- 28 Mart 2020
- 21.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.277
- 598
Tam olarak bunu istiyor tam. Söyledi sonraki yorumlarda.kadın sana sofra mı kuracaktı?
Kayınvalideye üzüldüm. Fazla bile anlayışlı davranmış. Milletin ülkesine gidip, evlenip, ailelerinin içine girip dini inancınız yüzünden ayrıcalık beklemeniz benim mantığıma uymuyor.
Bikeresinde annem yeni mangal aldım deneyelim dedi ilk seferde anlamadık 4 kez mangal denemek için mangal yaptık asdfkfkEltimin kırkı çıktı, hadi mangala.
Biz bence çok duyarlı insanlarız. Onlar böyle şeyleri zerre takmıyorlar ya. Mesela ben, birisi uyurken çok saygı duyarım dikkat ederim odaya girip çıkmam sürekli sürekli işimi sessizce halleder giderim, kapıyı da kapatırım. Benim oda arkadaşım sabahları hiç uyanmamasına rağmen saat 6dan başlıyor alarm kurmaya kendi uyanmıyor bile ben ofluyorum pufluyorum öyle. Sonra kalkıyor terliklerini şap şap vurarak yürüyor sürekli gelip gidiyor dolapları sürekli sürekli açıp sert sert kapatıyor, odanın kapısını da hep açık bırakır. O saatten sonra dedim ben niye ince düşüneyim o uyuyunca ben de aynısını yapıyorum. O yüzden fazla ince düşünüp karşıdan da beklentiye girmeyin derim ben bu yıl en çok bunu öğrendimBizim yemeklerimiz çok baharatlı geliyor mesela onlara, bir şey yaparken onların damak tadına göre yapmaya çalışırım, onların tariflerini denerim. Böyle şeyleri önemserim çünkü. Ama aynı şeyi onlardan beklememek gerek… evet eşimden özür diledim sinirle ona patladım, yanlış oldu.
Kültür farklı dil farklı, insan kendini biraz yalnız hissediyor. Belki o yüzden böyle ufak şeylere bozuluyorum bilemedim.
Her ihtimale karşı giderken tavuk balık alınabilirdi. Ev sahibi pişirmek istemezse eş pişirirdi. Aslında çözüm çok.Kayınvalideye üzüldüm. Fazla bile anlayışlı davranmış. Milletin ülkesine gidip, evlenip, ailelerinin içine girip dini inancınız yüzünden ayrıcalık beklemeniz benim mantığıma uymuyor.
Sonuçta kardesinin evi yabancı değil ya gelininin ne yiyip yemediğini bildigi için rica edip ayrı bı tabak hazirlatabilirdi nezaketen.
O zaman daha da kötü, bildiğin şımarıklık.Dini inancım yok domuzdan tiksiniyorum ve yemiyorum. Anlayışlı olmak güzel bir şey siz de tavsiye ederim.
Salataya ekmek banıp yerdim ben.
O zaman daha da kötü, bildiğin şımarıklık.
Bu olsa olsa bizim insanımızda olur. İki yumurta kırar, yanına da bi çoban salata. İçecek vs illa vardır onu da ekler. Koyar sini tepsiye, al sana sofraTam olarak bunu istiyor tam. Söyledi sonraki yorumlarda.
Evet dedi ya ekmek arası salam alıp getirmiş kv.diye yani ayak üstü geçiştirmek gibi olmuş tabi aile durumlarıni ve samimiyetlerini bizler bilemeyiz. Ama ev sahibi tarafından önemsenmedigi bariz ortada.Onun icin kayinvalide birseyler almaya gitmis sanirim.
Öf benim de valla.Benim aklim kestanede kaldi vallaha. Aksam aksam canim cekti
Dayı ve yenge bilerek yapmış. Yıllardır sana özel yemek yapılmış sofra kurulmuş. Belki de sen bir şekilde onların bazı beklentilerini karşılayamamış olabilirsin. Onlar da sürekli ve sadece senin beklentilerin üzerine kurulu bir ilişkiden yorulmuşlardır. Çocuğun doğumgününü bile kendi doğumgünün gibi yaşamak istiyorsun.
Kayınvalideye çok ayıp olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?