Domuz eti krizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Genelde kızarmış tavuk, köfte, patates kızartması, salata, domates, tatlı vs açık büfe gibi yapılır. Çok çeşit olur. Büyükçe bir masa kurulur, gelen tebriğini yapar tabağını alır oturur. İlk defa tek çeşit et ve sadece salata vardı. Evet bizim menüler daha lezzetli ve çeşitli.

Kayınvalidem çok iyidir gerçekten.

Vallahi bende oyleyim evime çocukta gelse neyi sevip sevmedigini onemserim sonuçta misafir.

Artık biraz da idare edin istiyorlar bence. Sürekli ay yemiyor diye sizi düşünmekten sıkılmışlar belki yemiyor olmanıza anlam bile veremiyorlar. Hem haklı hem haksızsınız. Bugüne kadar düşünülürken şimdi birden umursamaz tavırlar snirinizi bozmuş. Ama alt tarafı bi öğün salata ekmek geçiştirip sonradan "ha demek ki bundan sonra hassiyet göstermeyecekler" deyip ona göre önlem alıp giderdiniz sonraki davetlere

Ne güzel dertler ya. Ben de pek et yemem, eskiden hiç yemezdim artık ufak ufak yiyorum ama her şeklini değil. Kimse bana Özel bir şey hazırlamak zorunda değil. Bunun garantisini vermiyor kimse. Kayınvalidem özellikle dikkat eder sağ olsun ama mecbur da değil, etmese neden diyemem yani. Kaldı ki tee dayısı. Ekonomik sıkıntıdan biz önümüzü göremiyoruz ülkece, artık bu tarz şeyler bana çok basit geliyor.

annn kayınvalideniz düşünüp size extra yemek getirmiş, neden onun getirdiğini yemediniz bir de eşinize yüklendiniz ki . Gerek var mı bu kadar dramaya?
Al bendende okadarr kaynanada aradan kaynamiş herseye mirin kirin eden insanlardan hoşlanmıyorum yav biri bana dese kestane ye hic dalga geçtiğini dusunmem kaynanin getirdigi yemekten sonra kestaneyide yerdim

Menüler beni düşündükleri için böyle değildi. Kendileri de genelde iki üç çeşit et koyarlar masaya. Kimsenin düzenini bozmadım yani.

Domuz eti yenmediğini biliyorlardı artık durumu beş kat abartıp trip atıldığını da öğrenmişler.
Bir de eşinize kızdığınızı bilseler arabada:)
Bence eşin yengesi vs surat asılacak kişiler değil kayınvalidenin getirdiği yemekten yiyip çıksaydınız iyiymiş.

Bi doğum günüm kurban bayramına denkgelmişti biz de mangal ve kavurma yapmıştık. Yarebbim elitlik akıyor paçamızdan
Bizim aile de bir aslan kadar etçil bir aile olduğu için bir araya gelinen her fırsatın değerlendirilmesi gerekiyor. Doğum gününde pişi yapılması daha garip bence.

Bizim aile de bir aslan kadar etçil bir aile olduğu için bir araya gelinen her fırsatın değerlendirilmesi gerekiyor. Doğum gününde pişi yapılması daha garip bence.
Biz de havalar azıcık ısınmaya başlasın otu b.ku bahane edip mangal yakıyoruz.

Bir hafta önceden söylenen davete geç gitmişsin, yemek kalmamış doğal olarak. Ayrıca kayınvalide sana alternatif üretmiş. Sadece salam getirdi falan diyorsun kadın sana sofra mı kuracaktı? Onlar bizim gibi değiller bizde misafire pervane olunur, geç kalan bile olsa yemeği ayrılır. Onlar bunları pek umursamıyor. Kocanın ne suçu var, ona neden yüklendin ben onu anlamadım?

Kaynanan getirmiş aç olan insan salam ekmek domateste yer. Üstüne kestanesini yer. Yetişkin bi insana yakıştıramadım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…