dondurucuda kek,poğaça,hamurişi..

ayy nasıl rahatladım 2 gündür bu konuyu arıyordum benim eşimde elmalı pastayı çok sever çalıştığım için pratik olmak amaçlı konuyu araştıyordum.buzluktan çıkarıp fırına konulunca çiğ kalmıyor dimi içi

hamur işleride taze kalıyor..

ben en çok sigara böreği koyuyorum çok pratik oluyor poğaça da tazeliğini korur ama kek nasıl olur bilemedim

Benim annem de kalan keki koyar sonra canımız isterse çıkarırız ısıtır yeriz gayet güzel oluyor sanki yeni yapılmıs gibi :) annem folyoya sarıyor keki bu arada

Peki elmalı pastayı yapıp çiğ olarak koysak sonra buzluktan çıkarıp pişirsek nasıl olur deneyen varmı

Pişirip koymustuk biz çiğ denemedim hiç

merhaba hanmlar kek yapcam kalanını buzluğa atmak istiyorum kesip mi atmalyım yoksa bütün mü koyayım hangisi güzel olur

merhaba hanmlar kek yapcam kalanını buzluğa atmak istiyorum kesip mi atmalyım yoksa bütün mü koyayım hangisi güzel olur

Annem bütün şekilde folyoya sarıp koyuyor çıkarınca da ya öylece bırakıyor ya da mikrodalgada ısıtıyor sanki yeni yapılmış gibi oluyor keserken de dağılmıyor :)

Annem bütün şekilde folyoya sarıp koyuyor çıkarınca da ya öylece bırakıyor ya da mikrodalgada ısıtıyor sanki yeni yapılmış gibi oluyor keserken de dağılmıyor :)
Bende öyle yapayım o zaman yarısını da koysam o şekilde olur herhalde teşekkürler

ben börek atıyorum pişirip sonra ısıtınca daha bi çıtır oluyor sanki. kek denemedim hiç

direk dondurucuda kalması bir sorun teşkil etmez ki zaten

dondurucuya koymak bir sıkıntı oluştıuracagını tahmin etmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…