selam kızlar nasılsınız geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah...ben bi süredir bakamıyorum spor diyet ve çocuklar hayatım böyle geçiyo 4aydır arada bakıp okuyuorum ....bu arada 4aydır diyetteyim 17kilo verdimmmm
Maşallah bircan kız iyi vermişsin valla helal olsun sana bende sürekli diyet topiklerine takılıyom ama yazmıyom bende diyetteyim malum toplasan 4 ay olmamıştır ama ancak 8 kilo verebildim çok yavaş veriyommm çokk hele şu 3 haftadır gr oynamdı valla
kaçtın kaç oldun tabi söylersen
canım duraklama dönemeine girmiştir kilon çok yoksa dahada az gider ben 85ten 68 oldum canımmmsen kaçsın
eşim hala ankarada 3. gün masur kaldı mal yüklemiyolar özledim üzülüyorum tek pazarımız var plan yapmıştık ramazandan önce son hafta sonu moralşm bozuldu o orda perişan biz burda
beryal bikez daha saygıyla egliyoum önündene kadar güçlü bi kadınsın
:84: :84: :84: o kadar uzun mesaj yazmıştımki hepsi gitti bir anda çok sinir oldum
hepinizi çok özledim kızlar
annem hastaneye yattı çıktı
ablam almanyadan geldi gitti
dr, hastane, temizlik ve pelin sayesinde buralara gelemez oldum
canım benim kıyamam sana
allah tez zamanda eşine kavuştursun.allah kimseyi eşinden ayırmasın
benim işim gerçekten zor .bazen bende dayanamıycak duruma geliyorum ama sabrediyorum ne yapayım evlatlarıma iyi bir gelece sağlamak için babamız çalışmak zorunda
saat 4 buçuk oldu ben uyumadım
dorukun sabahtan beri ateşi yüksek.ilaç veriyoruz düşüyor 2 saate yine 40 derece ateşe çıkıyor akşamdan beri tek başıma acillerdeyim.tam iğne vuracaklar doruk huysuzlandı dr dediki babası nerde çağırın çocuğu tutsun 2 kişi tutun bacaklarını tutun biriniz diğeriniz başını dedi.dedim babası yok burda ben yalnızım .ama başladı gözümden yaşlar süzülmeye en çokta bu durum üzüyor beni hastalıkta sevinte babamız yanımızda yok.geçen hafta yıl sonu gösterisi vardı dorukun babamız yoktu ne ağladık sorma
içimi döksem sayfalar yetmez ya neyse karşıdan yıkılmaz dağ gibi duruyorum ama içim çürüdü inan.2 çocuk hasta anne bekar kız kardeş hepsinin sorumluluğu bende.kaynana kayınpeder de eklenince oyyyy allah selamet versin hepimize.
:84: :84: :84: o kadar uzun mesaj yazmıştımki hepsi gitti bir anda çok sinir oldum
hepinizi çok özledim kızlar
annem hastaneye yattı çıktı
ablam almanyadan geldi gitti
dr, hastane, temizlik ve pelin sayesinde buralara gelemez oldum
canım benim çok çok mutlu oldum senin adınaMerhaba Kızlarrrr
Sonunda HAMİLYEYİMMMMM...Halen daha inanamıyorum...
2. tüp tedavimiz olan dondurulmuş embriyomuz tuttu çok şükür...
Rabbim bizim yüzümüzü güldürdü..Oyy nasıl bir duygudur bu Allah'îm...
Bugün keseyi gördük..Kalp Atışını 05 Temmuzda duyacağız inşallahh...
Şimdi çok uğraşlar sonucu böyle güzel bir sonuç almak çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Ayşem önce sana sonra tü isteyenlere sürekli dua ediyorum etmeye de devam edeceğim...
canım benim çok çok mutlu oldum senin adına
Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına
Merhaba Kızlarrrr
Sonunda HAMİLYEYİMMMMM...Halen daha inanamıyorum...
2. tüp tedavimiz olan dondurulmuş embriyomuz tuttu çok şükür...
Rabbim bizim yüzümüzü güldürdü..Oyy nasıl bir duygudur bu Allah'îm...
Bugün keseyi gördük..Kalp Atışını 05 Temmuzda duyacağız inşallahh...
Şimdi çok uğraşlar sonucu böyle güzel bir sonuç almak çok farklı bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin..Ayşem önce sana sonra tü isteyenlere sürekli dua ediyorum etmeye de devam edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?