- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Kizlar sebepsiz infertilite diye bir sey cok nadir goruluyoe genelde sebep var ama arastiriomiyor. Bakin kac sene olmus esinizin ve sizin butun testleri yapildi mi? Tpu bebek merkezleri umursamiyoe olana kadar denetiyorlar. Kaan aydosu arastirmanizi oneririm.Canim senin tutuyor yine ama arastirilmasi lazim neden devam etmediginin. benim 3 asilama tutmadi,dondurulmus tup tutmadi 3,5yildir ugrasiyoruz artik psikolojim alt ust olmus durumsa. Sebepsiz infertilite yani sebepte yok
Kizlar sebepsiz infertilite diye bir sey cok nadir goruluyoe genelde sebep var ama arastiriomiyor. Bakin kac sene olmus esinizin ve sizin butun testleri yapildi mi? Tpu bebek merkezleri umursamiyoe olana kadar denetiyorlar. Kaan aydosu arastirmanizi oneririm.
Canim senin tutuyor yine ama arastirilmasi lazim neden devam etmediginin. benim 3 asilama tutmadi,dondurulmus tup tutmadi 3,5yildir ugrasiyoruz artik psikolojim alt ust olmus durumsa. Sebepsiz infertilite yani sebepte yok
Hangi testler yapildi size?Arastirdilar canim baktilar hic sorun yok esimin spermi azmis ama hamile kalmaya engel degilmis cunku kaliteli diye off bilmiyorum yaa vallaha kafam cok karisik bundanda umudum yok dusuk neden oldu oda bilinmiyor pek cok nedeni varmis gereken arastirmalar yapildi kac yere gittik sorun yok diyorlar anlamadim ki bende
Oyle degil iste. Dna hasar paneli testi yapilmasi lazim. Ros tayini annexin baglanmasi. Esas testlee bunlar bu testler sadece bi kac yerde yapiliyor zaten. Doktorlariniz rutin testleri yapmis. Sperm ornegi alinarak bu testlerin yapilmasi lazim. Esas problem varsa bu testlerde ortaya cikiyor. Neyse isterseniz arastirirsiniz zaten. Doktorlara tam guvenirsseniz daha yillarca beklersiniz. Insallah en kisa zamanda sonuc alirsiniz.Kan aldilar ondan sonra ultrasonla bakildi esimedr baktilar doktor sknti yok dedi bir kac yere gitmistim hepside yok dedi yani sonucta olsada para kazancaklar var derlerdi
YHangi testler yapildi size?
Tabiki yaptirdim. Yukardi anlattim size. Dna hasari oksidatif stres cikti canli sperm sayisi cok az cikti. Tedavi olduktan sonra ilk tup denememizde hamile kaldik cok sukur.Dogru diyorsun vallaha canim arastirmak lazim ama suan tedaviye basladim nasil olcak yaptirma imkanim varmidir acaba daha siz yaptirdinizmi yaptirdiysaniz ne cikti ?
Doktoruna soyle canim. Boyle bir durum varsa hap yerine bant veriyorlar. O bulanti yapmiyor.Bende pesinden gidim ozaman bilgin icin cok tesekkur ederim sayenizde hep birseyler ogreniyoruz, cunku 2 dusuk yasadim 2 tanede tutmadi bir arastirsinlar ya birde birsey daha sorcam su estrofem ilaci mide bulantisi yapiyor cok kotu bir sekilde normal mi ya herkeste oluyormu
merhaba arkadaşım benmde 1.aşılama negatif oldu 1.tüp bebek ama suabtin 13.de negatifle sonuçlandı dondurulmuş 5.gün 3tane embiriyom var dondurulup embriyolar çözüldüğünde daha iyimiş bilgisi olanlar bu yontemle hamile kalan arkadslar yazarsa sevinirimDondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.
merhaba arkadaşım benmde 1.aşılama negatif oldu 1.tüp bebek ama suabtin 13.de negatifle sonuçlandı dondurulmuş 5.gün 3tane embiriyom var dondurulup embriyolar çözüldüğünde daha iyimiş bilgisi olanlar bu yontemle hamile kalan arkadslar yazarsa sevinirim
benim bu ay transfer yüksek ohss riski yüzünden iptal edildi. iki adet sonra gel dediler. 3 embriyom var 3. gün rabbim emeklerimizi zayi etmesin.
öyle dedi benim doktorum ohss çok şiddetli olmasın diye sanırım tümünü toplamamış yumurtaların onlar kist olacak sonuçta belki onların temizlenmesi için demiştir.Neden 2 adet ki bende ohss yaşadım geçen hafta cumartesi oldu toplamam şimdi dondurdular bugünde adet oldum yarın doktora gidiyorum muhtemelen başlıcaz. Ciddi şekilde ohss yaşadım 1 haftada 2 gün önce biraz rahatladım adet olunca iyice rahatladım.
öyle dedi benim doktorum ohss çok şiddetli olmasın diye sanırım tümünü toplamamış yumurtaların onlar kist olacak sonuçta belki onların temizlenmesi için demiştir.
hadi bakalım bende merak ettim şimdiŞimdi belli olur bakalım ben hastanedeyim şu an :) ilk adetim 2. Günüm bekliyorum başlıcaz mı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?