Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benimde ağustos da toplandı kan degerlerim yuksek ciktigi icin transfer olmadı şu an bende dogum kontrol hap kullanıyorum bir haftaya transfer olacak inşaALLAH. Doğum kontrol hapını rahim duvarının kalinlasmasi için veriyorlar canlarim daha iyi sonuç almak için doktor öyle söyledi bana. Yumurtanın tutunması için.

Herkese merhaba...sonunda dün 1.doz decopetyl depot olan iğnemi oldum. Yani yapay menopoza girdim...30 ekimde tekrar kontrolüm var büyük ihtimal 2. dozu da vurulcam...artından 20 kasımda tekrar kontrol ve kasım sonu gibi transfer olur diye umyorum...benim gibi depot iğnesi sonrası transfer süreci olan varsa yazabilir mi arkadaşlar? tekrar adet olmayacağım çünkü ama neye göre transfer edecekler?

Merhaba arkadaslar.. 2 ay once ilk denemem negatif olmustu. Bugun dondurulmus transferim oldu. İnsallah bunlar tutunur. Hic belirtiniz olmusmuydu transferden sonra
Insallah tutunur canim. Rahat ol bol dua et. Bebimde ilk denemem taze ile negatif oldu donrulmus icin bu ay bekliyoruz dedi drum ama ben korkuyorum birde hangi ilaclari kullandin yazabilirmisin ? Ekstra bir test bir protokol uygulandi mi dondurulmustan once ?

Canım ben bir tane dondurulmuş embriyo ile ilk denememde hamile kaldım çok şükür. İnşallah sağlıkla devam eder.
merhaba oncelikle teprik ederim gözun aydin senin adina cok sevindim hayirlisi olsun bana transverden sonra belirtilerini anlatabilirmisin cok sevinirim bu arada bugun benim 9cu gunum tubbebek trasveri oldum ve surekli tutumu tutmadimi diye dusunmekden kiriz gecircem yasim 33 daha once normal iki defa gebe kaldim ama ikiside olmadi malse iki aylikken sonlandi ikiside

MERHABA SONUC NE MERAK ETTIM INSALLAH HAMILESIN

ADINA COK SEVINDIM HAYIRLISI OLSUN INSALLAH HERSEY YOLUNDADIR BANA BELIRTILERDEN BASEDERMISINIZ LUTFEN BENIM BUGUN ) CU GUN AYIN 13 de kan testim var merakla bekliyorum suan cok korkuyorum bebegim tutumu tutmadimi diye yardimci olursaniz sevinirim

banada bir aylık lucrin depot yaptı doktor iğnenin 15.günü estrofeme başladım estrofemin 8. günü kontrol eğer rahim uygunsa 3 gün de progestan fitil filan attırdı sonrada transfer yaptı cnm

Merhaba arkadaslar.. 2 ay once ilk denemem negatif olmustu. Bugun dondurulmus transferim oldu. İnsallah bunlar tutunur. Hic belirtiniz olmusmuydu transferden sonra
merhaba aynı gün transfer olmuşuz inş tutunurlar beklemek zor. vücudunuzda bir değişiklik hissediyor musunuz benim sol kasığımda hafif bir ağrı var gibi ama bilemedim

inşallah arkadaşım tutunur sağlıklı bir gebelik geçirirsin....dondurulmuş tedavin nasıl oldu acaba?
canım dondurulmuş transfer çok kolay oldu. ilk negatifi aldıktan sonra adet oldum. bir sonraki adetimle estoferm ve coraspin kullanmaya başladım transfere kadar 13. günde de rahim kalınlığım 10 u geçtiği için transferim yapıldı. bugün 3. günüm bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur

ek hiçbir test yapılmadı. doktoruma sordum ek bişeyler yapmamız lazım mı diye hayır dedi. ilkinde iğnelerden dolayı rahimi çok yoruyoruz dondurulmuş da rahim daha kolay kabul edebilir dedi. bakalım inşallah dediği gibi olur. ilaç olarak sadece estroferm ve coraspin kullandım. trasnfer olunca da progestan 200 ü fitil olarak kullanmaya başladım. ilkinde de aynı bu ilaçları kullanmıştım iğnelere ek olarak.

merhaba aynı gün transfer olmuşuz inş tutunurlar beklemek zor. vücudunuzda bir değişiklik hissediyor musunuz benim sol kasığımda hafif bir ağrı var gibi ama bilemedim
canım inşallah ikimizde pozitif sonuç alırız. ben bi değişiklik hissetmiyorum. bazen hafif sancı gibi bişeyler oluyor ama kendimi çok dinlediğim için de olabilir emin olamıyorum.

canım peki senin transferin adetinin kaçıncı gününde oldu. benimki 13. günde trasnfer edildi çok erken geldi bana ama doktorum rahim kalınlığımın 10 u geçtiğini söyledi

canım peki senin transferin adetinin kaçıncı gününde oldu. benimki 13. günde trasnfer edildi çok erken geldi bana ama doktorum rahim kalınlığımın 10 u geçtiğini söyledi
beni bir aylık menopoza soktu doktor adet olmadan tedaviye başladık yani cnm kaçıncı güne denk gelmiştir bilmiyorum ama estrofeme başladım estrofemin 15. günü transfer oldu

İlk 2 transferim taze transferdi ama olmadı.iki ay ara verdikten sonra dondurulmuşlarla tedaviye başlamak istedik fakat her ay adetin 2. Günü e2 normalken adetin 13-14 günleri aşırı derecede yüksek çıktı hep iptal oldu bazende e2 normal çıkarken progesteron hormonu tavan yaptı derken her ay adetin 14. Günü iptal oldu tedavi. 7 ay böyle geçti en son geçen ay adetle birlikte lucrin iğnesi kullandım. Hormonları baskılamak için çok şükür e2 ve progesteron hormonu normal seviyede yakalandı da dondurulmuş embriyo tedavisine başladık adetin 21. Günü embriyolarım transfer edildi.bu gün 7. Günüm inşallah Rabbim bu sefer bebişlerimi bana bağışlar.5 tane dondurulmuş vardı 5. Gün doldurulan hepsi çözüldü 2 tanesi iyi durumdaydı diğerleri baya geride kaldığı için tekrar dondurulmadı.iİnşallah bu sefer bebişlerim benimle kalır yoksa her şeye 0 dan başlayacağız

inş tutunurlar rabbim hepimize nasip etsin inş

adetin 21.günğ transfer oldum dondurulmuş tedavisi.Benimde normal adetime 2 gün var bu sabahtan beri belli aralıklarla adet sancısı gibi giriyor kısa süreli bir şekilde ayaklarımı ısıtamıyorm dediğin gibi görüşlerim şiş sert dokununca acıyor iğnenin etkisiyle şişmiş olabilir diye düşünüyorum umarım adet olacağım için değildir ve çok korkuyorum. Bugün merakımı yenilip test yaptım ama negatif çıktı gerçi daha 6. Gün varsa da çıkmaması normal ama bir ümit iste

Merhaba arkadaşlar, bu akşam verilen karar ile bende aranızdayım.
Estrofem ve coraspin başlandı şimdilik. Crinone jel de yazdı doktorum ama ona henüz başlatmadı. Sizler daha tecrübelisiniz, tahmini bu hazırlık süreci ne kadar zaman alıyor?

İyi akşamlar arkadaşlar ben de 10 ekim de dondurulmuş ile transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…