dondurucuda kek,poğaça,hamurişi..

bende poğaça ve kurabiye muhakkak koyarım ve tadında da herhangi bir farklılık hissetmedim. poğaçayı ya da kurabiyeyi çıkarır fırına gösterirm hepsi o kadar ilk günkü gibi oluyor gerçekten.
Ama keki denemdim deneyen arkdaşlar yazarsa sevinirim. Kek derin dondurucudan çıkarılınca hafif bayat olduğu anlaşılıyormuş sanırım yani ilk günkü gibi taze olmuyormuş bir günlük kek gibi falan oluyormuş öyle duymuştum bu doğru mu? yoksa herhangi bir fark olmuyor mu bunu merak ediyorum...

kızlar benim dolaptada o koku sorunu oluyor ama sıkıca bağlıyorum bende poğaçalrı falan ama keki ilk defa duydum gene fırındamı ısıtıyosunuz . ıslak ıslak olmuyor dimi . denemek lazım . bende artan yemekleri atıyorum heleki mercimek çorbasoını falan fazla yapmışsam bida ısıtmadan atıyorum çözdürünce aynı kalıyor yemekler

evet arkadaşım aynen öyle oluyo.kek taze formunda olmuyo nedense.1 gün önceden yapılmış gibi oluyo.

Bir süredir ben de bu konuyu araştırıyordum denk geldim iyi oldu. Benim de şu an elimde yufkam ve peynirim var ikisi de bayatlamadan bir börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum. Fakat bazılarınız pişmiş bazılarınız pişmemiş olarak saklamış buzlukta. Acaba ben nasıl yapsam karar veremedim.:26: En iyisi az miktar yapayım birazını pişirip birazını pişirmeden atayım buzluğa. Yarın da çıkarır denerim ona göre devamını yaparım. Sonucu da yazarım yarın arkadaşlar.
Ben şimdiye kadar hamurişi olarak bir tek sigara böreği sarıp attım buzluğa, kahvaltıda çeşit olsun diye çıkarıp az az kızartıyorum bir sorun yaşamadım.

kokar diye hiç denememiştim bile. şimdi siz yazdıkça heveslendim.

Ben de baktım bu kadar yapan var heralde bir sorun olmuyor. Misafir falan geleceğinde elinin altında her zaman hazır bişey olması çok iyi olur o yüzden eğer denedikten sonra memnun kalırsam bi gün oturup bi sürü hamurişyapıcam ve hepsini atıcam buzluğa

kesinlikle, hele şu habersiz gelenler için süper bişey olur. biraz deneyip sonra ona göre çoğaltalım bakalım inş olur.

kek,poğça,kurabiyeleri pişiripte koyuyorum.börek ve sarmayı pişirmeden koyuyorum.pişirip çıkarınca güzel olmuyor onlar..çıkarıp buzu çözülünce pişriyorum..çok güzel oluyorlar.

2-3 hafta sonra çıkarıp yediğim oluyor,tadında en ufak bir fark olmuyor.Pişirip koymak daha pratik geldiği için tercih ediyorum belki de.

kızlar geçenlerde yazmıştım.poğaçayı denedim tadında hiçbir değişiklik yoktu ve gayet güzeldi diye.
bugünde geçenlerde denemek amaçlı koydugum 2 dilim keki :) çıkarıp baktım.tazecik yeni pişmiş gibiydi..
ayrıca fazla alınan ekmekleride koyuyorum.çözününce yeni alınmış gibi oluyor.ekmek israfıda çok yapmıyoruz artık :))
dondurucuda hamurişi olarak şimdilik poğaça ve kurabiye var.poğaça ve kekten emin oldum.yarında kurabiyeleri çıkarıp bakıcam.bi değişiklik varmı diye...

bende sürekli koyarım acil durumlarda iyi oluyor dolabım hhiç boş kalmaz tadında bi değişiklik olmuyor bence yiyenlerde beğeniyor poçaları pişirip koyuyorum börekleri pişirmiyorum sarıp koyuyorum (hazır yufka tabi) çözdürüp pişiriyorum çok güzel oluyor

konusahibi arkadaşım süper konu gerçektenben 2,5 kişilk bişr aile olarak evde yaptığım ahmur işelrinşi bitiremeyip sürekli eşe dosat götüren ikram eden brisiyim ama artık acil durumlar için saklamayı da denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…