bende elmalı pasta yapıyorum once bı tepsıye dızıyorum atıyorum buzlukta bıraz donuyo 2 3 saat
ardından çıkarıp onları buzdolabı pışetıne koyuyorum yanı pişmeden yapıyorum bunları
mısafır gelmeden 2 saat once falanda atıp fırına pışırıyorum ardından pudra şekerıne buluyorum
çok guzel oluyo tazecık ben sevıyorum.bide arada bı mantı yapıp atıyorum o da çok ıyı oluyo
bırde alakasız ama et köfte yoğurup şekıl verıp bı tepsıye dızıp koyuyorum
hazır kofte gıbı darda kalınca çok rahat oluyo hemencık pışırıverıyorum
ayy nasıl rahatladım 2 gündür bu konuyu arıyordum benim eşimde elmalı pastayı çok sever çalıştığım için pratik olmak amaçlı konuyu araştıyordum.buzluktan çıkarıp fırına konulunca çiğ kalmıyor dimi içi
merhaba arkadaşlar.yeni bir eve taşındım ve önümüzdeki birkaç haftada çok sayıda misafir bekliyorum.benim sorum dondurucuda pişmiş kek,poğaça,kurabiye ..vs saklasam,nasıl saklamalıyım ve çıkarınca aynı tazeliğinde oluyormu?kış için sebze vs koyuyorum ama hamur işi hiç denemedim.tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen
Benim annem de kalan keki koyar sonra canımız isterse çıkarırız ısıtır yeriz gayet güzel oluyor sanki yeni yapılmıs gibi :) annem folyoya sarıyor keki bu arada
Annem bütün şekilde folyoya sarıp koyuyor çıkarınca da ya öylece bırakıyor ya da mikrodalgada ısıtıyor sanki yeni yapılmış gibi oluyor keserken de dağılmıyor :)
Annem bütün şekilde folyoya sarıp koyuyor çıkarınca da ya öylece bırakıyor ya da mikrodalgada ısıtıyor sanki yeni yapılmış gibi oluyor keserken de dağılmıyor :)