Tabi ki yapıldı 4 çeşit revani saymistinBenim yapmayı düşündüğüm tatlıların hepsi yapıldıYani hemen hemen hepsi B planım sahiden yoktu
Nasıl kadayıf yapayım yardımcı olunGeçen gün kadayıf yapacağım demiştin,o C planı mıydı?
Ben aslında sunum için özel birşeyler düşünmüştüm ondan bu kadar geçiktiBakalım ayın 24 üne 24,5 saat var daha
Göreceğiz varmıymış mı yok mu
Yapacağım demekle olmaz,ağzından çıktı söz bir kere ,yapman gerekirBende 80 katlı baklava yaparım
Aslında benim bir revani tarifim daha varTabi ki yapıldı 4 çeşit revani saymistin
80 katlı çok kalın olurYapacağım demekle olmaz,ağzından çıktı söz bir kere ,yapman gerekir
Kendini yorma,en basiti ,en sadesi nasıl oluyorsa öyle yap,seni düşündüğümden diyorum,gerçek bakNasıl kadayıf yapayım yardımcı olun
Bence de yapma yaniAslında benim bir revani tarifim daha varAma revani yapan arkadaşlara ayıp olur diye yapmıyorum
Ooooo,nete baktım da bayağı var,yoksa kastettiğin kakaolu olanı mı?Sen paylaşmışsın,Aslında benim bir revani tarifim daha varAma revani yapan arkadaşlara ayıp olur diye yapmıyorum
Nur yapmasaydı şekerli ekmek yapardımKendini yorma,en basiti ,en sadesi nasıl oluyorsa öyle yap,seni düşündüğümden diyorum,gerçek bak
Hangisi hangisi söyle bakalımBence de yapma yani
Ayy o kadar tatlı varki yapılacak keşke gene bi tarifle katılsam, kimse yapmıyor yahu
Evet kakaolu revani çok güzel oluyorOoooo,nete baktım da bayağı var,yoksa kastettiğin kakaolu olanı mı?Sen paylaşmışsın,ben de başka tarif daha var revaninin
Canım bizim burda parçalanmamış kadayıf bulmak çok zor
Şöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısıHangisi hangisi söyle bakalım
Söyleme demiştin ya daha önceHangisi hangisi söyle bakalım
Bir şöbiyet daha mı olsunŞöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısı
Şöbiyetlerde oy bölünür zaten,gül tatlısı veya lokma tatlısı veya da kırk katlı baklavadan yap,Onların oyu bölünsün,mu ha ha haŞöbiyet yap şöbiyet, yada gül tatlısı
Burma tatlı yapsam nasıl olurŞöbiyetlerde oy bölünür zaten,gül tatlısı veya lokma tatlısı veya da kırk katlı baklavadan yap,Onların oyu bölünsün,mu ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?