Eli boşlar hep bise söylerler canım.. çocuk olsaydida derdi neydi hemen daha 1 sene oldu derlerdi .. evlenince herşeyi duymayacak görmeyecek bilmeyeceksin .. salla sen sakin ol doktoruna git umarım tez zamnda olur bebeğinÇok doluyum ya, ben daha 1 senelik evliyim 5 senelik evli çocuğu olmayan biri gibi muamele neden ya zaten bu benim de yaram bende istiyorum ama daha bir sene bir biiiir diye bağırasım geliyo, hani nasip hani kısmet hani inanç ya. Gerçekten artık çocuğu kendim için değil sırf insanlar sussun diye istiyorum. Cevap verin ağzını kapatın insanların demeyin bana gerektiği şekilde cevap versem de insanları kırmamaya özen gösteririm çünkü onlar benim büyüklerim, saygı duyduklarım, ama hani bana duyulan saygı? Hiçbir sorunu olmayan insanların bile başına gelmiyo mu bu ya, ama ben bile artık kendimi sorunlu olarak görüyorum kistim var alt tarafı herkeste olan bişeyken o kadar büyüdü ki gözümde kanser gibi hissediyorum kendimi ya yıldım, yıldım.
Keşke yedirdiğim, giydirdiğim sorun olsa,şuan kendimi eksik, hastalıklı hissetmek kadar kötü olamaz, kendime çok büyük sözüm olsun ilerde çocuklarıma bunun konusunu dahi açmıcam, çünkü isteyen zaten uğraşır didinir istemezlerse de kendileri bilirler bakacak olan yine onlar, teşekkür ederim desteğiniz için, sizler de olmasanızBenim platformdan tanıdiğim Nurov, baskalarinin cahilliginden etkilenip kendisini uzmez. Bebegin olacak :)
ve sonrasinda da yedirdigin, giydirdigin, gonderdigin okul mesele olacak. Cunku ulkemizdeki iliski dinamigi bu. Burun sokmak uzerine...
Çok doluyum ya, ben daha 1 senelik evliyim 5 senelik evli çocuğu olmayan biri gibi muamele neden ya zaten bu benim de yaram bende istiyorum ama daha bir sene bir biiiir diye bağırasım geliyo, hani nasip hani kısmet hani inanç ya. Gerçekten artık çocuğu kendim için değil sırf insanlar sussun diye istiyorum. Cevap verin ağzını kapatın insanların demeyin bana gerektiği şekilde cevap versem de insanları kırmamaya özen gösteririm çünkü onlar benim büyüklerim, saygı duyduklarım, ama hani bana duyulan saygı? Hiçbir sorunu olmayan insanların bile başına gelmiyo mu bu ya, ama ben bile artık kendimi sorunlu olarak görüyorum kistim var alt tarafı herkeste olan bişeyken o kadar büyüdü ki gözümde kanser gibi hissediyorum kendimi ya yıldım, yıldım.
O cümleyi yazarken o durumda olanları düşündüm hoş olmadığını farkettim ama 5sene olmadıysa tedavi düşünülebilir bunu demek istedim aslında belirtmesem de bizim daha 1 sene olmuşken doktor doktor gezmem bekleniyor bunun rahatsızlığıydı benimki5 senelik evli ve çocuğu olmayan biri gibi muamele nasıl oluyor?
Eğer kötü bir durumsa, öyle olanların yaşadıkları normal mi?
Benzetmenizi çok yakışıksız buldum.
Bende 4 yıldır evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz rabbim vermiyorsa bildiği vardır bizim ailelerden cok komşular soruyo gına geliyo sorularından hayırlısı diyorum yada erken diyip geçiştiriyorum ama icim yanıyorKeşke yedirdiğim, giydirdiğim sorun olsa,şuan kendimi eksik, hastalıklı hissetmek kadar kötü olamaz, kendime çok büyük sözüm olsun ilerde çocuklarıma bunun konusunu dahi açmıcam, çünkü isteyen zaten uğraşır didinir istemezlerse de kendileri bilirler bakacak olan yine onlar, teşekkür ederim desteğiniz için, sizler de olmasanız♥
Anladım, ama öyle olanlar okuduklarında yaralanabilir.O cümleyi yazarken o durumda olanları düşündüm hoş olmadığını farkettim ama 5sene olmadıysa tedavi düşünülebilir bunu demek istedim aslında belirtmesem de bizim daha 1 sene olmuşken doktor doktor gezmem bekleniyor bunun rahatsızlığıydı benimki
Komşu olsa keşke gerçekten umrumda olmazdıBende 4 yıldır evliyim 3 yıldır uğraşıyoruz rabbim vermiyorsa bildiği vardır bizim ailelerden cok komşular soruyo gına geliyo sorularından hayırlısı diyorum yada erken diyip geçiştiriyorum ama icim yanıyor
Etraftan hamile haberlerini duyunca kendimi eksik hissediyorum yinede kendini üzme 1 yıl cok kısa canım insaAllah rabbim doğru zamanda verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?