- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
-
Çok da içine atma derim canım sonra patlaması daha büyük olur
Çok sert söylemeden herşeyi şöyle gitsin bırak karşı taraf düşün bana bunu dedi diye sen ne dusuneceksin ki boşver bsgirmadan sakin sakin laflarını koy gitsinBu saatten sonra istesemde içime atamıyorum geldiler çok fena
Çok sert söylemeden herşeyi şöyle gitsin bırak karşı taraf düşün bana bunu dedi diye sen ne dusuneceksin ki boşver bsgirmadan sakin sakin laflarını koy gitsin
6 ayda 3-4 başvuru çok az. ilgisizlik, sorumsuzluk derecesine gelmiş. bu kadar fedakarlığına sana madalya takmayacaklar emin ol, yine sen suçlu olacaksın
Zaten suçluyum eşim annem kötü birşey dememişki diyor ben stresliymişim bu ara,
Kaynanaya göre şekil alma boşver ne düşünürse düşünsün. sıkıntıyı çeken sensin o bu halde bile oğlunu düşünüyor ve hala senden fedakarlık bekliyor. Yok öyle bi dünya.. tavrını koy artık, bırak anlayışlı eşi oynamayı. Şu an iş aramıyor eşin bariz ortada bu... 6 ay içinde başvurduğu 3-4 yer senin gözünü boyamaktan başka bişey değil. Egoist kadın yaaa.. oğluna dokunma sıkıntıyı sen çek.. iyiyimiş vala
E heralde öyle hissettirecek sen gelin olarak oğluna bakıyorsun annelik yapiyorsun pışpışlıyorsun sana aferin dese bunlari yapmamandan korkuyor sana öyle hissettirecek ki oğlunun yetersizliğini gizleyebilecek.Eşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.
Kısa cevaplar vermiyorum oğluna ne kadar iyi davrandığımı gösteriyorum aksine.Güzellikle anlatıyorum.Madalya takacak sandım bana kuş beynimle
E heralde öyle hissettirecek sen gelin olarak oğluna bakıyorsun annelik yapiyorsun pışpışlıyorsun sana aferin dese bunlari yapmamandan korkuyor sana öyle hissettirecek ki oğlunun yetersizliğini gizleyebilecek.
Tabi ki dememissiniz,gayet yerinde bir cevap vermissiniz.
Yanlış birşey dememişim yani
İşte bence genel tutum şu : zaten oğluna prensmiş gibi davranman gerekiyor.O bizlerin asli görevi kvlere göre.Kimse de sen de sağ ol demiyor.
Bizde de böyle bu.Oğullarıyla evlendiysek herşeye katlanmak zorundaymışız izlenimi var.Ben de bunu fark edince idare etmeyi bıraktım.Düşündüklerimi söylüyorum.Kırılmasın gücenmesini bıraktım
bu gidişata dur demelisin canım.. sırtından indirmelisin, erkek tembelliğe alışırsa ki burda çok bayan arkadaşımda şahit oldum, bi daha çalışmak zoruna gidiyor. böyle olmaz.. ne yazık ki bi başkaldırı gerekiyor artıkAynen ona dokunan bişi yok o yüzden bu rahatlığı
Ben işte iken gelse çamaşırımı makinaya atsa arada bir yemeğimi yapsa derim ki kadında uğraşıyor benimle birlikte
Atmış tüm sorumluluğu üzerime takılıyor o günlerde gezilerde
Çalışma saatlerim de uzun nerdeyse yedi de evdeyim cumartesi dahil
bu gidişata dur demelisin canım.. sırtından indirmelisin, erkek tembelliğe alışırsa ki burda çok bayan arkadaşımda şahit oldum, bi daha çalışmak zoruna gidiyor. böyle olmaz.. ne yazık ki bi başkaldırı gerekiyor artık
Eşim form doldurduğu yerler işe almadığı için daha ne yapayım ne diyor.
Bencede az başvuru yaptı ben söyleyince suç oluyor. canına dişini takıp iş araması gerektiğini kendi ailesi söylemeliydi çünkü eşim sinirli fazla baş kaldırırsam olacakları onlarda biliyor ama sadece seyirciler
Hay o oglunu al basina cal ya oglumu kaldrsaydin niye kaldrmadin oglumu ..oyyyykkkk....Arkadaşlar on yıla yakın evliliğim var . Eşim geçen yılın son aylarından beri işsiz.(yarım yıl) Ben çalışıyorum çok stresli bir işim var.Üç dört yere başvuru yaptı ama dönüş olmadı. Piyasalar durgun zaten. Daha önce bu kadar uzun süre işsiz kalmamıştı. Kvalidemle telefonda konuşurken işsizlikten açıldı konu. Bana dedi ki iş için oğlumun üzerine gitme , bende dedim ki zaten gitmiyorum hatta eşimin kursu vardı kalkamamış onun için bile bana kızmıştı ne kaldırmadın diye.Kvalideme dedimki o tepkisine bile karşılık vermedim.Kaldıracaktın oğlumu dedi .Dedim zaten bana söylememişti kursum var diye hem işlerim yoğun dedim madem oğlunu bu kadar seviyorsun sen çalış eline koy maaşını dedim.Normalde suyuna giderim ama sürekli beni suçlaması beynime kan sıçrattı. Arkadaşlar bu arada aylardır eşime hiçbir zaman ima dahi etmedim işle ilgili bir kere görüşmeye gitti sadece onu sordum. Kendiside bu arada birgün çalışıp eşine destek olmuş insan değildir iş stresimi anlamasını beklemiyorum.Bu muhabbetide fedakar kvalidem eşime yetiştirmiş.Eşimle genel anlamda mutluyuzdur.oda üstüne gitmediğimin farkında..Nasıl bir yol izlemeliyim kvalideme karşı. Benim kızdığım konu daha ne fedakarlık yapmalıyım evimin işini yapıyorum,çalışıyorum eşime desteğim daha ne yapayım?
ailesini karıştırma sen kur iletişimi. sinirliyse sinirli, belli ki sindirmiş te seni. ben şu durumda çok yoruldum biraz kendimi ve kafamı toplamak toplamak istiyorum diyerek annemin evine giderdim. var mı böyle bir imkanın?? uzaklaş ki ondan bazı şeyleri erkek ancak böyle anlayabiliyor..
Hay o oglunu al basina cal ya oglumu kaldrsaydin niye kaldrmadin oglumu ..oyyyykkkk....
Malesef canim durum öyle... Eşini seviyorsun tamam ona diyecek lafim yok ama artik calismasi lazimHiç böyle düşünmemiştim. Hayretle dinliyorum söylediklerini bazen insanların bu kadar nankör olmasını aklım almıyor.
Bnd bigun kaynana olacam bunlari okuyup okuyup ibretlik dersler aliyorum..12 den önce kalkmaz ki kvalideler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?