- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
-
450Gecmis olsun.
Ne kadarlik bi alisveris?
T.ederim :)bilisim suclari ilgileniyor diye biliyorum
yinede daha bilgi sahibi bi arkadas yorum yapicaktir geçmis olsun
Teşekkürler yazarım ilk deda başıma geldiğinden bir bilgim yoktaŞikayet sitelerine de yaz,çok geçmiş olsun
Teşekkürler yazarım ilk deda başıma geldiğinden bir bilgim yokta
Wp konuşmaları varmış o olur mu?Once firmaya bir mail atin. Urunun sahte oldugunu ve para iadesi talep ettiginizi belirtin. Geri donus olmaz ise mailin ciktisini alin ve bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine bir dilekce ile basvurun.
Çok t.ederimO sitelerin sahipleri de avukat ve benim bu tarz bir çok konum çözüldü.Fiş,fatura bilgilerini eksiksiz ve anlaşılabilir dilde yazmanı tavsiye ederim.
Firmanin kendi resmi mail adresine atin.Wp konuşmaları varmış o olur mu?
Ayrica, para iadesi yapilmazsa tuketici hakem heyetine basvuracaginizi ihtaren bildiririm diyin.Wp konuşmaları varmış o olur mu?
Hemen halletmeye çalışacağımAyrica, para iadesi yapilmazsa tuketici hakem heyetine basvuracaginizi ihtaren bildiririm diyin.
Bir de su var. Siz urunu aldiktan sonra 15gun icinde zaten iade etme hakkiniz var. Begenmedim deyip bile iade edebilirsiniz. Kanun tuketiciden yana. Firmalarin biz iade almiyoruz deme luxleri yok.
Eger ayakkabiyi kullanmadiysaniz kargoyla tekrar yollayip iade talep edebilirsiniz.
Maalesef450 mi çok muş ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?