Ben de geçen sene bu günlerde hamile olduğumu sanıyordum meğer dış gebelikmişBenimdekızımın vefat yıldönümüde yaklaştı transferde yaklaştı hiç iyi değilim
Amin inşallah. Senin transferin yapılmış sanırım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimdekızımın vefat yıldönümüde yaklaştı transferde yaklaştı hiç iyi değilim
İnşAllah arkadaşım inan böyle tükenmiş gibiyim olmazsa napıcam 2.yi denemeye gücüm olcak mi diye düşünüyorummeleğin sana başka bir melek gönderecek allahın izniyle canım benim, o yattıkça cennette allah sana eşine ve gelecek bebeğine sağlıklı ömür versin inşallah.
İnşAllah arkadaşım inan böyle tükenmiş gibiyim olmazsa napıcam 2.yi denemeye gücüm olcak mi diye düşünüyorum
İnşAllah arkadaşım dualarda buluşalım ❤günaydın olsun canım,
şimdiden hiç sonrasını düşünme. sadece allah bir meleğimi aldı başka melek verecek bana diye düşün. bol bol dua et. beslenmene dikkat et.
Ben geçen ay tedavi gördüm yumurtalarım toplandı, bu ay Doğum kontrol hapı kullanıyorum kasımda transferim olacak. Aslında ben de pek kullanmak istemedim ama doktora uymak için başladım mecburKızlar merhaba önümüzdeki ay transfer olucak dondurulmuşla. Afedersiniz ama birşey sormak istiyorum . Doktor bu ay cinsellik serbest dedi. Ama korunun falan demedi . Korunmaya gerek var mı sizce ?
Canım benim de bu ay başlayacak olan adetimle donmuş embriyo transferi olacak ama benim doktorumda korunun diye birşey söylemedi. Bir de ben histereskopi oldum geçen hafta sadece 1 hafta ilişki yasak dedi enfeksiyon kapmamak için onun dışında birşey demedi kim bilir belki de hamilelik oluşur Allah büyük :)Kızlar merhaba önümüzdeki ay transfer olucak dondurulmuşla. Afedersiniz ama birşey sormak istiyorum . Doktor bu ay cinsellik serbest dedi. Ama korunun falan demedi . Korunmaya gerek var mı sizce ?
Ben geçen ay tedavi gördüm yumurtalarım toplandı, bu ay Doğum kontrol hapı kullanıyorum kasımda transferim olacak. Aslında ben de pek kullanmak istemedim ama doktora uymak için başladım mecbur
Kizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....
Tebrikler canım sağlıcakla bebeğini kucağını alırsın inş. Rabbim o günleri görmeyi bize de nasip etsin
Canım benim de bu ay başlayacak olan adetimle donmuş embriyo transferi olacak ama benim doktorumda korunun diye birşey söylemedi. Bir de ben histereskopi oldum geçen hafta sadece 1 hafta ilişki yasak dedi enfeksiyon kapmamak için onun dışında birşey demedi kim bilir belki de hamilelik oluşur Allah büyük :)
Hayır korunmamız gerektiğiyle ilgili bir şey söylemedi. Ben kalan toplanmamış küçük yumurtalar varsa kiste çevirmesin filan diye verdiğini düşünüyorumBenimde eylülde toplandı , kasımda transfer olucak nasipse. Sana neden Doğum kontrol hapı verdi acaba doktor korunmak amaçlı mı birşey dedi onun için.
Benim ilk transferim opudan sonra olmuştu ama kimyasal gebelik oldu malesef. Sonrasında histereskopi oldum çizik atıldı bişey çıkmadı başka özellikle korun yada korunma denmedi benimde sormak aklıma gelmedi onun için deniycem şansa bakalım adete kadar :) Sende korunma canım akışına bırak Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallahOpu. Sonrası bana da yasak demişti. Laposkopi olmuştum geçen sene o zamanda korun demişti. Mikrop kapmamak amaçlı denmiştir sana da . Rahmin temizlenmiş canım ne güzel inş. Kendiliğinden hamile kalırsın. Kimseye denmemiş sanırım o zaman korunmaya gerek YÖK sanırım
Hayır korunmamız gerektiğiyle ilgili bir şey söylemedi. Ben kalan toplanmamış küçük yumurtalar varsa kiste çevirmesin filan diye verdiğini düşünüyorum
Benim ilk transferim opudan sonra olmuştu ama kimyasal gebelik oldu malesef. Sonrasında histereskopi oldum çizik atıldı bişey çıkmadı başka özellikle korun yada korunma denmedi benimde sormak aklıma gelmedi onun için deniycem şansa bakalım adete kadar :) Sende korunma canım akışına bırak Allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten zor bir süreçAnladım canım olabilir dediğin gibi bazı doktorlar Doğum kontrol hapı veriyor nedense benimki vermedi ama . hadi inş. Hepimiz güzel haberler alır da yazarız bu sayfaya günler geçmek bilmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?