Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Amin canım senin de bi bebeğin var galiba benim dondurulmuşum var 2 ay sonra transfer olucak senin o sürecin nasıldı canım
Evet canm bir bucuk aylik olduk cok şükür dari isteyenlere bnde opudan bir bucuk ay sonra transfer oldu cok şükür ilk denemede tuttu ikizdi biri kayboldu

Canım, embriyoloğumla konuştum, embriyolarımın kaliteli olduğunu ve endişelenmemem gerektiğini söyledi. Zaten, iki şekilde de nisan ayını bekleyeceğim ve doktorumla görüşeceğim. Doktorum, içine sinmeyen birşeyi kesinkes yapmayan biri. O yüzden onun fikri benim için belirleyici olacak. Evet, her siklusta farklı yumurta üretimi oluyor ama bilemeyiz, her ay gitmek de bir stres..belli sayıdan çok ötesi de olmuyor çünkü.

Haklısın canim. Bende kararsız kaldım. Dondurulmuş 1 embriyom var. Transferi beklerken progestanim yüksek çıkınca ertelendi. Adet olunca gidicem.eğer ki kontolde fazla folikul gorurse tekrar toplamayı düşünebilirim. Ama tek olanı transfer de ettirebilirim. Bakalım neler olacak l. Hakkımızda hayirlisi
Geçen hafta

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Benim de, geçen yıla göre iğne kullanma zamanım 6 gün uzayınca progesteron değerim 1.19'a yükseldi ve nisan.a ertelendi. Geçen hafta Prş opu olmama rağmen regl olmadım. Gecikiyor mu acaba regl zamanı? Pko, miyom, kist vb şeyler de yok bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…