Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canm niye bu kadar erken yapip moralini bozdun ki ben en erken 8 ci gunde yaptim 4 cok cok erken boyle yapinca olanida stersten etkileniyor

Ya canim benim ben bayildim dusuk tansiyondan ondan sonra esim beni hastaneye goturdu kan almislardi durumu anlatmamq ragmen yapildi yaa cok korkuyorum moralim cok bozuk normalde 6 gun var daha bu 3.u denemem artik yoruldum

Ya canim benim ben bayildim dusuk tansiyondan ondan sonra esim beni hastaneye goturdu kan almislardi durumu anlatmamq ragmen yapildi yaa cok korkuyorum moralim cok bozuk normalde 6 gun var daha bu 3.u denemem artik yoruldum
Korkma bitanem Allah buyuktur nasipte ne varsa insan onu goruyor ve yasiyor verecek olan rabbbim istersen kendini öldur egerki nasipte yoksa bisey olmaz yine rabbim verir uzme kendini 10 cu gun bi bakarsin yuksek cikar simdi rahatla dinlen bebeginle konus mutlu ol

Selam kızlarrrr
6 mart salı günü transferim var Allahın iziniyle
dün kontrolde rahim kalınlığı 7,6mm çıktı
transfere daha 4 gün var o zamana kadar kalınlık aşağı yukarı kaç olur ?

Banada dua ett canimm insAllah bebegim olur Bana tutunurr

Canim bu amh değeri malesef her ay aleyhimize işliyor.bir de sıkma canını her ay aynı olmuyor yumurta üretimi. Bak benim bundan 3 ay önce 7 toplanmıştı. Son tedavimde sadece 2 toplandı. Hatta tedavinin 5.günü öğrendim ben bunu. Halbuki ilk kontrolde yine 7 folikül görmüştü doktor. Tedaviyi durduralım bi dahaki ay devam edelim dedim doktoruma. O da her aynı olmaz başasın artik. Önümüzdeki ay daha fazla olacağı ne malum dedi ve o şekilde devam ettim ben de. 2 'den kaldı 1 tane tabi. 6.günü donduruldu o tek embriyom da. Ben de seninle aynı düşüncelerdeyim. Acaba transfer ettirsem mi o teki yoksa tekrar toplatsam mi bilmiyorum.
Sen neye karar verdin ne durumdasın?

Selam Kızlar
Bugün itibari ile değerlerim geriye düştü Kimyasal Gebelikmiş Hayırlısı böyleymiş.
Benim de aynen senin gibi oldu 3 ay önce. Çok hırpalamıştım kendimi üzüntüden. Sonradan da demek ki kısmet değilmiş dedim. Ve şükrettim en azından kürtaj gibi birşey yaşamadım. Ve kalp atışıni duymadım. Yoksa hiç toparlayamazdım.
Kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar tabi bilemiyorum var mıdır bilimsel bi yönü

Kismet degilmis dedim bende en azindan basindan yasadim kese gormeden kalp atisi duymadan. Kismet artik 2.transfere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…