Dondurulmuş bebeklerim için yardım...

8 embriyomu tek sefer de kullanmak mı? iki seferde kullanarak şansımı arttırmak mı?

• Ankete Katılan
    48
Kız sabah sabah yerinde olmayan kafamı iyice karıştırdın valla
Şaka bi yana sadece kızım için değil eşimle ben de çok istiyorum ama daha öncesinde denemedim değil acaba hayırlısı böylemi diyorum hep .
O yüzden son hazırda bekleyen embriyolarım varken şansımı denemek istiyorum haa embriyolarım olmasaydı şayet sıfırdan tüp bebek tadavisine başlardım zaten onuda bu sene için düşünürdüm .
Açıkçası beni birazda yaşım korkutuyor sorun yaşarmıyım, yaşamazmıyım?
Ne olursa olsun kendime o son şansı vericem,hayırlısı artık...

Zaten dr öneriside bu şekilde 3yada 4 gün gözlemleriz sonra transfer ederiz dedi .
Fikirleriniz için teşekkürler

Can'ım sen OLMUŞSUN, ben anladım sen yeniden anneliğe hazırsın, taşşşş gibi anne bu süreçte dualarım seninle

Benim pek bilgim yok ama magic yerinde olsam doktorun dedigini yapardim.en iyisini o bilir gibi.ama yine de iki kez sansini dene diyesim geliyor.tek seferde olmassa bitiyor mu sansin.2 kere denersen en azindan ilkinde olmassa tekrar sansin olur

Benim pek bilgim yok ama magic yerinde olsam doktorun dedigini yapardim.en iyisini o bilir gibi.ama yine de iki kez sansini dene diyesim geliyor.tek seferde olmassa bitiyor mu sansin.2 kere denersen en azindan ilkinde olmassa tekrar sansin olur
2 tüp var ya 2 tüp aaynı anda çözülecek yada iki seferde çözülecek dr 2 tüpü aynı anda çözme taraftarı

Maşalah ne kadar cok emriyonuz varmis :)
Ben olsam her seferinde iki emriyo trasfer le iki seferde sansimi denerdim Rabbim gonlunuze gore versin

ben biraz kaderciyim.
yani kısmetinizde varsa tekte de çiftte de sonuç aynı olacak.
o yüzden tek sefer mantıklı.

Canim en başta hayirlisini işte dondurulmuş embriyo transferinde tutma şansı daha fazla ama unutmamak gerekirki embriyoyu uyandirdiktan sonra ölme riskleri var yanlış hatırlamıyorsam yüzde 5 di sanırım bende dondurulmuş embriyo sayesinde 16+6 günlük hamileyim eğer mumkunse psikolojik destek almani da tavsiye ederim çok faydası oluyor bir de embriyolarin kalitesi çok önemli doktorundan bilgi al derim hakkında hayırlısı canım

İşte bu yüden dışarıda 3 yada 4 gün gözlemleyelim dedi
Kaç tanesi kalıcak diye normalde okadara bekletmiyorlar ama istisna olunca bekletilicek

2 seferde çözdürüp şansını iki kez kullanarak fazlalaştırmak bana daha mantıklı geldi ama tabi sizin seçiminiz.

bence iki kere sansı deneyin farzedinki bide ilk konulanlar tuttu ikiziniz oldu bidaha digerlerini imha edebilirsiniz :) hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…