Dolandırıldım …

Ay o kadar şaşırdım ve ağzim açık kaldıki.. boş kağıt falan imzalatsan sanki imza şekillerine bakıyor gibi olmazmı? :halay:. Ben olsam onu dolandırır yedirmezdim paramı.
Bacılarım az uyanık olun kardeş kardeşe giriyor para yüzünden. Evlenmemişiniz bile. Ki bazı evliler eşlerine bile vermezken.

Değilim . Bi kaç hafta öncesine kadar naptın napıcaksın diye soruyodum sadece para için iletişimdeydik son 1 haftadır ses yok bir kısmı elden bir kısmı bankaya gönderdiklerim elimde yazışmalarda var
E neden bi hukuk bürosuna danısmadınız bu zmana kadar?
Daha dün tvde izledim eft yaparken bile acıklama yazmazsanız borclu sayılabilirsiniz diyordu.Kira ise kira yazın,borc ise borc ödemem yazın diyordu.
Kuzu kuzu ödüyor musunuz borcları?

Bi erkek kadından para istiyosa bi şüphe etmek lazım. Kocanız değil babanız değil bu ne rahatlık ? Nasıl güveniyorsunuz insanlara bu kadar rahatça. Geçmiş olsun ama bu böyle gider sizde bi rahatlık sezdim.
Teşekkür ederim ..
inanın öyle bi rahatlığım yok şuan ciddi derece şaşkınım sadece

E neden bi hukuk bürosuna danısmadınız bu zmana kadar?
Daha dün tvde izledim eft yaparken bile acıklama yazmazsanız borclu sayılabilirsiniz diyordu.Kira ise kira yazın,borc ise borc ödemem yazın diyordu.
Kuzu kuzu ödüyor musunuz borcları?
Ödemekten başka şansım yok çünkü mecbur ödüyorum olaylar son bir kaç aydır bu kadar ayukka çıktı önce bi kendimi toparlamak napıcağıma karar vermek istedim

Abla elimde çok güzel dededen kalma bi köprü var. Avrupa kıtasını asyaya bağlıyor. Sıkıştık biraz satalım diyoruz, ilgilenir misin? Çok ucuza verecem, kelepir, ihtiyaçtan satılık, bayan doktordan 😂😂😂
Bana bunlarda vaat edilmedi biliyomusunuz :) sadece ödiyicem dedi bende tamam dedim her seferinde

Merhaba ;
Dün bi arkadaşın konusunu gördümde bende içimi dökmek istedim :)
Ben baya baya dolandırıldım hemde 10 senemi verdiğim adam tarafından.
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Olayı kabullenmem kolay olmadı halada ufak bi şok halim devam ediyor
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Aklıma müge anlıdaki kadın geldi.
Hani kendince meşhur bir türkücü gelmiş hayatına bunu kandırıp evlerini sattırıp kendi adına arsa-araba alıp sonra da kendim aldım çok şükür diye poz veren ve kadının hala "geri dönse seviyom gıı" dediği
Bazen bazı kişiler hak ediyor mu acaba diye düşünmüyor değilim?:rapci:

Aklıma müge anlıdaki kadın geldi.
Hani kendince meşhur bir türkücü gelmiş hayatına bunu kandırıp evlerini sattırıp kendi adına arsa-araba alıp sonra da kendim aldım çok şükür diye poz veren ve kadının hala "geri dönse seviyom gıı" dediği
Bazen bazı kişiler hak ediyor mu acaba diye düşünmüyor değilim?:rapci:
Hakettiğimi düşünüyo olabilirsiniz haklısınızda aslında dışardan bi göz olarak bende durup baktığımda fazlaca taviz vermişim hep kendimden vermişim tek fark şudur o ablayla aramızdaki ben geri dönse vs gibi şeyler söylemiyorum ha saflıksa aynı saflık doğru ama o kadar iradesiz ve çaresiz değilim

Merhaba ;
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Bütün bunları yaşarken etrafınızda kimse yokmuydu, kimseye anlatmadınız mı, kimse size yapma demedi mi?

Bütün bunları yaşarken etrafınızda kimse yokmuydu, kimseye anlatmadınız mı, kimse size yapma demedi mi?
Ufak bir kısmını anlatabildim sadece bunları yaşarken aslında normal bi durum olmadığının farkındaydım ama bi şekildede hayır diyemedim

Bence şu saatten sonra nasıl geri alabilirim'e odaklanın.Gücüm yok,sadakam olsun falan diye düşünmeyin.Yoksa bir süre sonra da bunun için pişman olursunuz."Ne bileyim akıl edemedim, gücüm yoktu,basiretim bağlandı " falan dersiniz bugün dediğiniz gibi.

Banka kaydı,mesaj ne varsa artık kullanın,ne alabilirseniz alın.Bir hata yapmışsınız,peşine düşmeyerek bu hatayı devam ettirmeyin.Sadaka falan da sayılmaz zaten,alabildiğinizi dagitirsaniz o sadaka olur.

Merhaba ;
bu dolandırılmak sayılmıyor yalnız.

Back
X