Dolandırılmaya Mı Çalışıldım?

Para göndermedim ama dolandırıcılar arayıp bir "evet" ses kaydını bile alıp banka hesapları falan boşaltıyorlar ya ondan tedirgin oldum

Onu unutmuş bence evli bebekli fotoğraf var.

Dolandırıcılarla oturup yemek yemişsiniz üstlük onların evinde onların hakimiyetinde çok aşırı korkunç. Allah 'tan yemeğe bir şey katıp size bir şey yapmamışlar.

Para göndermedim ama dolandırıcılar arayıp bir "evet" ses kaydını bile alıp banka hesapları falan boşaltıyorlar ya ondan tedirgin oldum
E devlette iki faktörlü kimlik doğrulama kısımlarını açın hanımlar, ne olur ne olmaz her türlü işlemde sms onay kodu olmadan uygulamaya girilemiyor. Bankacılık hesaplarında var zaten. Artık dolandırıcılar o kadar ilerlediler ki panelden tüm bilgileri alıyolar

Dolandırıcılarla oturup yemek yemişsiniz üstlük onların evinde onların hakimiyetinde çok aşırı korkunç. Allah 'tan yemeğe bir şey katıp size bir şey yapmamışlar.
Evet canım Allah bizi korudu.

Öncelikle dolandırılıp dolandırılmadığınızı bilemeyiz, bu şekilde uygun olunca çok çabuk satılıyor ya da kiralanıyor.

Kapora konusu biraz karışık ve bankacılık ülkemizde pek bilinmediği için yasal işleyişi de zor.
Birine para yollamanız kapora olmuyor, tek taraflı ve sözleşmesiz bir işlem olduğu için yasal dayanağı yok.
Öncelikle karşılıklı sözleşme yapmanız ve karşılıklı imzalanması gerekir, buna istinaden kapora yollarsınız.
Kira bedelinin yüzde 10 ila 25’i arasında bir bedel kapora olarak istenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…