- 9 Mart 2014
- 233
- 253
- 103
4. günde erken blast ne demek? peki bebeğiniz tutundu mu?Canım benim 3. Günde cözduruldü 4. Günde erken blast olduğu için Dr 4. Günde transfer yaptı salı günü transfer oldu benim bahçeci tüp bebek merkezinde çok uygulanıyor
embriyo 5 günlük olunca hücre sayısı sayılamayacak kadar artar , embriyonun sağlıklı ve yaşamaya meyilli olduğunu gösterir tüp bebek için olumlu bir şeydir. bölünme hızı fazla olursa erken blast oldu denir. bunun bebeğin tutunmasıyla alakası yok onu kimse bilemez ama pozitif bişey olduğunu söyleyebilirim.4. günde erken blast ne demek? peki bebeğiniz tutundu mu?
Salı günü transfer oldu bekliyorum early blast diye geciyor Early blastosist,kavitasyon ve full morula ve herhangi bir anomali4. günde erken blast ne demek? peki bebeğiniz tutundu mu?
Daha önceki tüp bebeğimde 3 adet 3. gün 1. kalite embriyomun 2 si konuldu tutmadı.son embriyodanda çok ümidim olmadığı için doktorum. Çözelim eğer 5. güne giderse koyalım dedi çok ümidim yok açıkcası.embriyo 5 günlük olunca hücre sayısı sayılamayacak kadar artar , embriyonun sağlıklı ve yaşamaya meyilli olduğunu gösterir tüp bebek için olumlu bir şeydir. bölünme hızı fazla olursa erken blast oldu denir. bunun bebeğin tutunmasıyla alakası yok onu kimse bilemez ama pozitif bişey olduğunu söyleyebilirim.
Cozdurup beklemenin sakincalari var embriyo bozulabilir.keşke 5.gün dondurulsalardi . Anne rahmi en iyi labratuar ortamından daha iyidir. Ben olsam transfer olurdumDaha önceki tüp bebeğimde 3 adet 3. gün 1. kalite embriyomun 2 si konuldu tutmadı.son embriyodanda çok ümidim olmadığı için doktorum. Çözelim eğer 5. güne giderse koyalım dedi çok ümidim yok açıkcası.
kızlar ben bir kere başarısız tüp bebek geçirdim 3 embriyonun 2 si transfer edildi. 3.gün 1.kalite idi doktorum yaşın ve sağlığın gereği tutar dedi ama tutmadı. Şimdi dondurulmuş embriyomu koyduracağım.Doktorum şunu önerdi embriyoyu çözdürelim eğer 5.güne kadar yaşarsa transfer edelim. Ne yapacağımı bilmiyorum aranızda bu şekilde transfer gerçekleştiren var mı?
embriyoma çok güvenemiyorum eğer yaşamazsa transfer olmayacak ve ben hiç bir ücret ödemeyeceğim. 4 bin lira embriyo 10 bi tüp bebek ne yapacağıma bende karar veremiyorum açıkcası.Cozdurup beklemenin sakincalari var embriyo bozulabilir.keşke 5.gün dondurulsalardi . Anne rahmi en iyi labratuar ortamından daha iyidir. Ben olsam transfer olurdum
çok kararsızım ama galiba doktoru dinleyeceğim.Bence beklet canım saglıklı ise zaten gider o zaman daha yüksek şansın olur. Tabi rahimde daha iyi gelişim saglar derler oda ayrı bir mesele ama bekletilecek kalite ise beklet
Zor bir karar kendi adıma bende bu ikilemde kaldım Dr bana güven dedi onu dinledim iyiki onu dinlemişim hakkınızda hayırlısı olsunembriyoma çok güvenemiyorum eğer yaşamazsa transfer olmayacak ve ben hiç bir ücret ödemeyeceğim. 4 bin lira embriyo 10 bi tüp bebek ne yapacağıma bende karar veremiyorum açıkcası.
Rahim kalınlığı ve hormon testleri iyi ise 18-21 günler arası adetin transfer olur arkadaşimMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embrio adetin başlangıcından itibar3n kaçıncı gün transfer edilir bilen veya yaptıran varmi.
Canım merhabaMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embrio adetin başlangıcından itibar3n kaçıncı gün transfer edilir bilen veya yaptıran varmi.
Ben varım canım transferin 2.günü bugünDondurulmuş 3.gün embriyo transferi olan var mı?
Benimde 3. Günü transferin nasıl hissediyorsun arkadaşimBen varım canım transferin 2.günü bugün
Şimdilik iyiyim canım ben ilaçlar çok fazla sadece :/Benimde 3. Günü transferin nasıl hissediyorsun arkadaşim
Rahim kalınlığı ve hormon testleri iyi ise 18-21 günler arası adetin transfer olur arkadaşim
cevabınız için cok teşekkürler kızlar. 10 mart da adet oldum dr 29 mart da perşembe gunu transfer yapalim dedi istersen 1 veya 2 gün değiştirebiliriz tarihi dedi ben de 31 mart olsun dedim ç.tesi günü olduğu icin. Ama şimdi icin rahat degil dr bir sakıncası yok dedi ama kafam karışık acaba. Adetin başladığı günü sayarsan 22. Gun oluyor acaba dr dediği günü degistirmesemiydim diye dusunuyorum.Canım merhaba
3 kez dondurulmuş embriyo transferi oldum. Adetin başladıgi günü 1.gün olarak sayarsak;
●1.denememde 24.gün embriyo transferi oldu.Sonuç : Kimyasal Gebelik
●2.denememde 26.gün transfer oldu.
Sonuç :Negatif
●3.denemem de 16.gün transfer oldu.
Sonuc: Çok şükür pozitif.
Transferin olacagı zamanı rahim kalınlığına göre belirliyorlar yani adetin 14.günü de transferi yapabilir 27.günü De tamamen kişiye göre değişir canimprensen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?