Doldum taşıyorum..

bayandipali

edirneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
939
987
18
35
iş yerinde çok kızdım....................................................

Son düzenleme:

sen eşine destek değilsin baya evin tüm yükünü yüklenmişsin. kusura bakma ama eşin seni kullanıyor. 3 ay işsiz kalınır 5 ay işsiz kalınır gayreti olan adam asgari ücret dahi olsa girer bi avm.ye satış elemanı olur yine kazanır yine kazanır. fazla sessiz kalmışsın canım ezdirme kendini bu kadar.

Eşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.

Eşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.

eşini sevme eşin kötü demedim zaten tabi ki evlilik dediğin iyi gün kötü gün mevzusu ama eşin bence biraz rahata bağlamış olay bu. nasılsa kazanan biri var babında. kv.yi susturması gereken kişi de o.

siz eşinizi seviyorsunuzda eşiniz de gerçek manada sizi sevse 1 yıl çok uzun bir süre. bu çabanıza karşılık gider limon satar yinede 1 yıl evde yatmaz idi. eşiniz yatmaya alışmış, anneciğide oğlunu destekleyip sizi kösteklemeye

Aynı şeyleri yaşadım ve kaynanamlara zamanında tepki vermediğim için çok pismanim. Alttan aldıkça kendilerini haklı zannettiler demediler bu kız tek başına ev geçindiriyor, ev kredisi oduyor, oglumuzu kursa gönderiyor. Arayıp sormadilar bile. Sonuç, gene ben suçluyum, hanımefendi benimle konuşmuyor. Ben çok pasifim sen çok güzel söylemişsin. Biz alttan aldıkça ustumuze geliyorlar. bencil yaratiklar

Ee eşin ne dedi.
Ben eşim bulamasa değil ama keyfıne calısmıyor olsa kapının önüne koyardım. Ne ıyı kadınlar var su hayatta

Kendi aranızda çözün demiş
Bende dedim ki zaten benim üstüme gelmiyor diye niye demedin dedim. Beni karıştırma dedi.
Şuan keyfi diyemem iş için her işe başvurdu

Evet susturmadığı için kırgınım zaten.

Normalde bende söylemezdim olsun bu günlerde geçer tarzında konuşsaydı. Sen yapmadın sen etmedine gelince konu çıldırdım

Evet bir anne oğluna ne iş olsa yap diyeceği yerde ..
Ben işteyken çamaşırımı atsa makinaya yada yemeğimi yapsa kadında elinden gelini yapıyor diyeceğim ama nerde yattığı yerden konuşuyor

siz eşinizle olayları büyütmemişken hayatınızla ilgili herşeyden kaynananıza ne acaba?

Hic vicdan yapma konusmaya gelince mangalda kül bırakmıyolar.
Maddi ve manevi destege gelince ortada yoklar.
Ogullarına hicbisey demeyip gelinlere allah ne verdiyse sayıyolar.
Senin yaptıgın fedakarligi gormelerini saglasın esin bi zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…