Doluyum..

3 senelik evliyim 3 senemde hamile kalmak istedm ve kldim suanda 34 haftalik hamisim banada insanlar sorup durdu bu kadar umursamayin bakicak olan sizsiniz kaygisi onlarami kalmis ? Kendi icinizede atmayin sorana lafi yapistirin ayrica böyle streste yapmayin dahada zorlaşıyor surec olumlu dusunun hep

Daha yaşım kaç başım kaç de olmadı sen yapsana, canım isterse sonra bende yaparım de yada kocaman bir sanane! de . Bitmez bu soruşturma kurulunun ne istekleri ne dedikleri bir yıl sonrada konu açıp emiyormu emmiyormu diye soruda sorarsın sen aha yazdım buraya

Yani ağız alışkanlığı bizim ülkemizde. Çocuk düşünüyor musunuz, ne zaman düşünüyorsunuz falan diye sorulur hep. Böyle sormalarına bir şey demiyorum ama aldıkları cevabı beğenmeyip üstelemeleri çok çirkin. Belki bir rahatsızlığı var paylaşmak istemiyor? Belki çocukları sevmiyor ve sana laf anlatmak istemiyor? Ne bileyim bazı insanlar her şeye burnunu sokuyor. Kafanıza takmayın. Daha çok erken çocuk için.

İnşallah, gülümsetti beni yorumun, teşekkür ederim

İnşallah, gülümsetti beni yorumun, teşekkür ederim
Takma kafana cidden. Olmasaydı benim olmazdi ama 2 normal yolla kalınmış çocuk sahibiyim. Tabi anlatıp seni sıkmıcam. Sen o ailenin gördüğü en güzel anne olacaksın

Takma kafana cidden. Olmasaydı benim olmazdi ama 2 normal yolla kalınmış çocuk sahibiyim. Tabi anlatıp seni sıkmıcam. Sen o ailenin gördüğü en güzel anne olacaksın
Bi ara yazabilirsin seve seve okurum umut dolu hikayeler öpün yerime çocuklarınızı eminim onlar da çok şanslılar

Canım çok haklısın. Benim hiçbir sağlık problemim yoktu çok şükür. 1 yıl sınava hazırlanmak istediğim için eşimle çocuk istemedik. 1 yıl sonunda sınav derdim de kalmadı ve bebek planlamaya başladık. Yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ailelere de söylememiştik hamile olduğumu. Bebeğin kalbinin durduğunu da söyleyemedik doğal olarak. 2 sonra tekrar hamile kaldım. Kendi annem bile bebek istemediğimi bildiği halde dualarım kabul oldu falan dedi ne duası ettin ki deyince çocuğun olmuyor sandım dedi eşimin ailesi habire bebek bebek bebek diye bıktırmıştı zaten ki bebek bebek diye tutturdukları sıralarda ben bebeğimi yeni kaybetmiştim ağzımı açıp da tek kelam edemedim sırf onlar üzülmesin diye acımı kendi içimde yaşadım. Demem o ki kimseyi takmayın. Bebek istediğinizi, kistiniz olduğunu kimseye söylemeyin. Daha erken biz şimdilik düşünmüyoruz deyin sadece. Başka türlü çeneleri kapanmaz. Hiç takmayın kafaya Rabbim en doğru zamanda verecektir. Bebek olsun diye de yıpratmayın kendinizi bunu sürekli düşünmeyin çünkü o psikoloji de bebeğin olmasına engel oluyor. Çevremde bebek isteyip de olmayan ne kadar kişi varsa hepsi de kafalarına takmadigi ay hamile kaldı

Kafama takmadığım ay olamıyor işte bu yüzden olası da göremiyorum, erken görmüyolar yaşım 28 diye, onlar için çook geç bile. Kaybınıza üzüldüm tekrar benzer acı bile yaşatmasın rabbim

torba değil ki buzeceksin insanlarn agizlarini
Onlarn tek bildikleri boş boş konuşmak
Boş boş yorum yapmak
Sen eşinle kapat kapını tıka kulağını keyfine bak bosssvvveeer yansin dünya azcik takmadigini görünce hiç sormazlar

İnsnlar zayıf noktani bildikleri için üzerine üzerine gelmeyi bayılırlar

Bende senin yaşadıklarını yaşadım daha senem dolmadan bende çok kızardım içten içe ama bişey diyemezdim nasip der susardım. Rabbim 1 sene sonra 13.ayimda nasip etti herşeyin bi zamanı var elbet. Böyle yapıp insanları üzmekten başka bişey değil

Amin Rabbim kimseye yaşatmasın yaşınız gayet genç kimseyi takmayın. Siz gerçekten istiyor musunuz buna odaklanın. Çünkü hepsi bebek bebek diye tuttururken bebek doğduğunda ağlayınca hemen "annesi seni istiyor" deyip kaçacak delik arıyorlar. Siz kalıyorsunuz bebekle başbaşa. Yani kimseyi dinlemeyin ve siz ne yaparsanız yapın o bebek nasip olduğu zaman geliyor. Geleceği zamanı çok iyi biliyor. Gezin tozun keyfinize bakın. Vücudunuzun keyfini çıkarın hoplayın zıplayın eğilin yüzüstü yatın kıyafetlerinizin keyfini çıkarın hamileyken çok özleyeceksiniz tüm bunları bebek fikrini kafanızdan atın o zaten en uygun zamanda kendisi gelecek

İçinden gelenleri yüzlerine söyleyemiyorsan, dediklerine katlanmak zorundasın. Sana suratlarına çemkir demiyorum bu sorulardan rahatsız olduğunu da mı söyleyemiyorsun. Bu kimseyi kırmak değil...

İçinden gelenleri yüzlerine söyleyemiyorsan, dediklerine katlanmak zorundasın. Sana suratlarına çemkir demiyorum bu sorulardan rahatsız olduğunu da mı söyleyemiyorsun. Bu kimseyi kırmak değil...
Rahatsız olduğumu zaten biliyolar

Aynı durumdayım ve yaptığım doğru mu bilmiyorum ama ben insanlarla arama duvar ördüm. Gitmemeye görmemeye ve doğal olarak bu sorulara maruz kalmamak için elimden geleni yapıyorum. Bir kaç kız arkadaşım var onlarla geziyorum, spora gidiyorum, sohbet ediyorum kendilerinin çocukları olmasına rağmen bana bununla ilgili birşey sormuyorlar gülüyoruz eğleniyoruz ve inan daha IYIYIM. Bozulan bozulsun, darılan darılsın.

Bizimkilerde 6.ayda konuşmaya başladılar. Ben çok istememe rağmen "istemiyorum şimdilik" diyorum, bi çocuk sevelim diyenlere "doğur da sevelim" diyorum. yavaş yavaş hazırlanmaya başladım ama kimseye söylemiyorum, herkes istemiyorum bilsin..

Rahatsız olduğumu zaten biliyolar

O zaman suratlarına çemkirme vaktin gelmiş :)
Bizim millet anlamaz, boş konuşmayı, milletin hayatına burnunu sokmayı sever sen izin verdiğin sürece..

Önce ne zaman evlilik diye başlarlar, sonra hemen ne zaman çocuk dersler, çocuk olur sütün var mı? aa yok yok senin sütün yetmiyor derler.. Sonra ikinci çocuk derler, yine süt yeter mi yetmez mi, hatta senin çocuğunu nasıl yetiştirmen gerektiğine bile karar verirler... Sen izin verdiğin sürece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…