- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi bayandipali
-
Girdi, ama kötü günümde yanımda olmayanlar iyi günlerimi de burnumdan getirdiler. Hergun ah ediyorum. Ahlarim tutarsa naparlar bilmemSenin eşin işe girdimi peki şimdi nasıl durumlar
siz eşinizle olayları büyütmemişken hayatınızla ilgili herşeyden kaynananıza ne acaba?
Aynen oyle ne kadar mehametliysen o kadae tepene cikiyorlar.
Girdi, ama kötü günümde yanımda olmayanlar iyi günlerimi de burnumdan getirdiler. Hergun ah ediyorum. Ahlarim tutarsa naparlar bilmem
Hic vicdan yapma konusmaya gelince mangalda kül bırakmıyolar.
Maddi ve manevi destege gelince ortada yoklar.
Ogullarına hicbisey demeyip gelinlere allah ne verdiyse sayıyolar.
Senin yaptıgın fedakarligi gormelerini saglasın esin bi zahmet.
Konuş yüzüne o sana bisey derse sende iki söyle.Fedakarlık olarak görmüyorlar söylemediğin sürece görevin görüyorlar
Konuş yüzüne o sana bisey derse sende iki söyle.
Saygını bozmadan çok fazla laçkalaşmadan söyle gitsin
Kötu gününde yanında olmayan iyi gününde de olmasın
siz ana oğulu fazla şımartmışsınız. böyle davranmaya devam etmeyin bence. bütün yük sizde herkes haddini lafını bilsin. bilmiyorlarsa da bildirim.
bu ne ya hem çalış didin hem kv sorun çıkarsın. neyine güveniyor bu ana oğul ya.
çok bile dayanmışsınız pazarcılık yapsın olmadı kazansın bişeyler
kendinize dert etmeyin valla büyüktür cevap vermiyim diye.Büyüktür yol gösterir ona lafım yok. Ama dediği lafları bakar mısın maddi olamasa da manevi yanımızda ol. Ama hiçbiri yok maalesef birde bana bağıra bağıra konuşuyor.
Kv ile Konuştuğunuzda konuları uzatmadan kesersen karışacak durum bulamayabilir.O konu açıyorsa da kısa cevaplar verirsen belki gelmez üstüne.Yakın zamanda iş bulur inşallah eşin.Çok olmuş gerçektenEşimi seviyorum. Geçen yılın son aylarından beri durum böyle. Ama kvalidem kendimi bana halen yetersiz hissettiriyor.
kaynananın dedikleri yanlış zaten iyi demişsin boşver . bir daha söylerse yine güzel bir dille söyle. birini ne kdr alttan alırsan o kdr tepene çıkıyor. hem sen eşimin üzerinede gtmiyrm demişsin kiiii gidebilirsinde evin bütün yükü sende hiç bir konuda sana yardmcı olmuyr. yazk valla birde kaynananla uğraşıyrsn.
İyi demişssiniz. Kendisi uyandırsın o zaman
Kv ile Konuştuğunuzda konuları uzatmadan kesersen karışacak durum bulamayabilir.O konu açıyorsa da kısa cevaplar verirsen belki gelmez üstüne.Yakın zamanda iş bulur inşallah eşin.Çok olmuş gerçekten
kendinize dert etmeyin valla büyüktür cevap vermiyim diye.
söyleyin ne geliyosa ağzınıza. size dert olacağına ona olsun.
varsın adınız deli geline çıksın en azından psikolojiniz düzgün kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?