- 24 Haziran 2016
- 7.527
- 26.562
- 548
Sonuçta kardesinin evi yabancı değil ya gelininin ne yiyip yemediğini bildigi için rica edip ayrı bı tabak hazirlatabilirdi nezaketen.Daveti kayinvalide vermiyor ki. O neden ayri bir secim hazirlamali orda. Orasini anlamadim
Hangi ülke bilmiyorm ama başka ne yemekleri var böyle günlerde biz kısır patates salatası, kek , poğaça, pişi,, börek falan yaparız onlar eti mangal diye mi yapmışlar. Doğum gününde et garip geldi. Bizim menü daha iyi sanki dimi. Konuyla ilgili yazmadim biliyorum açken bende çok sinirli olurum o yüzden birşey demek istemedim. Kayınvalide iyi birine benziyor yalnız
Vallahi bende oyleyim evime çocukta gelse neyi sevip sevmedigini onemserim sonuçta misafir.Geç de olsa önemseyip o kadar yolu gittiğimiz için suçlu olduk resmen. Evet ne yiyip ne yemediğimi bilen insanlar birden umurlarında olmadı bu durum. Şaşırdım açıkçası. Dediğim gibi hep uyarırlardı beni şunda var yok diye. Bozuldum gayet normal bence. Eşimle tartışmamalıydım evet.
Şu yazılanlardan anladığım kimse misafirinin tercihlerini önemsemiyor, yemezseniz yemeyin kafasında. Ben böyle değilim maalesef.
Bi doğum günüm kurban bayramına denkgelmişti biz de mangal ve kavurma yapmıştık. Yarebbim elitlik akıyor paçamızdanDoğum gününde bahçede mangal yapılması neden garip ki? Hep bir araya gelmişken yapalım demişler.
Al bendende okadarrannn kayınvalideniz düşünüp size extra yemek getirmiş, neden onun getirdiğini yemediniz bir de eşinize yüklendiniz ki . Gerek var mı bu kadar dramaya?
Artık biraz da idare edin istiyorlar bence. Sürekli ay yemiyor diye sizi düşünmekten sıkılmışlar belki yemiyor olmanıza anlam bile veremiyorlar. Hem haklı hem haksızsınız. Bugüne kadar düşünülürken şimdi birden umursamaz tavırlar snirinizi bozmuş. Ama alt tarafı bi öğün salata ekmek geçiştirip sonradan "ha demek ki bundan sonra hassiyet göstermeyecekler" deyip ona göre önlem alıp giderdiniz sonraki davetlere
Bizim aile de bir aslan kadar etçil bir aile olduğu için bir araya gelinen her fırsatın değerlendirilmesi gerekiyor. Doğum gününde pişi yapılması daha garip bence.Bi doğum günüm kurban bayramına denkgelmişti biz de mangal ve kavurma yapmıştık. Yarebbim elitlik akıyor paçamızdan
Tamam işte bu sefer koymamışlar, ortam gereği ölmeyecek kadar başka salata falan yiyip idare edebilirdinizMenüler beni düşündükleri için böyle değildi. Kendileri de genelde iki üç çeşit et koyarlar masaya. Kimsenin düzenini bozmadım yani.
Biz de havalar azıcık ısınmaya başlasın otu b.ku bahane edip mangal yakıyoruz.Bizim aile de bir aslan kadar etçil bir aile olduğu için bir araya gelinen her fırsatın değerlendirilmesi gerekiyor. Doğum gününde pişi yapılması daha garip bence.
Eltimin kırkı çıktı, hadi mangala.Biz de havalar azıcık ısınmaya başlasın otu b.ku bahane edip mangal yakıyoruz.
Garip değil biz Türkiye de doğum günü kutlarken hep aynı menü oluyor ya o yüzden dedim. Bir sorun yok yaniDoğum gününde bahçede mangal yapılması neden garip ki? Hep bir araya gelmişken yapalım demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?