Herkeste ayni olmuyo canm bnmle ayni gun opu olan arkadasin tek iki hafta agrisi oldu bnmki bir ay surdu normal bu agrilarHadi ya rahata ermek YÖK öyleyse
Onunda seninle aynı mı oldu canım adet zamanı PekiHerkeste ayni olmuyo canm bnmle ayni gun opu olan arkadasin tek iki hafta agrisi oldu bnmki bir ay surdu normal bu agrilar
O benden erken adet oldu canm bn gec oldum bnm zaten adetim duzenszdiOnunda seninle aynı mı oldu canım adet zamanı Peki
Olmayı dört gözle bekliyorum bebekler gelsin bi an önce diyeO benden erken adet oldu canm bn gec oldum bnm zaten adetim duzenszdi
İnsallah gelir canm Robbim hayırlı saglikli evlat nasip etsin :)Olmayı dört gözle bekliyorum bebekler gelsin bi an önce diye
Amin canım senin de bi bebeğin var galiba benim dondurulmuşum var 2 ay sonra transfer olucak senin o sürecin nasıldı canımİnsallah gelir canm Robbim hayırlı saglikli evlat nasip etsin :)
Tam hatırlamıyorum ama 10 gün olmadan olmuştum canım doktorumu aramıştım hatta erken olunca normal demiştiBende sanki erken olacakmışım gibi hissediyorum sancım var canım bi hafta sonra mu olmuştun sen benim 8. Gün
Evet canm bir bucuk aylik olduk cok şükür dari isteyenlere bnde opudan bir bucuk ay sonra transfer oldu cok şükür ilk denemede tuttu ikizdi biri kaybolduAmin canım senin de bi bebeğin var galiba benim dondurulmuşum var 2 ay sonra transfer olucak senin o sürecin nasıldı canım
Canım allah bağışlasın :) kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi canımEvet canm bir bucuk aylik olduk cok şükür dari isteyenlere bnde opudan bir bucuk ay sonra transfer oldu cok şükür ilk denemede tuttu ikizdi biri kayboldu
Teşekkür ettim canımTam hatırlamıyorum ama 10 gün olmadan olmuştum canım doktorumu aramıştım hatta erken olunca normal demişti
Canım, embriyoloğumla konuştum, embriyolarımın kaliteli olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söyledi. Zaten, iki şekilde de nisan ayını bekleyeceğim ve doktorumla görüşeceğim. Doktorum, içine sinmeyen birşeyi kesinkes yapmayan biri. O yüzden onun fikri benim için belirleyici olacak. Evet, her siklusta farklı yumurta üretimi oluyor ama bilemeyiz, her ay gitmek de bir stres..belli sayıdan çok ötesi de olmuyor çünkü.Canim bu amh değeri malesef her ay aleyhimize işliyor.bir de sıkma canını her ay aynı olmuyor yumurta üretimi. Bak benim bundan 3 ay öncDoktorumanmıştı. Son tedavimde sadece 2 toplandı. Hatta tedavinin 5.günü öğrendim ben bunu. Halbuki ilk kontrolde yine 7 folikül görmüştü doktor. Tedaviyi durduralım bi dahaki ay devam edelim dedim doktoruma. O da her aynı olmaz başasın artik. Önümüzdeki ay daha fazla olacağı ne malum dedi ve o şekilde devam ettim ben de. 2 'den kaldı 1 tane tabi. 6.günü donduruldu o tek embriyom da. Ben de seninle aynı düşüncelerdeyim. Acaba transfer ettirsem mi o teki yoksa tekrar toplatsam mi bilmiyorum.
Sen neye karar verdin ne durumdasın?
Canm ben opunun 10.günü adet oldum.Normal adet tarihimden 1 hafta falan erkendi.Olmayı dört gözle bekliyorum bebekler gelsin bi an önce diye
Canım opudan sonra hangi ilaçları kullanmıştın hatırlıyo musunCanm ben opunun 10.günü adet oldum.Normal adet tarihimden 1 hafta falan erkendi.
Amin Allah razı olsun Allah isteten herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsin 5 gun embryosiydi kaliteli demisti doktor sen pozitif ol hersey guzel olucak insallah yeterki olumlu dusunCanım allah bağışlasın :) kaçıncı gün embriyosu kalitesi neydi canım
Haklısın canim. Bende kararsız kaldım. Dondurulmuş 1 embriyom var. Transferi beklerken progestanim yüksek çıkınca ertelendi. Adet olunca gidicem.eğer ki kontolde fazla folikul gorurse tekrar toplamayı düşünebilirim. Ama tek olanı transfer de ettirebilirim. Bakalım neler olacak l. Hakkımızda hayirlisiCanım, embriyoloğumla konuştum, embriyolarımın kaliteli olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söyledi. Zaten, iki şekilde de nisan ayını bekleyeceğim ve doktorumla görüşeceğim. Doktorum, içine sinmeyen birşeyi kesinkes yapmayan biri. O yüzden onun fikri benim için belirleyici olacak. Evet, her siklusta farklı yumurta üretimi oluyor ama bilemeyiz, her ay gitmek de bir stres..belli sayıdan çok ötesi de olmuyor çünkü.
Aynen öyle canim. Bak ne güzel dondurulmuslarin da varmış.Kismet degilmis dedim bende en azindan basindan yasadim kese gormeden kalp atisi duymadan. Kismet artik 2.transfere
Ben 14 şubatta opu olmuştum ve adetimde bugün başladı.zaten normalde de bugün olması gerekiyordu.ayrica opudan sonra yaklaşık 10 gün kasık agrım oldu canım.Kızlar merhaba opu dan kaç gün sonra adetiniz başladı ???
Canım kaç yumurtan kaçıncı güne geldi benimkiler donduruldu bu ayBen 14 şubatta opu olmuştum ve adetimde bugün başladı.zaten normalde de bugün olması gerekiyordu.ayrica opudan sonra yaklaşık 10 gün kasık agrım oldu canım.
Evet Allah'tan onlar var benim icin umut valla bilemiyorum kararsizim acikcasiAynen öyle canim. Bak ne güzel dondurulmuslarin da varmış.
Pgt yaptırmayı düşünüyor musun?
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Benim de, geçen yıla göre iğne kullanma zamanım 6 gün uzayınca progesteron değerim 1.19'a yükseldi ve nisan.a ertelendi. Geçen hafta Prş opu olmama rağmen regl olmadım. Gecikiyor mu acaba regl zamanı? Pko, miyom, kist vb şeyler de yok bende..Haklısın canim. Bende kararsız kaldım. Dondurulmuş 1 embriyom var. Transferi beklerken progestanim yüksek çıkınca ertelendi. Adet olunca gidicem.eğer ki kontolde fazla folikul gorurse tekrar toplamayı düşünebilirim. Ama tek olanı transfer de ettirebilirim. Bakalım neler olacak l. Hakkımızda hayirlisi
Geçen hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?