de tebrik ediyorum..Yazdıklarını okudum; okurken hem duygulandım hem güldüm..Hem de yaşadım resmen..Çok öpüyorum ikinizi de..Ne güzel bak aldın evladını zeynebini kucağına..Ne de çok bekledin sen de bizim gibi…Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeklerinize..
Belenay ablam Allah razı olsun duaların için çok sağolasınnn..Dualarımız tez vakitte hayırlısı ile olsun inşallah..Seni ve senayı da çok öpüyorum…
Elifcimm haklısın kayboldum yaa resmen..Ama arada da olsa giriyorum telden fakat yazamıyorum..KK telefonda hata veriyor.. Çoköpüyorum seni ve bızdıklarını öpüuorummm..
Meltemcimmm çok geçmiş olsun cnmm yaa..Pelini seni ve vildanı öpüyorum..Dualarında beni unutma canım..
Bernacımmm sen nasıl canımmmm..Tosun paşayı seni ve Defnemi opüyorummm..
Çitos canım sen nasılsınnn? Senin de az kalmış yavrucuğunu kucağına almaya..Rabbim bir avaz kurtarsın inşallahhh…
Ayşemmm cnmmm az kaldı tatlım yaa Rabbim inşallah tez zamanda senin de benim de yüzümüzü güldürecek ben inanıyorummm..NMe olur Sende ümitlerini bırakma bi biz kaldık valla bak öünmüzde ne güzel örnekler var öyle umut verici ki… Seni de öpüyorum cnmm…
Yarencimm sen nasılsınn...bebelerinde hep iyi olsun inşlaahh gerisi önemli değil bence..
Aklıma gelmeyen herkese selamlar diliyorumm..Kusura bakmayın...
Gelelim banaaa ben dün Tüp Tedavisi için Start Verdim…Bugün Reglimin 4. Günü ve dün iğnelere başladık…
Rabbim bizi utandırmadan yüzümüzü eğmeden Gönlümüze göre hayırlısını versin..Olmayacaksa da hayırlısını gönlümüze değdirsin..
Çok zor bir süreç hiç kolay değil…Maddi olarak değil de Manevi olarak çok güçlü olmamız gerekiyor özellikle de benim..Böyle işte..
Kızlar dualarınızı esirgemeyin biliyoruım ediyorsunuz ama şu ara daha fazla duanıza ihtiyacım varr..Hayırlısını istiyorum..İlla olsun demiyorum asla da demedim..Hep güçlü olmaya çalıştım..Ama son noktaya geldik bunun dönüşü yok,başa dönüşü de başı da yokk..Olmayacaksa diye düşünmekte istemiyorumm hep umut ediyorum yıllardır umut ediyorum sizlerle umutlu oluyorum..Hep var olun…Sizleri gerçekten gönülden seviyorum…Hepinizi tanımasam da görmeden seviyorum.. gözümde canlandırarak yaşıyorum…
Böyle…İnşallah bir yola girdik dönüşü güzel, hayırlı olsun….
Belos sana bakmaya geldimbu saatlerde burda oluyonya genelde
ayy canım hiç sorma az öncede acilden geldik pelini götürdük
iştahı azalmıştı 1-2 haftadır..bugünde pırasayla ayran çorbası yedi..her zaman 5-6 kaşıkyer bırakırdı..bu sefer epey yedi bizde sevindik...gaz yapmış yedikleri akşam acili boyladık...üstümüzde kara bulutlar var ..hayırlısı bakalım
kızz 13 martta da pelin doğduaraları tam 1 yıl 1 gün olacak bebişlerimizin
Allah doğumada doğumdan sonrasınada kolaylık versin kanka
tek kalınca çok zorlanırsın yağızın yaşı küçük..Allah kolaylık versin sanada cnm
bugünde gittikbi ara resim ekliycem çok güzel geçti yine günümüz
ya şu aşı kendi iyilikleri için ama bende nerdeyse yaptırmadan kaçacak oluyorum...
ceee eeee ben varıımm
Hosgeldin canim
hayirdir ne geziyon bu saatte yat uyusana ...biz kocikle pelinin basini bekliyoz sen niye uyuyamadin
geçmiş olsun cnm.. 1 yaşnda pırasamı yiyo?? oy maşallah bizim oğlan 2,5 yaşında ama öyle ıspanak pırasa vs sebze yemeklerini hayatta yemiyo ağzına alsada çıkarıyo
yaa bu aralar sabah uyanmak istemiyom gece uyumak istemiyorum.. kıvanç uyuyunca meydan bana kalıyo biraz kendime vakit ayırıyom :) ama yatıcam şimdi nasıl olsa uykusuz geceler benim için çok yakın :) iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?