Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benimde kahve akıntılarım devam ediyo 2 gün oldu iğnede vurduruyorum insan endişelenmiyor değil yani bi de tüp bebekle olunca zaten zor süreç doktorda tedavi ile olunca yüzde 90 oluyo dedi dün allah hepimizi sevindirsin inşh

Kizlar birsey sorcam , hormon ilaclari beta hcg etkiliyormu yani once yuksek cikip sonrasinda deger dusuk gosteriyormu.. 4. gün 27 cikti 6.gun 11.66 ben acil hastaneye kaldirildim bayginlik gecirdim diye aglamaktan icim disima cikti cunku transfer sonrasi 2 gün koldan igne vurulmustum o igne etkiliyormu beta hcg yi yani 12.ci gün olduguunda bu deger yukselirmi ?

Tek transferi çiftmi yapıldı?

Dedigim gibi 4. Gun beta hcg bakildi ve bugun 6ci gun ama cok kotuydum anlattim durumu acildekine ama ilaclarda yapabilirmis

Evet cok erken aslinda ama ilaclar yapabilirmi o yuzden yuksek cikip sonra normal deger olurmu ki yaa yardim edin bilginiz varsa

Evet cok erken aslinda ama ilaclar yapabilirmi o yuzden yuksek cikip sonra normal deger olurmu ki yaa yardim edin bilginiz varsa
Canm niye bu kadar erken yapip moralini bozdun ki ben en erken 8 ci gunde yaptim 4 cok cok erken boyle yapinca olanida stersten etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…