- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
-
Hakettiği şekilde davranmaya aynen devam..
Sizin daha yapabileceğiniz ne olabilir ki?
içine atma usulünce söyle zaten stresslisin sonra daha çok büyüyor
Arkadaşlar on yıla yakın evliliğim var . Eşim geçen yıldan beri işsiz. Ben çalışıyorum çok stresli bir işim var.Üç dört yere başvuru yaptı ama dönüş olmadı. Piyasalar durgun zaten. Daha önce bu kadar uzun süre işsiz kalmamıştı. Kvalidemle telefonda konuşurken işsizlikten açıldı konu. Bana dedi ki iş için oğlumun üzerine gitme , bende dedim ki zaten gitmiyorum hatta eşimin kursu vardı kalkamamış onun için bile bana kızmıştı ne kaldırmadın diye.Kvalideme dedimki o tepkisine bile karşılık vermedim.Kaldıracaktın oğlumu dedi .Dedim zaten bana söylememişti kursum var diye hem işlerim yoğun dedim madem oğlunu bu kadar seviyorsun sen çalış eline koy maaşını dedim.Normalde suyuna giderim ama sürekli beni suçlaması beynime kan sıçrattı. Arkadaşlar bu arada aylardır eşime hiçbir zaman ima dahi etmedim işle ilgili bir kere görüşmeye gitti sadece onu sordum. Kendiside bu arada birgün çalışıp eşine destek olmuş insan değildir iş stresimi anlamasını beklemiyorum.Bu muhabbetide fedakar kvalidem eşime yetiştirmiş.Eşimle genel anlamda mutluyuzdur.oda üstüne gitmediğimin farkında..Nasıl bir yol izlemeliyim kvalideme karşı. Benim kızdığım konu daha ne fedakarlık yapmalıyım evimin işini yapıyorum,çalışıyorum eşime desteğim daha ne yapayım?
sen eşine destek değilsin baya evin tüm yükünü yüklenmişsin. kusura bakma ama eşin seni kullanıyor. 3 ay işsiz kalınır 5 ay işsiz kalınır gayreti olan adam asgari ücret dahi olsa girer bi avm.ye satış elemanı olur yine kazanır yine kazanır. fazla sessiz kalmışsın canım ezdirme kendini bu kadar.
Eşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.
Ee eşin ne dedi.
Ben eşim bulamasa değil ama keyfıne calısmıyor olsa kapının önüne koyardım. Ne ıyı kadınlar var su hayatta
eşini sevme eşin kötü demedim zaten tabi ki evlilik dediğin iyi gün kötü gün mevzusu ama eşin bence biraz rahata bağlamış olay bu. nasılsa kazanan biri var babında. kv.yi susturması gereken kişi de o.
Aynı şeyleri yaşadım ve kaynanamlara zamanında tepki vermediğim için çok pismanim. Alttan aldıkça kendilerini haklı zannettiler demediler bu kız tek başına ev geçindiriyor, ev kredisi oduyor, oglumuzu kursa gönderiyor. Arayıp sormadilar bile. Sonuç, gene ben suçluyum, hanımefendi benimle konuşmuyor. Ben çok pasifim sen çok güzel söylemişsin. Biz alttan aldıkça ustumuze geliyorlar. bencil yaratiklar
siz eşinizi seviyorsunuzda eşiniz de gerçek manada sizi sevse 1 yıl çok uzun bir süre. bu çabanıza karşılık gider limon satar yinede 1 yıl evde yatmaz idi. eşiniz yatmaya alışmış, anneciğide oğlunu destekleyip sizi kösteklemeye
Çok güzel demissin. Sana yemin ederim iyilikten anlamıyorlar, yarın oğulları işe girince gorsen. Şimdi neler biriktiriyorlar kimbilir.Normalde bende söylemezdim olsun bu günlerde geçer tarzında konuşsaydı. Sen yapmadın sen etmedine gelince konu çıldırdım
Çok güzel demissin. Sana yemin ederim iyilikten anlamıyorlar, yarın oğulları işe girince gorsen. Şimdi neler biriktiriyorlar kimbilir.
Aynen oyle ne kadar mehametliysen o kadae tepene cikiyorlar.Maalesef merhametim hata mı yaptın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?