Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanın nutku tutuluyor ama yaHala gülebiliyorsunuz
İnsanlar çok kötü, ama sizde de birazcık saflık var sanki. Adam bir daha istese kredi çekecek gibi bir haliniz var.
Geçmiş olsun, size ders olsun bir daha böyle şeyler yapmayın.
Sorguladım kendimi uzun uzun ..Bir insan nasıl bu kadar kötü demek yerine, ben niye aynı adam tarafından defalarca dolandırıldım deyip kendini mi sorgulasan?
İyi de hayatta bundan çok daha kötü insanlar olduğunu bilerek yaşıyoruz.Sorguladım kendimi uzun uzun ..
ama yinede bir insanın bu kadar kötü olabilmesini mantığım kabul etmiyor
Sorguladım kendimi uzun uzun ..
ama yinede bir insanın bu kadar kötü olabilmesini mantığım kabul etmiyor
Elimde dekontlar ve yazışmalar mevcut yasal olarak halletmeye çalışcam bakalım çok teşekkürlerElinde banka havalesi dekontu, mesaj ne varsa git şikayet et ve kurtar.
Biri seni dolandırsın diye mi çalıştın?
2 senede hayatıma biri girse, ailen paraya sıkışsa ne diye açıklayacaksın durumu?
Açıklamayı bırak sen hasta olsan annen sana para yok el adamına verdim ama ona var dese ya da yeni sevgilin eski sevgilisi için borç ödese ne hissederdin?
Kanıtın yoksa bile topla mesaj at bak bu borçlar çok güvendim verdim ama artık ger ver gibi.
Doğru savcılığa.
Al paranı.
Arkadaşım böyle bi şey yaşadı.
Aldığı paraları yeni karısı ile güzelce yedi adam hala da ödüyordu arkasından.
Gel zaman git zaman arkadaşım evlendi ve şimdi dünya sıkıntı çekiyor.
On seneyse on sene, zararın neresinden dönsen kardır. Belli ki seni sevmiyor. Kurtar paranın hepsini.
Sizin bana acımanıza ihtiyacım yok zatenben kiniyorum da sahsen. Yoksula fukaraya allah versin dersiniz, ama bi seviseceksiniz diye elin adamina paraları dokersiniz. Hic acimiyorum da.
Çünkü ben bu kadar planlı ve kötü bir insan değilim belkide ondandırİyi de hayatta bundan çok daha kötü insanlar olduğunu bilerek yaşıyoruz.
Mantıgınız neden kabul etmiyor onu anlamıyorum.
Haberlerde bile neler neler izliyoruz.
O zamanda kötüymüş görmemişim belkide görmek istememişimSiz parayı verirken adam kötü değildi de şimdi mi kötü? Çeşit çeşit insanlar var hayatta. Bu kadar şaşırmayın
Teşekkür ederim.bir adam buluyorsunuz, gitmesin diye verdikce veriyorsunuz. Ben buna erkek budalaligi diyorum.
İnsanlar kötü olabilir. Bunu bilmek çok zor değil. Asıl siz nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz kendinize bunu sorun.Merhaba ;
Dün bi arkadaşın konusunu gördümde bende içimi dökmek istedim :)
Ben baya baya dolandırıldım hemde 10 senemi verdiğim adam tarafından.
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Olayı kabullenmem kolay olmadı halada ufak bi şok halim devam ediyor
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Ben kendimi sorguladım uzun uzun vicdanım,iyi niyetim kullanılmışİnsanlar kötü olabilir. Bunu bilmek çok zor değil. Asıl siz nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz kendinize bunu sorun.![]()
Vardı kurallarım aslında hepsini ezdimbu zamanda değil 10 yıllık sevgili babamın oğluna kredi çekip vermem.net
sizin böyle netleriniz kurallarınız yok mu bu hayatta? bu nasıl bir sonsuz güven insanoğluna karşı.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun da
10 senede hiç mi fark etmediniz ?
Var var olmazmı ilk şoku atlattım şuan daha mantıklı bakabiliyorum elimden gelen ne varsa yapıcam ha alırım alamam bilmiyorum ama uğraştırıcamBorcu kabul ettigine odeyecegine dair mesajlari varsa icra takibi yapin.