Kızlarben transfer icin hazirlanacaktim. Dun adetimin 3.günü muayene oldum veuzun protokol ile hazırlıcaz dedi doktor.Dogum konrol hapı basladim 18 gun içip19.günü lucrin igne olcam. Lucrin igneolurken adet olucam o adetin 3.günü yinemuayene olcam. Bu şekilde dondurulmuşembriyo transferine hazırlanan var mi
Normal o ağrıların olması sen stres yapmaKizlar selam dondurulmus embriyo transferimde bugun 6.gunumdeyim yavas yavas adet sancilari basladi olmadimi acaba
Benim de negatif sonuçlanan transferlerde öyleydi. Ama bu defa uzun hazırlanacağız dedi. Cok hazırlamışım kendimi transfer fikrine şimdi 1 ay sonraya kayıyor. SarsıldımŞaşırtıcı ben ilk kez duydum. İlk tedavimde estrofem ve yanında bazı haplar kullandım transfere yakın 4 günde progestan iğne vurundum
Benim de negatif sonuçlanan transferlerde öyleydi. Ama bu defa uzun hazırlanacağız dedi. Cok hazırlamışım kendimi transfer fikrine şimdi 1 ay sonraya kayıyor. Sarsıldım
Ilk testim 126 ciktiSonucunuz nedir peki
Sıkıntılı gibi ama şimdi gün aşırı yaptırdınız degilmi?Ilk testim 126 cikti
Ikinci 188
Ucuncu 288
Hamilelik var ama doktorum 2 kati artis gormedigi icin net bir sey soylemiyor. Cuma tekrar vericem
Tam sat ve bat ortasında oldu benimYa kizlar bi topikte sordum cevap bulamadim.Merak ettigim bisey var Beklenen adet tarihinizden kac gün once transfer oldunuz?? Yani beni bat a 8 gun kala transfer oldum ama test tarihim 12 mart..Acaba bu transferde zaten BAT ı geçiyor mu
Bencede olması gereken o ama ösrojeni dusuk görünce doktor 1 hafta daha erteledi..böyle olunca bat a yakın olmus olduTam sat ve bat ortasında oldu benim
Bencede olması gereken o ama ösrojeni dusuk görünce doktor 1 hafta daha erteledi..böyle olunca bat a yakın olmus oldu
Ne bilim tutmazsa diye korktum..benim 5. Gun embriyosu kalitesi iyiymis ve ilk denemem..Sizde durum nedir?Olabilir canım
Tuttuktan sonra ne farkeder
İnşallah tutsun da
Kaçıncı gün
Kaçıncı deneme
Ne bilim tutmazsa diye korktum..benim 5. Gun embriyosu kalitesi iyiymis ve ilk denemem..Sizde durum nedir?
Ben fulya bahçecide yaptiriyorum..Eses bu arada Eskişehirlimisin..yoksa hemserimiyiz sen nerde yaptiriyorsunİlk denemem tuttu düşük oldu
15 gün önce
Nisanda tekrar deneyeceğim
Nerde yaptırıyorsun
Ben fulya bahçecide yaptiriyorum..Eses bu arada Eskişehirlimisin..yoksa hemserimiyiz sen nerde yaptiriyorsun
Anladim...Insallah bu sefer olur transferinizYok cnm
Eskişehir severim ama
Memorial hastanesi Antalya
Anladim...Insallah bu sefer olur transferiniz
Ayyyy kıyamam yaaa..Neden olur acaba ekstra dikkat etmen gereken bisey varmiydi ki..Gerçi ne desek bos daha vakti gelmemis demekki..İnşallah canım
Tutunmuştu herşey yolundaydı
Keseyi gördüm ertesi gün düşük yaptım
Ayyyy kıyamam yaaa..Neden olur acaba ekstra dikkat etmen gereken bisey varmiydi ki..Gerçi ne desek bos daha vakti gelmemis demekki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?