- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
3 senelik evliyim 3 senemde hamile kalmak istedm ve kldim suanda 34 haftalik hamisim banada insanlar sorup durdu bu kadar umursamayin bakicak olan sizsiniz kaygisi onlarami kalmis ? Kendi icinizede atmayin sorana lafi yapistirin ayrica böyle streste yapmayin dahada zorlaşıyor surec olumlu dusunun hepÇok doluyum ya, ben daha 1 senelik evliyim 5 senelik evli çocuğu olmayan biri gibi muamele neden ya zaten bu benim de yaram bende istiyorum ama daha bir sene bir biiiir diye bağırasım geliyo, hani nasip hani kısmet hani inanç ya. Gerçekten artık çocuğu kendim için değil sırf insanlar sussun diye istiyorum. Cevap verin ağzını kapatın insanların demeyin bana gerektiği şekilde cevap versem de insanları kırmamaya özen gösteririm çünkü onlar benim büyüklerim, saygı duyduklarım, ama hani bana duyulan saygı? Hiçbir sorunu olmayan insanların bile başına gelmiyo mu bu ya, ama ben bile artık kendimi sorunlu olarak görüyorum kistim var alt tarafı herkeste olan bişeyken o kadar büyüdü ki gözümde kanser gibi hissediyorum kendimi ya yıldım, yıldım.
İnşallah, gülümsetti beni yorumun, teşekkür ederimDaha yaşım kaç başım kaç de ☺ olmadı sen yapsana, canım isterse sonra bende yaparım de ☺ yada kocaman bir sanane! de ☺. Bitmez bu soruşturma kurulunun ne istekleri ne dedikleribir yıl sonrada konu açıp emiyormu emmiyormu diye soruda sorarsın sen aha yazdım buraya
Evet bir sene az bir süre ama tüp hariç tüm tedaviler negatif olunca yara oluyo1 senelik evlilikte hamıle kalmamayı "bu benim yaram" seklinde belirtmeniz bana cok enteresan geldi.
Takma kafana cidden. Olmasaydı benim olmazdi ama 2 normal yolla kalınmış çocuk sahibiyim. Tabi anlatıp seni sıkmıcamİnşallah, gülümsetti beni yorumun, teşekkür ederim
Bi ara yazabilirsin seve seve okurum umut dolu hikayelerTakma kafana cidden. Olmasaydı benim olmazdi ama 2 normal yolla kalınmış çocuk sahibiyim. Tabi anlatıp seni sıkmıcam. Sen o ailenin gördüğü en güzel anne olacaksın
Canım çok haklısın. Benim hiçbir sağlık problemim yoktu çok şükür. 1 yıl sınava hazırlanmak istediğim için eşimle çocuk istemedik. 1 yıl sonunda sınav derdim de kalmadı ve bebek planlamaya başladık. Yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ailelere de söylememiştik hamile olduğumu. Bebeğin kalbinin durduğunu da söyleyemedik doğal olarak. 2 sonra tekrar hamile kaldım. Kendi annem bile bebek istemediğimi bildiği halde dualarım kabul oldu falan dediÇok doluyum ya, ben daha 1 senelik evliyim 5 senelik evli çocuğu olmayan biri gibi muamele neden ya zaten bu benim de yaram bende istiyorum ama daha bir sene bir biiiir diye bağırasım geliyo, hani nasip hani kısmet hani inanç ya. Gerçekten artık çocuğu kendim için değil sırf insanlar sussun diye istiyorum. Cevap verin ağzını kapatın insanların demeyin bana gerektiği şekilde cevap versem de insanları kırmamaya özen gösteririm çünkü onlar benim büyüklerim, saygı duyduklarım, ama hani bana duyulan saygı? Hiçbir sorunu olmayan insanların bile başına gelmiyo mu bu ya, ama ben bile artık kendimi sorunlu olarak görüyorum kistim var alt tarafı herkeste olan bişeyken o kadar büyüdü ki gözümde kanser gibi hissediyorum kendimi ya yıldım, yıldım.
Kafama takmadığım ay olamıyor işte bu yüzden olası da göremiyorum, erken görmüyolar yaşım 28 diye, onlar için çook geç bile. Kaybınıza üzüldüm tekrar benzer acı bile yaşatmasın rabbimCanım çok haklısın. Benim hiçbir sağlık problemim yoktu çok şükür. 1 yıl sınava hazırlanmak istediğim için eşimle çocuk istemedik. 1 yıl sonunda sınav derdim de kalmadı ve bebek planlamaya başladık. Yaklaşık 6 ay sonra hamile kaldım. Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. Ailelere de söylememiştik hamile olduğumu. Bebeğin kalbinin durduğunu da söyleyemedik doğal olarak. 2 sonra tekrar hamile kaldım. Kendi annem bile bebek istemediğimi bildiği halde dualarım kabul oldu falan dedine duası ettin ki deyince çocuğun olmuyor sandım dedi eşimin ailesi habire bebek bebek bebek diye bıktırmıştı zaten ki bebek bebek diye tutturdukları sıralarda ben bebeğimi yeni kaybetmiştim ağzımı açıp da tek kelam edemedim sırf onlar üzülmesin diye acımı kendi içimde yaşadım. Demem o ki kimseyi takmayın. Bebek istediğinizi, kistiniz olduğunu kimseye söylemeyin. Daha erken biz şimdilik düşünmüyoruz deyin sadece. Başka türlü çeneleri kapanmaz. Hiç takmayın kafaya Rabbim en doğru zamanda verecektir. Bebek olsun diye de yıpratmayın kendinizi bunu sürekli düşünmeyin çünkü o psikoloji de bebeğin olmasına engel oluyor. Çevremde bebek isteyip de olmayan ne kadar kişi varsa hepsi de kafalarına takmadigi ay hamile kaldı
Amin Rabbim kimseye yaşatmasınKafama takmadığım ay olamıyor işte bu yüzden olası da göremiyorum, erken görmüyolar yaşım 28 diye, onlar için çook geç bile. Kaybınıza üzüldüm tekrar benzer acı bile yaşatmasın rabbim
Çok doluyum ya, ben daha 1 senelik evliyim 5 senelik evli çocuğu olmayan biri gibi muamele neden ya zaten bu benim de yaram bende istiyorum ama daha bir sene bir biiiir diye bağırasım geliyo, hani nasip hani kısmet hani inanç ya. Gerçekten artık çocuğu kendim için değil sırf insanlar sussun diye istiyorum. Cevap verin ağzını kapatın insanların demeyin bana gerektiği şekilde cevap versem de insanları kırmamaya özen gösteririm çünkü onlar benim büyüklerim, saygı duyduklarım, ama hani bana duyulan saygı? Hiçbir sorunu olmayan insanların bile başına gelmiyo mu bu ya, ama ben bile artık kendimi sorunlu olarak görüyorum kistim var alt tarafı herkeste olan bişeyken o kadar büyüdü ki gözümde kanser gibi hissediyorum kendimi ya yıldım, yıldım.
Rahatsız olduğumu zaten biliyolarİçinden gelenleri yüzlerine söyleyemiyorsan, dediklerine katlanmak zorundasın. Sana suratlarına çemkir demiyorum bu sorulardan rahatsız olduğunu da mı söyleyemiyorsun. Bu kimseyi kırmak değil...
Rahatsız olduğumu zaten biliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?