Elina azcik yağ damlat, sonra biraz kadayıfı tezgaha koy ve yay, sonrada yağlı elinle üzerine bastır, butun duruyorCanım bizim burda parçalanmamış kadayıf bulmak çok zorHep ufak parçalanmış halde satılıyor
Ben anladımSöyleme demiştin ya daha önce
Burma tatlı yapsam nasıl olurMalzemeleride hazır
Dur görselleri atayimKulağıma söyle
Sonra ne yapacağımElina azcik yağ damlat, sonra biraz kadayıfı tezgaha koy ve yay, sonrada yağlı elinle üzerine bastır, butun duruyor
Ben anlamadımBen anladım,niye aklına getiriyorsun ,Onlar madalyalı,boşver
Ahhh canım benim bugün itibarı ile biraz hafifledim yapabilirimKesinlikle yapma kardeş,çok oyalar seni,yoğunsun zaten
Aman sakın buraya atmaDur görselleri atayim
Yakarım uleyn bu topiğiAhhh canım benim bugün itibarı ile biraz hafifledim yapabilirim
Aslında sana daha önce öneri vermiştim hatırlarsanBurma tatlı yapsam nasıl olurMalzemeleride hazır
Sadece bu topiği yakacaksan sorun yokYakarım uleyn bu topiği
Ben yarın 2 ölçü hamur yoğurayımAslında sana daha önce öneri vermiştim hatırlarsan
Karmakarışık tatlı tabağı
Derim ki Nevreste aslında erkek üye,dedikodu yayarımSadece bu topiği yakacaksan sorun yok
Beni görüp,telefonda konuşanlar olduğu için buna kimse inanmazDerim ki Nevreste aslında erkek üye,dedikodu yayarım
Tariflerini sakın yapmayın hiç güzel olmuyor,kafadan atıyor,başka yerlerden çalıyor derimBeni görüp,telefonda konuşanlar olduğu için buna kimse inanmazBaşka birşey bulmalısın
Antep'ten kk üyesi bulur birlikte canlı yayın yaparımTariflerini sakın yapmayın hiç güzel olmuyor,kafadan atıyor,başka yerlerden çalıyor derim
Napcan sarcan sonraSonra ne yapacağım
Ben anlamadım
Teşekkür ederim canımUuuu burma en sevdigim tatlilardanbizim evde bayramlarin vazgecilmezidir. Cocuklugumda beri bayramın gelişine en cok burma icin sevinirdim ellerine sağlık canim
Nasıl saracağımNapcan sarcan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?