- 17 Ekim 2017
- 30
- 55
- 3
- 49
bugün dondurulmuş trasnferimin 7. günü. hiç belirti yok yaa kafayı yicem. ilkinde de böyleydi hiç belirti yoktu negatif olmuştu. belirti yaşayanlar yada belirti olmadan pozitifi görenler yorumlarınıza ihtiyacım var.
Hayırlı olsun allah ım inşallah diğer meleği de kucağınıza almayı nasip etsin . Böyle şeyler duymak güzel ama insan kendini dinlemeden de edemiyor malesef keşke bizi uyutsalar 12 gün sonra uyandırsalar ah ne güzel olurdu
canım 10 ekimde transfer olduğunda adetinin kaçıncı günüydü
Gayet güzel canım, inşallah transfere kadar güzel bölünürler.Selam kızlar dün 11 tane yumurtam toplanmıştı. Bugün aradılar 8 tanesi döllenmiş. Yarında bilgi vericeklermiş. Sizce nasıl? İlk tedavim olduğu için çok fikir yürütemiyorum :)
Bnm doktorum agda yapma dedi genital bolgeyi tek jiletle aliyorum göremiyorum ama kucuk ayna aldim ona bakarak temizliyorumArkadaslar biseyi merak ediyorum bu topikle cok ilgili olmayabilir ama malum tup bebek hamilesiyiz riskli bir surec geciriyoruz genital bolge temizligini nasil yapmak lazim ben yillardir agda yapiyorum fakat suan bir sakincasi varmi jilet kullanmayida beceremiyorum bilgisi olan varmi ,dogrusu nasil olmali
arkadaşlar bugün transferimin 9 günüydü. sabah dayanamadım idrar testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı. negatifse silik çizgi çıkar mı ki..umarım yanlış değildir. kan verdim sonucunu bekliyorum.
canım evet 5. gün embriyosuydu. hatta şimdi kan sonucum da çıktı 75 pozitiiiifffff. ay çok garip oldum kalbim yerinden çıkacak sankitebrikler canımnegatif olsa hayatta silik çıkmaz .. 5. gün embriyosumuydu?
Hayırlı olsun Allah sag salim kucagna almayi nasip etsin amincanım evet 5. gün embriyosuydu. hatta şimdi kan sonucum da çıktı 75 pozitiiiifffff. ay çok garip oldum kalbim yerinden çıkacak sanki
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımızacanım evet 5. gün embriyosuydu. hatta şimdi kan sonucum da çıktı 75 pozitiiiifffff. ay çok garip oldum kalbim yerinden çıkacak sanki
amin canım. allah herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza
amin canım inşallahHayırlı olsun arkadasım rabbim sağlıkla kılacağına almayı nasip etsin
Çoookkk sevidimmm inşallah sağlıkla devam eder gebeliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuuuMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum
Bu benim ilk tüp bebek tedavim burdakilere teselli olsun diye yaziyorum
Opumda 3 tane yumurtam alındı. Benim sorunum yumurtalarim az olması ve rezermen yavas olmasıydı. Doktorum yüzde 30 şansınız var demişti.
Morelim bozuktu ve 3 yumurta almaları daha cok üzmüştü yani ilk tedavim hep olumsuz düşünmüştüm ümit etmemiştim yani. cok şükür 3 yumurtam döllendi. Bu ayın 10 da transferim oldu
Yani bugün 8. Günün ama sizin gibi heyecanla testimi beklemiyordum herşeyi akışına bıraktım. Allahım isterse o bebeğin yiyeceği lokması varsa olur dedim.
Bugun yengemin ısrarıyla test yaptım. 49 cıktı test sonucum. Öğrendiğimde inanamadım halada inanıyorum 2 gun sonra tekrar test yapicam allahin izninle insallah guzel sonuç alırım.
Allahım isteyen herkese nasıp etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Inşallah canım. Hep dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin.Çoookkk sevidimmm inşallah sağlıkla devam eder gebeliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?