- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
Toplam ne kadar verdinizÇalışıyorum krediler çektim maaşımdan verdim
Teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplam ne kadar verdinizÇalışıyorum krediler çektim maaşımdan verdim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parçageçmiş olsun
tahmini ne kadar tırtıkladı bu dangoz sizden
İnanın suratına tükürmeye bile değer görmüyorumSizde de var rahatlık, ben olsam kalan paramla adam tutup dövdürtürdümEn azından içim soğurdu.
1 kere anlarım
2 kere anlarım
ama 10 sene ?
bir sırrınız mı vardı, tehdit mi etti ?
başka türlü böyle el verip kol kaptırılmaz çünkü
İcraya versenizeTeşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
Hayır değilimBu adamla halâ beraber mısınız ya
Aman Allah ım!!Teşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
Bende sorguluyorum bunu neden nasıl ama cevabı yok aklım başımda değilmiş heraldeBen gerekli gormezsem ortak birikimimiz olan paradan bile vermiyorum kocama. Siz elin adamina niye 10 yil kendinizi söğüşlettirdiniz![]()
Ben de böyle dolandırmak istiyorum ya![]()
Sır yada tehdit durumu yok beraber geçirilen zamanın hatırına sanırım hayır diyemedim inanın bilmiyorum nasıl bu hale geldi durumlar beynim uyuşmuş gibi1 kere anlarım
2 kere anlarım
ama 10 sene ?
bir sırrınız mı vardı, tehdit mi etti ?
başka türlü böyle el verip kol kaptırılmaz çünkü
Ben aha da böyle oldumTeşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
Geçen tv de bi amca gördüm. Aynı dolandırıcı tarafından iki kere dolandırılmıs bi amca.Teşekkür ederim 60.000 tl kadar kredi yaklaşık 40.000 tl kadarda para ama bunu tekte vermedim tabi parça parça
Yani bankadan eft yaptıklarımı kanıtlarımda elden verdiklerimi kanıtlayamam ayrıca inanın uğraşmakta istemiyorum lanet olsun diyorum sadeceİcraya versenize
Yok değilim normal çalışan bi kadınım bi tık maaşım iyi diyelimAman Allah ım!!
Evlerden ırak
sanırım çok zenginsiniz
Sır yada tehdit durumu yok beraber geçirilen zamanın hatırına sanırım hayır diyemedim inanın bilmiyorum nasıl bu hale geldi durumlar beynim uyuşmuş gibi
Çok teşekkür ederimInsan basina is gelir, gecmis olsun