Domuz eti krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok abartmışsınız, tam klasik türk kızı olmuşsunuz. tripli dırdırcı. salın artık , insanların doğum gününü rezil etmişsiniz . bundan sonra ki doğum günlerinde sizizn davranışın aklıllarına gelecek . kötü anı bırakılmış

Tamam işte, siz de kendiniz sevmiyorken sade yemekler vs. yapmışsınız. Ya da ekstra onların yemeklerinden yapmışsınız.
Ben de diyorum ki bu durum sizi zorluyorsa, bütçeyi, zamanınızı falan şişiriyorsa siz de yapmayıverin.
Benim evim benim kurallarım yani. Ama onlar için de geçerli tabi bu durum.

Asıl siz abartmışsınız, rezil edecek ne yapmışım? Kimseyle tartışmadım.

Hala abartıyorsunuz. Kültür farkı aynı ülkede farklı şehirlerde bile yaşanıyor. Siz başka bir ülkeden bahsediyorsunuz. Tavır dediğiniz şey kültür.

Evet canınız sıkılmış olabilir bu duruma ama olası bi durum yani hergün herkesin başıma gelebilecek çokta abartılmaması gereken büyük olmayan bi konu bence

Asıl siz abartmışsınız, rezil edecek ne yapmışım? Kimseyle tartışmadım.
Şimdi, ortamı biraz germişsiniz ama.
Önce kayınvalidenin getirdiğini yemeyip trip atıp dışarı kaçmışsınız. E insanların gözü var, kulağı var. Anlamışlardır tavır yaptığınızı. Çıkarken de aç kaldım demişsiniz yani eşiniz demiş. Haliyle negatif bir enerji oluşmuş.
Hem bir saat kalmışsınız sadece. Bir saatten bir şey olmazdı, dişinizi sıkıp normal davransaydınız bir şey kaybetmezdiniz.

Fazla abartmışsınız. Kayinvalideniz özen gösteriyormuş zaten. Diğerlerinin özen göstermesi gerekmiyor. Salata varmış, kestane varmış, kayinvalideniz evden yemek getirmiş, siz trip atmayı seçmişsiniz. Prenses sendromu var galiba biraz.

Ben sizi anlayabiliyorum önemsenmemek sizi sinir etmiş haklisinizda. Ne yiyip yemediğinizi bildikleri halde en azından kayinvalideniz ona göre sizin için küçükte olsa ayrı bı seçim yaptirabilirdi. Siz deger verip gitmissiniz karşılığını görmemek üzücü olmuş bende olsam sinir olurdum haklisiniz ama esinizle tartışmaya gerek yok sonuçta oda siiznle beraber hareket halinde.

Daveti kayinvalide vermiyor ki. O neden ayri bir secim hazirlamali orda. Orasini anlamadim

Hangi ülke bilmiyorm ama başka ne yemekleri var böyle günlerde biz kısır patates salatası, kek , poğaça, pişi,, börek falan yaparız onlar eti mangal diye mi yapmışlar. Doğum gününde et garip geldi. Bizim menü daha iyi sanki dimi. Konuyla ilgili yazmadim biliyorum açken bende çok sinirli olurum o yüzden birşey demek istemedim. Kayınvalide iyi birine benziyor yalnız

Kusura bakmayin ama abartmissiniz.unutmus olabilirler size secenekler sunulmus siz hicbirini begenmemissiniz.yurtdisinda yasiyosaniz az cok huylarini biliyosunuzdur.ac kaldiysaniz kestane yiyin demisler onlarin kulturu bizim gibi degil demekki.

Geç de olsa önemseyip o kadar yolu gittiğimiz için suçlu olduk resmen. Evet ne yiyip ne yemediğimi bilen insanlar birden umurlarında olmadı bu durum. Şaşırdım açıkçası. Dediğim gibi hep uyarırlardı beni şunda var yok diye. Bozuldum gayet normal bence. Eşimle tartışmamalıydım evet.

Şu yazılanlardan anladığım kimse misafirinin tercihlerini önemsemiyor, yemezseniz yemeyin kafasında. Ben böyle değilim maalesef.

Bide bayıl istersen Feriha sana özel yemekler hazırlanmadı diye. Olabilir böyle şeyler kimse sizinle de dalga geçmemiş akıllarına gelen ilk yiyeceği alternatif göstermişler o an. Vejeteryan ve vegan olanlar da bazen böyle bir durumla karşılaşabiliyorlar ve kimseden ay kusurabakma vs diye alternatif sunmadıkları için özür beklemiyorlar. En azından ben görmedim öyle bir tavır

Doğum gününde bahçede mangal yapılması neden garip ki? Hep bir araya gelmişken yapalım demişler.

Getir dünyanın her yerinde değil mi ya paket servis çağırsaydın birşey isteyen var mı kendime yemek söylücem deseydin
Ben olsam salataya kvnin getirdiği salamı doğrar yerdim üstüne de pasta tamam yani daha ne olsun günü kurtarmış olurdum
Bazen hayatı kendimize dar ediyoruz

Ayy vallahi cekilmezsiniz farkinda misiniz.ilk defa olmus insanlar herkese gore yemek mi yapacak.kucuk cocuk gibi aglasaymissiniz bide.ayrica esinizin soyeldigi soz cok kaba.ac kalsam bile birine oyle soylemem.kusura bakmayin ama bu tavrinizla ortamlara girmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…