Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar bugün lekelenmem oldu hemen doktora göründüm kalp atışını gördüm ama çok korktum. Benim gibi olup sonrasında neler yaşadınız paylaşır mısınız?

Evet kızlar bu akşam muayenem vardı. Endometrium kalınlığım 7 yi geçmiş, yarın estradiol ve progesteron tahlili yaptıracağım, pazar günü estrofem ve coraspine ek olarak crinone jele başlıyorum. Haftaya Cuma nasipse transferim var. Rabbim yardımcımız olsun.

Amin inşallah başarılar

İyi akşamlar
Benim 3 tane dondurulmuş 3. Gün embriyosu var. 1 tanesi 8 hücreli 2. 7 hücreli 3. İse Compact embriyo
Dr bugün ucu içinde kaliteli dedi ve transfer zamanı cozdurup 5. Güne gitmesini bekleyecekmis
Böyle uygulama ile karşılaşan oldumu
Benim anlamadığım neden dondurulması önce 5. Güne gitmesini beklemediler
Bu sorular aklıma eve gelince geldi bilgilerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum
Rabbim bu yolda emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek
Test gününden 1 hafta sonra oldu bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…