Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

oyle mecbur ilac kullancaz cnm bebişlrriimiz için yeterki onlar gelsin bizi bulsun rabbim emeklerimizi bos ckarmasn. basladnmi dondurulmuşlara

insallh hayırlısı olur bnm negatif oldu adet oldum dger adetten snra gtcm hstaneye dr çağırdı dondurulmuslarm var
Hakkimiz da hayirlisi canim Ya dondurulmuş olunca geride sanki insan daha iyi oluyor sanki.Cunku en azindan tedavi sureci olmuyor ben cok zor gecirdim tedavi surecini ilk gunden beri.

Hakkimiz da hayirlisi canim Ya dondurulmuş olunca geride sanki insan daha iyi oluyor sanki.Cunku en azindan tedavi sureci olmuyor ben cok zor gecirdim tedavi surecini ilk gunden beri.
amin. evt öyle oluyo rabbiim onları hayrli kılsın bizlere. bende zoor gecirdim ilaclar yan etki yapti tedavideyken transferde anasteziyle yaptrdim okadr kasıyordum kendimi snra bn hıbor jel hap kullandim ama igne acayip yakiyordu belim kasılıyordu resmen bebis icin mcburdum amaa negatif oldu insallah snrakilrr pozitif olur

İnsallah canım benim de ilaclar cok zorladı butun yan etkileri yasadim . Estrofem , climara forte bant, crinome jel , coraspin ve arginmax kullaniyorum igne hic kullanmadim

oyle mecbur ilac kullancaz cnm bebişlrriimiz için yeterki onlar gelsin bizi bulsun rabbim emeklerimizi bos ckarmasn. basladnmi dondurulmuşlara

Evet canim basladim ben sen basladinmi ? Hayirlisi olsun kuzum bizim icin Rabbim yuzumuzu bu sefer guldurur insAllah Allahim emeklerimize zeval vermesin insAllah

Selam kızlar benim de ilk defa dondurulmuş transferim olacak 10 güne kadar. 1 tane 6.gün dondurulmusum var. Şimdilik sadece estrofem ve folik asit kullanıyorum. Başka birşey vermedi. Haftaya ilk kontrole gideceğim. Sur3c nasıl ilerleyecek bundan sonra bilmiyorum.
Sizler başka neler yapıyorsunuz bu süreçte başka neler kullanıyorsunuz?

Benim transferim oldu canım Estrofem , climara forte bant, crinome jel , prednol,coraspin ve arginmax kullaniyorum. Sürece gelirsek rahim kalınlığı uygun olduğun da transferin olur

Benim transferim oldu canım Estrofem , climara forte bant, crinome jel , prednol,coraspin ve arginmax kullaniyorum. Sürece gelirsek rahim kalınlığı uygun olduğun da transferin olur
Teşekkürler canim. Rahim kalınlığı için ilk kontrolüm haftaya olacak. O zamana kadar estrofem ve folik dışında vermedi birşey. Bende kendimce coraspin de alıyorum. Kontrolden sonra mi ilave edecek acaba jel ve bandı? Arginmax i neden kullanıyorsun acaba?

Kontrolden sonra belki takviye verebilir belki de gerek kalmaz canım her bünye degisiyor. Arginmax vitamin canim ben önce basladim transfer olmadan önce devam ediyorum simdilik

İyi akşamlar hanımlar bir şey sormak istiyorum , 15 şubatta opu oldum 46 tane yumurta toplandı ve ohss riskinden dolayı transfer ertelendi , Mart ayı adetimle transfer olacak , normalde tarlusal ilaçla adet olabiliyorum ama doktor bu ay ilaç vermedi opudan sonra ne kadar süre sonra adet oldunuz? Kendiliğinden olacak mı acaba merak içerisindeyim :)

İnsallah canım benim de ilaclar cok zorladı butun yan etkileri yasadim . Estrofem , climara forte bant, crinome jel , coraspin ve arginmax kullaniyorum igne hic kullanmadim
bnde estrofem coraspirin folibol crınone jel hınor igne kullandim transferden snra oncede bissuru kullandm ignem yagli igne oldugu icin baya yakiyodu dedigm gbi artk braz bekleyip dondurulmuslari cozdurcem

Evet canim basladim ben sen basladinmi ? Hayirlisi olsun kuzum bizim icin Rabbim yuzumuzu bu sefer guldurur insAllah Allahim emeklerimize zeval vermesin insAllah
yok ben braz dinlencem bn 13.de test yptm negatif adet oldum bugn bttim 3gn oluyorum ben normlde. bdaki ay adetten anra gtcem dr cgrdi. senn kacnci gun embiriyosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…