- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
-
Aşkmoda t.ederim bilgilendirme içinBilindik site derken?
Isim verirseniz bizde dikkatli oluruz.
Sitelerin genelde kendi cagri merkezi oluyor onlara itirazda bulunup urunu faturanin iade nushasini doldurup kargo ile karsi odemeli geri gonderin.
Paranız yatmazsa geri gonderdiginiz kargo evrakı ve elinizde kalan fatura kismiyla kaymakamliklarda bulunan tüketici hakem heyetine gidin. Isiniz en kisa surede çozulur.
AşkmodaTam adını yazmadan aradaki sesli harfleri yıldız simgesiyleyaz biz anlaruk
T.ettim:)Sikayet var sitesine bir yazın derim bide iade için başvurun gecmis olsun
İlk defa duydum ya kız :) bende mrkfni fln sandıydım.
Aşkmoda
Aynen oda doğruIade edin gitsin,kabul etmeme gibi bi durum soz konusu bile degil.
Kac gun oldu alali?
Faturanin arkasinda iade sartlari yaziyordur.
Ama diyorsaniz ki siteyi sikayet edecegim sahte urun gonderdikleri icin o zaman yuz yuze bi avukata danisin.
Bilindik baya hemde markafoni vs.den felan daha phalıİlk defa duydum ya kız :) bende mrkfni fln sandıydım.
Pahalıysa ondan bilmiyorumdurBilindik baya hemde markafoni vs.den felan daha phalı
ben de cilt ürünü almıştım sahte la prairie markaAşkmoda diye bir site ilk defa duydum.
O değil de o ve başka fake ürünlerden kaç kişiye kakaladılar kim bilir ve çoğu habersiz giyiyor belki de.
Bu tür siteleri ifşa edelim, şikayet var sitesine yazın hemen. Gerçi sitenin adı çıkana kadar kaç kişiyi söğüşleyecek kitapsızlar, kaldıracaklarını kaldıracaklar.
Tozlu zatn pazar malı satıyoTozludan 2 ürün aldım 2 Side göründüğünden kötü duruyor bi kere sokmadım üstüme
Daha tövbe dedim geçen ig Eceninbutiğinden 2 slipper aldım onlardan memnunum fiyatları gayet iyi ama Ondada kargocudan kazık yedim 7 yerine 10 tl aldı satın aldığım yere ilettim hala ilgilencekler
Daha internetten satış yapmıyorum.
Zaten internette moda olan ne varsa önüme gelen mağazalardan bulabiliyorum.
Bende netten fikir edinip çıkınca alıyorum
Netten güvenip kartla alışveriş yaptıgım tek site Çiçeksepeti acayip dakik ve güvenilir başkada yapmam.
Belli zaten pazar malı olduğuTozlu zatn pazar malı satıyoşans işi birax da.. ben şimdiye kadar markfoni ve bikaç siteden aldm ii geldi hepsi de..
O değil de bu sikayetvar sayesinde kaç kişiyi yola getirdim ben ya. Allah akıl edip uygulayanlardan razı olsun..
KesinlikleAşkmoda diye bir site ilk defa duydum.
O değil de o ve başka fake ürünlerden kaç kişiye kakaladılar kim bilir ve çoğu habersiz giyiyor belki de.
Bu tür siteleri ifşa edelim, şikayet var sitesine yazın hemen. Gerçi sitenin adı çıkana kadar kaç kişiyi söğüşleyecek kitapsızlar, kaldıracaklarını kaldıracaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?