Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Nekadar zor bir durumdayiz hamile kalacakmiyiz hadi hamile kaldik kese gorulecekmi kalbi atacakmi off off cok zor vallaha ya Allahim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Valla hayatımız stres ve uzak durmak mumkun degil Allah herkese nasip etsin en kısa zaman da

mrhaba cnm adaşmsn bnde kbra.bnmde dondurulmus 3.tane 5.gün embiriyosu var subatn 13de negatif aldm ama dondurulmuşlarm var suan beklemedeyim kendimi dinlendiriyorum. sen nerde yaptrdn

hcg değerin kaçtı? ikiz olsa bari bende aynı durumdayım üçünü beraber dondurmamışlar büyük ihtimal iki koyacaklar biri kalacak niye biri bozulmuş bişey dedi mi doktor?
Benım hcg degerim transferden sonra 12.günde 577 ydi.ikiz olabılır diye dusunduk bızde ancak tekmiş.....bırı maalesef tutunamamıs.transferden sonrasında ben aradım dıger embrıyom ne oldu dondurulma ıhtımalı nedır dıye o zaten duzgun cozunemedı dedı embrıyolog kı ben bır gun sonrasında aradım yanı aramasam onu da soylemıcekler bunu anladım.kı bana ne kalıtede embrıyo transfer edıldı o konu hakkında da fıkrım yok.Ok besıncı gun embrıyosu ama onun da kalıte sevıyelerı var.Internete bakmayın dıyorlar yanı bakmasak ne yaptıklarını anlamak mumkun dııl.İyikı de bakıyorum iyi kotu tum tecrubelerı okuyorum kendıme ona gore yardımcı olmaya calısıyorum.
mrhaba cnm adaşmsn bnde kbra.bnmde dondurulmus 3.tane 5.gün embiriyosu var subatn 13de negatif aldm ama dondurulmuşlarm var suan beklemedeyim kendimi dinlendiriyorum. sen nerde yaptrdn
merhaba:)
Memnun oldum Konya Novafertilde oldum tedavımı canım.ama hıc memnun kalmadım kesınlıkle tavsıye etmıyorum.....İnşallah güzel sonuclar alırsın sende...Senınle bırlıkte ısteyen herkeste keza.....

merhaba:)
Memnun oldum Konya Novafertilde oldum tedavımı canım.ama hıc memnun kalmadım kesınlıkle tavsıye etmıyorum.....İnşallah güzel sonuclar alırsın sende...Senınle bırlıkte ısteyen herkeste keza.....[/QUOTE] bn istanbul bahcelievler medikalparkta yaptrdim cnm sen 2tane embiriyo koydurdum 1tuttu dedi peki fiyat farki ooluyomu 2tane koydurunca

bn istanbul bahcelievler medikalparkta yaptrdim cnm sen 2tane embiriyo koydurdum 1tuttu dedi peki fiyat farki ooluyomu 2tane koydurunca[/QUOTE]
Yok canım olmuyo...ama embrıyon cok ise yasına ve durumuna baglı olarak koyuyolar.Benım 3ünü bırden dondurdukları ıcın cozununcede 2 tanesı kaldıgından dolayı ıkı tane transfer ettıler.Yanı zaten 1 tane transfer etmıs olsalar gerıye kalan 1 tane cope gıdecektı.Cunku dondurulmusu cozup yenıden dondurmak sıkıntılı anladıgım kadarıyla bırde besıncı gun embrıyosu olunca.

bn istanbul bahcelievler medikalparkta yaptrdim cnm sen 2tane embiriyo koydurdum 1tuttu dedi peki fiyat farki ooluyomu 2tane koydurunca[/QUOTE]
Merhabalar doktorunuz kimdi acaba medikalparkta

Dondurulmuslarla son zamanlarda pozitif alanlar ? Ya ben birde sigara kullaniyorum birakamiyorumda deniyorum ama canim cekiyor sigara kullanipta hamile kalanlar varmi dondurulmuslarla

Dondurulmuslarla son zamanlarda pozitif alanlar ? Ya ben birde sigara kullaniyorum birakamiyorumda deniyorum ama canim cekiyor sigara kullanipta hamile kalanlar varmi dondurulmuslarla
Selam canım ben varım nerdeyse 1 paket icerdim günde. 20 aralıkta transferim vardı. 19 aralikta son sigarami içtim. Dondurulmus oldu transferim :)

bn istanbul bahcelievler medikalparkta yaptrdim cnm sen 2tane embiriyo koydurdum 1tuttu dedi peki fiyat farki ooluyomu 2tane koydurunca
Yok canım olmuyo...ama embrıyon cok ise yasına ve durumuna baglı olarak koyuyolar.Benım 3ünü bırden dondurdukları ıcın cozununcede 2 tanesı kaldıgından dolayı ıkı tane transfer ettıler.Yanı zaten 1 tane transfer etmıs olsalar gerıye kalan 1 tane cope gıdecektı.Cunku dondurulmusu cozup yenıden dondurmak sıkıntılı anladıgım kadarıyla bırde besıncı gun embrıyosu olunca.[/QUOTE] hm hyrlisi olsun hpimiz icin cnm bnde dinlendikten snr yaptircm tekrr

Merhaba ben tedavi boyunca sigara içtim ama transferden 1 ay önce bıraktım. Şuan 6. haftamdayım gebeliğimde.

Ya neguzel vallaha ozeniyorum sizlere nasil biraktiniz ben aklimdan cikaramiyorum gunde 5/6 tane iciyorum
Günde 1 paket üstü içerdim ki içmek az yerdim resmen herşey beyinde bitiyor.kusura bakmayın ama çocuk diye arayıp dünya eziyetler çekip hamile kaliyip hala sigara içenleri anlayamıyorum anlayamayacağım. Peki o çok sevdiğiniz sigaranız yüzünden çocuğunuz özürlü olsa bu vicdanla nasıl yasayacaksiniz bu vebali nasıl ödeyeceksiniz? Annelik fedakarlık demek kizabilirsiniz bana bu kadar sert davrandığım için ama gerçekler bunlar.isterseniz bırakabilirsiniz bahanelere sığınmayın 3 yıl bitecek ben bıraktıysam herkes birakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…