- 6 Aralık 2016
- 192
- 43
- 98
- 36
yok ben braz dinlencem bn 13.de test yptm negatif adet oldum bugn bttim 3gn oluyorum ben normlde. bdaki ay adetten anra gtcem dr cgrdi. senn kacnci gun embiriyosu
İyi akşamlar hanımlar bir şey sormak istiyorum , 15 şubatta opu oldum 46 tane yumurta toplandı ve ohss riskinden dolayı transfer ertelendi , Mart ayı adetimle transfer olacak , normalde tarlusal ilaçla adet olabiliyorum ama doktor bu ay ilaç vermedi opudan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz? Kendiliğinden olacak mı acaba merak içerisindeyim :)
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım ben opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum hatta normal adet döngümden de 1 hafta erken olmuş oldumİyi akşamlar hanımlar bir şey sormak istiyorum , 15 şubatta opu oldum 46 tane yumurta toplandı ve ohss riskinden dolayı transfer ertelendi , Mart ayı adetimle transfer olacak , normalde tarlusal ilaçla adet olabiliyorum ama doktor bu ay ilaç vermedi opudan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz? Kendiliğinden olacak mı acaba merak içerisindeyim :)
Transferden bir kac gun once vurulmustum o igneyi evet cok kotuymus kac gun kalcam gecmedi Neyse ki 1 adetti. Hayırlısı olsun canımbnde estrofem coraspirin folibol crınone jel hınor igne kullandim transferden snra oncede bissuru kullandm ignem yagli igne oldugu icin baya yakiyodu dedigm gbi artk braz bekleyip dondurulmuslari cozdurcem
3. Gün embriyosu ama pek umutlu degilim ya nebilim Rabbimden hayirlisi tabiki suan estrofem ve folic kullaniyorum yarinden itibaren coraspirin ve bant kullancam ve bir ilac daha adini unuttum Allahim bizede bebekler nasip etsin insAllah
oyle kendini karamsartma cnm hayrlisi sağlıklısı de sadece evet dndurulmuslarn sansi yukksek diiyorlarDondurulmusun tutma sansi daha yuksek diyorlar ama bilmiyorum hakkimizda hayirlisi
evet bn gbekten vurulldumTransferden bir kac gun once vurulmustum o igneyi evet cok kotuymus kac gun kalcam gecmedi Neyse ki 1 adetti. Hayırlısı olsun canım
Ilaclardan dolayi erken olabilir ya da cok az miktar gelebilir. Ben bir gun bir iki damla gordum ben daha gelecek diye beklerken olmus bitmis Allahtan doktoru aradim da yok sa kaciraktimTedavin hayırlı olsun arkadaşım ben opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum hatta normal adet döngümden de 1 hafta erken olmuş oldum
Ilaclardan dolayi erken olabilir ya da cok az miktar gelebilir. Ben bir gun bir iki damla gordum ben daha gelecek diye beklerken olmus bitmis Allahtan doktoru aradim da yok sa kaciraktim
Hayirlisi olsun canim yaa dualarim seninleMERHABALAR BENİMDE DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE PAZAR VEYA PAZARTESİ TRANSFER OLACAK
RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
teşekkür ederim cevabın için bende pko yum , hemde baya dirençli ilaçsız ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum bile bakalım bekliyorum bende.....Merhaba benimde geçtiğimiz cumartesi oldu bu cumartesi adet oldum pko yum geç olurum genellikle
çok teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı olsun inşlh 3.olacak benim ki ilk defa dondurulmuş tecrübe ediyorumTedavin hayırlı olsun arkadaşım ben opudan sonra 1 hafta içinde adet olmuştum hatta normal adet döngümden de 1 hafta erken olmuş oldum
teşekkür ederim cevabın için bende pko yum , hemde baya dirençli ilaçsız ne zaman adet olduğumu hatırlamıyorum bile bakalım bekliyorum bende.....
Benimde 2.olacak ilki de dondurulmuştu ama tutmadı malesefçok teşekkür ederim canım hepimizin ki hayırlı olsun inşlh 3.olacak benim ki ilk defa dondurulmuş tecrübe ediyorum
psikolojinin iyi olması çok önemli, haklısın sanki dondurulmuş olunca insan kendini emniyette hissediyor.Hakkimiz da hayirlisi canim Ya dondurulmuş olunca geride sanki insan daha iyi oluyor sanki.Cunku en azindan tedavi sureci olmuyor ben cok zor gecirdim tedavi surecini ilk gunden beri.
olsun geç olsun güç olmasınDiger aya attı :)
MERHABALAR BENİMDE DONDURULMUŞ EMBRİYO İLE PAZAR VEYA PAZARTESİ TRANSFER OLACAK
RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
hcg değerin kaçtı? ikiz olsa bari bende aynı durumdayım üçünü beraber dondurmamışlar büyük ihtimal iki koyacaklar biri kalacak niye biri bozulmuş bişey dedi mi doktor?Merhaba ;
ben ohss sendromu nedenıyle embrıyolarımı dondurmak zorunda kaldım toplam 3 tane 5.gun embrıyom donduruldu.....Ikı tanesı cozunebıldı ve o ıkı tanesını de transfer ettıler....Bır tanesı tutundu suan 6.haftamızdayız.inş Saglıklı bı gebelık ve dogumla minigime kavusabılırım....Allah ısteyen herkese bu duyguyu nasıl etsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?