Siz bahçeyi ateşe verirken eşiniz dayısını yumruklamalıydı. Az tepki vermişsiniz olmamış böyle...
Tamam işte, siz de kendiniz sevmiyorken sade yemekler vs. yapmışsınız. Ya da ekstra onların yemeklerinden yapmışsınız.Bizim yemeklerimiz çok baharatlı geliyor mesela onlara, bir şey yaparken onların damak tadına göre yapmaya çalışırım, onların tariflerini denerim. Böyle şeyleri önemserim çünkü. Ama aynı şeyi onlardan beklememek gerek… evet eşimden özür diledim sinirle ona patladım, yanlış oldu.
Kültür farklı dil farklı, insan kendini biraz yalnız hissediyor. Belki o yüzden böyle ufak şeylere bozuluyorum bilemedim.
çok abartmışsınız, tam klasik türk kızı olmuşsunuz. tripli dırdırcı. salın artık , insanların doğum gününü rezil etmişsiniz . bundan sonra ki doğum günlerinde sizizn davranışın aklıllarına gelecek . kötü anı bırakılmış
benim çocuğumun doğum gününde birir aç kaldım diye kalkacak , o doğum günü rezil olmuştur benim için . çok utanır mahçup olurdum . empati kuramıyorsunuz.Asıl siz abartmışsınız, rezil edecek ne yapmışım? Kimseyle tartışmadım.
Hala abartıyorsunuz. Kültür farkı aynı ülkede farklı şehirlerde bile yaşanıyor. Siz başka bir ülkeden bahsediyorsunuz. Tavır dediğiniz şey kültür.Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz sanırım. Birincisi zaten uzaktan geldiğimizi ve başlangıca yetişemeyeceğimizi biliyorlardı, zaten yemekler ortada durur gelen tabağını alır geçer. Evet salata yemek için aç kalmadım o kadar saat. Kv min getirdiği de salam ve ekmek sadece , önüme bana özel sofra kurulmadı yani. Benim sinirlendiğim insanların tavrı, olay sadece yemek yemek değil.
Şimdi, ortamı biraz germişsiniz ama.Asıl siz abartmışsınız, rezil edecek ne yapmışım? Kimseyle tartışmadım.
Ben sizi anlayabiliyorum önemsenmemek sizi sinir etmiş haklisinizda. Ne yiyip yemediğinizi bildikleri halde en azından kayinvalideniz ona göre sizin için küçükte olsa ayrı bı seçim yaptirabilirdi. Siz deger verip gitmissiniz karşılığını görmemek üzücü olmuş bende olsam sinir olurdum haklisiniz ama esinizle tartışmaya gerek yok sonuçta oda siiznle beraber hareket halinde.
Ben sizi anlayabiliyorum önemsenmemek sizi sinir etmiş haklisinizda. Ne yiyip yemediğinizi bildikleri halde en azından kayinvalideniz ona göre sizin için küçükte olsa ayrı bı seçim yaptirabilirdi. Siz deger verip gitmissiniz karşılığını görmemek üzücü olmuş bende olsam sinir olurdum haklisiniz ama esinizle tartışmaya gerek yok sonuçta oda siiznle beraber hareket halinde.
Doğum gününde bahçede mangal yapılması neden garip ki? Hep bir araya gelmişken yapalım demişler.Hangi ülke bilmiyorm ama başka ne yemekleri var böyle günlerde biz kısır patates salatası, kek , poğaça, pişi,, börek falan yaparız onlar eti mangal diye mi yapmışlar. Doğum gününde et garip geldi. Bizim menü daha iyi sanki dimi. Konuyla ilgili yazmadim biliyorum açken bende çok sinirli olurum o yüzden birşey demek istemedim. Kayınvalide iyi birine benziyor yalnız
Ayy vallahi cekilmezsiniz farkinda misiniz.ilk defa olmus insanlar herkese gore yemek mi yapacak.kucuk cocuk gibi aglasaymissiniz bide.ayrica esinizin soyeldigi soz cok kaba.ac kalsam bile birine oyle soylemem.kusura bakmayin ama bu tavrinizla ortamlara girmeyin.Geç gitme kısmına açıklık getireyim, kutlama hafta içi yapıldı, eşim çalışıyor ve 1,5 saat mesafede yaşıyoruz, buna rağmen kalkıp gittik. Daha önce de geç katıldığımız kutlamalar olmuştu uzakta yaşıyoruz malum. Yemekler açık büfe gibi ortada duruyor herkes geldiği zaman tabağını alıp oturuyor.
Ayrıca kaç yıldır beni tanıyan bir aile bu, sanki kırk kat yabancıya gittim de aç kaldım diye şikayet ediyorum. Daha önce bunları akıl eden insanlar şimdi neden böyle umursamaz davrandı buna anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?