Benimde 5. gün bugün test yapmak için sabırsızlıkla bekliyorumadetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste
merhaba bende 9 unda transfer oldu dondurulmuş 3. gün embriyosu inş sıkı sıkı tutunurlarİyi akşamlar arkadaşlar ben de 10 ekim de dondurulmuş ile transfer oldum
merhaba bende 9 unda transfer oldu dondurulmuş 3. gün embriyosu inş sıkı sıkı tutunurlar
Benim bugün 9.günümdü, önce idrarda baktım pozitifi görünce hastaneye koşup kan verdim..Sonuç 89,5 , Allah'ım sonunda oldu galiba
İnşallah devamı da sağlıkla gelir, ve bekleyen herkes müjdeli haberler alır
Maşallah arkadaşım allah ım inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Kaçıncı gün embriyosuydu canım ?
Çok teşekkür ederim , darısı senin başına..güzel haberlerini alalım inşallah :)) 2 tane 5.gün embriyosuydu benim.
İyi kalitede olanlarla geçen mart ayında negatif olmuştu, bunlar orta kaliteydi tuttu çok şükür.
5 yıl önceki ilk tedavimden son kalan dondurulmuşlarım. Sağlıkla devam eder eder inşallah
hayırlı olsun inşallah rabbim bizede nasip ederÇok teşekkür ederim , darısı senin başına..güzel haberlerini alalım inşallah :)) 2 tane 5.gün embriyosuydu benim.
İyi kalitede olanlarla geçen mart ayında negatif olmuştu, bunlar orta kaliteydi tuttu çok şükür.
5 yıl önceki ilk tedavimden son kalan dondurulmuşlarım. Sağlıkla devam eder eder inşallah
Malesef hiç bir belirti yok içerde neler oluyo görebilsek keşkeAramızda 1 gün varmışpeki var mı bir belirti falan ? Ben de hiçbir belirti yok :)
Malesef hiç bir belirti yok içerde neler oluyo görebilsek keşke
bugün dondurulmuş trasnferimin 7. günü. hiç belirti yok yaa kafayı yicem. ilkinde de böyleydi hiç belirti yoktu negatif olmuştu. belirti yaşayanlar yada belirti olmadan pozitifi görenler yorumlarınıza ihtiyacım var.
sizin ilk denemeniz mi?Canım hamile falan değilim ama yorum yapmak istedim sadece. Benim de bugün 6. Günüm ben de bir belirti yok
hayırlı olsun canım senin hamileliğin. ama beklemek çok zor son 3 günüm perşembe günü kan vericem. yine negatifi göreceğim diye çok korkuyorum. korkunun da ecele faydası yok tabi.. evde idrar testi var zor tutuyorum kendimi yapmamak için.Kızlar benim ilk tedavimden 5 yaşında oğlum var, onda transferden sonra hiç belirtim olmamıştı.
Sonra bu sene mart ayında dondurulmuşlarla denedik, çok dinledim kendimi..halsizlik, kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik vs belirtiler vardı ama sonuç negatif.
Bu sefer de transferin 11.günündeyim, yine fazla belirti yok ama pozitifi gördüm. Diğer tedavilerden farklı olarak bu sefer 7-8.günlerde kahverengi lekelenmem oldu.
Sanırım belirtilere fazla takılmamak gerek, kolay değil biliyorum, ben de henüz tam sevinemiyorum ama rahat olup pozitif düşünmek hepimiz için en iyisi
sizin ilk denemeniz mi?
Kızlar benim ilk tedavimden 5 yaşında oğlum var, onda transferden sonra hiç belirtim olmamıştı.
Sonra bu sene mart ayında dondurulmuşlarla denedik, çok dinledim kendimi..halsizlik, kasık ağrısı, göğüslerde şişkinlik vs belirtiler vardı ama sonuç negatif.
Bu sefer de transferin 11.günündeyim, yine fazla belirti yok ama pozitifi gördüm. Diğer tedavilerden farklı olarak bu sefer 7-8.günlerde kahverengi lekelenmem oldu.
Sanırım belirtilere fazla takılmamak gerek, kolay değil biliyorum, ben de henüz tam sevinemiyorum ama rahat olup pozitif düşünmek hepimiz için en iyisi
Arkadaşlarrrr bugün yumurtalar toplandı benim. 11 tane toplandı. Rahim dinlensin ilk değil 2. Adetle gel dediler. Rahim toparlanır ve ozaman gebelik ihtimali daha yüksek olur dediler dondurucaklar. SiZindemi transfer benimki gibi olmuştu. Dahamı iyi böylesi?
canım 10 ekimde transfer olduğunda adetinin kaçıncı günüydüCanım benim de 14 ağustos yumurtam toplandı
10 ekim de transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?