selam canlarım nasılsınız belenaydan haber getirdim size bugün gittim ziyaretine bebişi çok iyi maşallah çok tatlı bi oğluşu var aynı ablasına benziyo...belenayın sancısı var hamileyken miyomu patlamış maalesef doğumda onuda dikmişler dr sana bişey olabilirdi demiş allah korumuş bebğinide onuda çok şükür sağlıklılar ikiside...2800gr doğmuş yavrusu sizlere selamı var toparlansın kendiside yazar inşallah...
selam canım sağlıkla hayırla oturun inş. yeni evinizdeselamlar canlarım
eşim geldi kendi evimize geçtik nihayet 1 haftadır kendi evimde oturuyorum
geçen perşembe günü mevlüt okuttum bayanlara evimimde.o günden beri evimizdeyiz.allaha çok şükür bugünleri de gördüm.
eşimde geldi yüzüm gülüyor nihayet.sizlere yazamadım kusura bakmayın.kaynanamdan geldiğimden beri telaş koşturmaca evimi temizledik toparladık mevlüdümüzde okundu .şimdi hergün misafirlerimiz var gelen giden misafir ağırlamaca var.gece gündüz doluyuz.allah eksiltmesin inşallah.haftaya fırsat bulursak tatile gidicez marmarise.1 hafta eşimle başbaşa tatile gidicez.
çocuklara annem bakacak.uzun zamandır ilk defa başbaşa zaman geçireceğiz eşimle .
selam canım sağlıkla hayırla oturun inş. Yeni evinizde
Eşinde gelmiş gözünaydın
selamlar canlarım
eşim geldi kendi evimize geçtik nihayet 1 haftadır kendi evimde oturuyorum
geçen perşembe günü mevlüt okuttum bayanlara evimimde.o günden beri evimizdeyiz.allaha çok şükür bugünleri de gördüm.
eşimde geldi yüzüm gülüyor nihayet.sizlere yazamadım kusura bakmayın.kaynanamdan geldiğimden beri telaş koşturmaca evimi temizledik toparladık mevlüdümüzde okundu .şimdi hergün misafirlerimiz var gelen giden misafir ağırlamaca var.gece gündüz doluyuz.allah eksiltmesin inşallah.haftaya fırsat bulursak tatile gidicez marmarise.1 hafta eşimle başbaşa tatile gidicez.
çocuklara annem bakacak.uzun zamandır ilk defa başbaşa zaman geçireceğiz eşimle .
çok teşekkür ederim canikommmmmmmmmbelosum beryalim gözünüz aydin olsun
biriniz oğluna biriniz kocasina kavuştu
darisi bütün hasret cekenlerin basina insallah tez vakit te
kızlar pelin cok yaramazlasti. .aksama kadar arkasinda kosmaktan evi toplamaktan halim kalmiyo
koltuga tirmaniyo. Salincaga cikiyo.koltuktan sarkiyo cok tehlikeli seyler yapiyo
hava iyi olursa parka gidiyoruz...orda da arkasinda kosuyorum sürekli. ..cok sinirli bide hanim...bi dolabi acsin bende kapatirsam kiyamet kopuyo..kafasını duvara vurdu bikac kere. .önce kizdim baktım daha cok yapiyo.sonra pelin cici benim kizima vurma dedim kafasini öptüm sakinlesti dahada yapmadi
geçmişi okuyamadim..telefonla bilgisayarida ele gecirdi pelin
çürüge çıktım iyice heryerim agriyo
simdi bunu yaziyorum ama gözlerim cift görüyor
öptüm hepinizi
bu arada kilo aldim 69 olmusum
komsuma inat zayifliycam...bugün kilo almisim deyince ohh canıma degsin dedio görür manken gibi olmam lazimmmmm
AY COK SEVİNDİMbi tane daha kardeş gelemsin he
Selamlar hayırlı günler herkese
Nasılsınız bacılarım
Kendimdeki havadisleri vermeye geldim değilse kk ya her gün giriyom ama yazacak bişey yokki
Hani ankaraya tedaviye gideceğim demiştim işte cumartesi günü gittik doktor adetin 3 günü gel alttan bakayım demişti baktıda yumurtlamam yokmuş kistimde fazla yokmuş bünyem çok hassasmış titiz bi bünyen var dedi diane35 verdi yine adetin 3 günü bakacak klomen verdi baya bi ialç verdi eşimede zaten selenyum vermişti bana coraspin folidoce tiroidime eşim şu anda karamanda yarında resmi tatil perşembe günü bi kan tahlili verip ona göndereceğiz ialcın dozu çok gelmiş dedi normal yolla bebeğiniz olmaz dedi işte önümüzdeki ay sanırım aşılama deneyecek eğer aşılama tutmassa bi ay dinlenecekmişim diğer aylarda tüp bebek yaptıracakmışız
işte böyle kızlar belenay ablam oğluşunu almış kucağına maşallah
Selamlar hayırlı günler herkese
Nasılsınız bacılarım
Kendimdeki havadisleri vermeye geldim değilse kk ya her gün giriyom ama yazacak bişey yokki
Hani ankaraya tedaviye gideceğim demiştim işte cumartesi günü gittik doktor adetin 3 günü gel alttan bakayım demişti baktıda yumurtlamam yokmuş kistimde fazla yokmuş bünyem çok hassasmış titiz bi bünyen var dedi diane35 verdi yine adetin 3 günü bakacak klomen verdi baya bi ialç verdi eşimede zaten selenyum vermişti bana coraspin folidoce tiroidime eşim şu anda karamanda yarında resmi tatil perşembe günü bi kan tahlili verip ona göndereceğiz ialcın dozu çok gelmiş dedi normal yolla bebeğiniz olmaz dedi işte önümüzdeki ay sanırım aşılama deneyecek eğer aşılama tutmassa bi ay dinlenecekmişim diğer aylarda tüp bebek yaptıracakmışız
işte böyle kızlar belenay ablam oğluşunu almış kucağına maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?