Amin inşallah canımm darısı başımızaÇok teşekkür ederim. Inşallah canım. Hep dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin.
Canim hamile kaldin mi bende bugun tedaviye basladim ilk doz gonal f yi vuruldum ameliyat simdilik yapmayacak doktorum lucrin ile baskilanacakCanım transfer tarihim belli oldu 3 ekim dua et olur mu
Evet şükür hamileyim canım darısı başına inşallahCanim hamile kaldin mi bende bugun tedaviye basladim ilk doz gonal f yi vuruldum ameliyat simdilik yapmayacak doktorum lucrin ile baskilanacak
Amin canım senin baskilandi mi kistin lucrinleEvet şükür hamileyim canım darısı başına inşallah
Amin inşallah başarılarEvet kızlar bu akşam muayenem vardı. Endometrium kalınlığım 7 yi geçmiş, yarın estradiol ve progesteron tahlili yaptıracağım, pazar günü estrofem ve coraspine ek olarak crinone jele başlıyorum. Haftaya Cuma nasipse transferim var. Rabbim yardımcımız olsun.
Canim senin tedavin nasil gidiyor yaz arada banada ameliyat önermedi simdilik lucrinle baskilanacakevet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağım
Canim senin tedavin nasil gidiyor yaz arada banada ameliyat önermedi simdilik lucrinle baskilanacakevet ben ankara başkentte tedavi görüyorum...haftaya çarşamba tekrar gideceğim ve sanırım ilk doz lucrini olacağım
Yok canım kısa protokoldu benimAmin canım senin baskilandi mi kistin lucrinle
Yerleme kanamasi dir bnm de olmustuKizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
Test gününden 1 hafta sonra oldu bndeKizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
Test gününden 1 hafta sonra oldu bnde
Yok yok korkma canım bnde 5.haftadaydim ayni dedigin gibi oldu içini rahat tut senAma ben 5.haftadayim cnm.doktorum normal dedi ama korkuyo insan ya(
Yok yok korkma canım bnde 5.haftadaydim ayni dedigin gibi oldu içini rahat tut sen
Test gününden 1 hafta sonra oldu bnde
Evet canım çok şükür rabbim herkese nasip etsin insallah.darısı sana ve senin gibi bekleyen herkese insSen dogum yaptinmi peki?
Evet canım çok şükür rabbim herkese nasip etsin insallah.darısı sana ve senin gibi bekleyen herkese ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?