- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Çok sorun olacağını sanmıyorum rahim dahada kalınlaşır ama Dr dinle derim bana sorarsanızcevabınız için cok teşekkürler kızlar. 10 mart da adet oldum dr 29 mart da perşembe gunu transfer yapalim dedi istersen 1 veya 2 gün değiştirebiliriz tarihi dedi ben de 31 mart olsun dedim ç.tesi günü olduğu icin. Ama şimdi icin rahat degil dr bir sakıncası yok dedi ama kafam karışık acaba. Adetin başladığı günü sayarsan 22. Gun oluyor acaba dr dediği günü degistirmesemiydim diye dusunuyorum.
Bence kesinlikle ileri atma tarihi o 1 - 2gun bile çok önemli bebeğine bi an önce kavuşursun inşallahcevabınız için cok teşekkürler kızlar. 10 mart da adet oldum dr 29 mart da perşembe gunu transfer yapalim dedi istersen 1 veya 2 gün değiştirebiliriz tarihi dedi ben de 31 mart olsun dedim ç.tesi günü olduğu icin. Ama şimdi icin rahat degil dr bir sakıncası yok dedi ama kafam karışık acaba. Adetin başladığı günü sayarsan 22. Gun oluyor acaba dr dediği günü degistirmesemiydim diye dusunuyorum.
Bak öncelikle senin pozitif olman çok önemli fizyolojik olarak senin ve beyninin hazır olması lazım . Rahat ol sen üzerine düşeni yap gerisini düşünme . Bu iş hormonlarla alakalı ve beyinde bitiyor tatlımDaha önceki tüp bebeğimde 3 adet 3. gün 1. kalite embriyomun 2 si konuldu tutmadı.son embriyodanda çok ümidim olmadığı için doktorum. Çözelim eğer 5. güne giderse koyalım dedi çok ümidim yok açıkcası.
Bence de ileri atma fertil window dedikleri bi üremeye meyilli bebeğin tutunacağı bi aralık var hatta bu günü belirlemek için era denen bir test bile var doktorun hangi gün diyosa o gün git bencecevabınız için cok teşekkürler kızlar. 10 mart da adet oldum dr 29 mart da perşembe gunu transfer yapalim dedi istersen 1 veya 2 gün değiştirebiliriz tarihi dedi ben de 31 mart olsun dedim ç.tesi günü olduğu icin. Ama şimdi icin rahat degil dr bir sakıncası yok dedi ama kafam karışık acaba. Adetin başladığı günü sayarsan 22. Gun oluyor acaba dr dediği günü degistirmesemiydim diye dusunuyorum.
Merhaba ya ben galiba anlayamadım sizin bu ay konulan dondurulmuş embriyonuz 3. gündü ve doktor yaşayaıp yaşamayacağına baktı 4. gün kadar yaşayınca size transfer mi yaptı?Zor bir karar kendi adıma bende bu ikilemde kaldım Dr bana güven dedi onu dinledim iyiki onu dinlemişim hakkınızda hayırlısı olsun
Giderse kalitesini ispatlamış bir embriyo olacak bunuda düşün
Benim 3. Gün embriyolar 5. Güne gitmesini bekliyorlardi bir embriyom 4. Gün erken blast oldu bu nedenle 4. Gün embriyosu olarak olan embriyo ile birlikte transfer olduMerhaba ya ben galiba anlayamadım sizin bu ay konulan dondurulmuş embriyonuz 3. gündü ve doktor yaşayaıp yaşamayacağına baktı 4. gün kadar yaşayınca size transfer mi yaptı?
Hayırlı olsun Canım transfer oldu sanırım giremiyordum uzun zamandır... Test günü ne zaman duaların seninle hayırlı haberler ver bize :)Benim 3. Gün embriyolar 5. Güne gitmesini bekliyorlardi bir embriyom 4. Gün erken blast oldu bu nedenle 4. Gün embriyosu olarak olan embriyo ile birlikte transfer oldu
Evet oldu canım 31 mart test günü Allah razı olsunHayırlı olsun Canım transfer oldu sanırım giremiyordum uzun zamandır... Test günü ne zaman duaların seninle hayırlı haberler ver bize :)
inşallah tutmuştur canım Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin.Sen de bana bir umut olursun.Benim 3. Gün embriyolar 5. Güne gitmesini bekliyorlardi bir embriyom 4. Gün erken blast oldu bu nedenle 4. Gün embriyosu olarak olan embriyo ile birlikte transfer oldu
Az kaldı canım biraz daha sabır oyalanacak şeyler bul diyeceğim ama pek mümkün olmuyor sanırımEvet oldu canım 31 mart test günü Allah razı olsun
Sen nasılsın
Hayırlı olsun cnm benim bende adeti belliyorum eli kulağında 2-3 güne olacağım , ondan sonra transfere hazırlanacağız nasipse :) Adetin kaçıncı günü yapıldı senin transfer? 5.gün 1.kalite dondurulmuş tek emriyo transfer olacak , ama kaçıncı gün olur nasıl olur hiç bilmiyorumEvet oldu canım 31 mart test günü Allah razı olsun
Sen nasılsın
Hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun cnm benim bende adeti belliyorum eli kulağında 2-3 güne olacağım , ondan sonra transfere hazırlanacağız nasipse :) Adetin kaçıncı günü yapıldı senin transfer? 5.gün 1.kalite dondurulmuş tek emriyo transfer olacak , ama kaçıncı gün olur nasıl olur hiç bilmiyorum
İnşşh allah hepimize en hayırlısını nasip etsinHayırlısı olsun inşallah
Benim 18. Gün transfer oldu
Güzel haberler veriruz inşallah birbirimize
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallahMerhaba arkadaşlar benimde transferim var yarın ve heyecan dorukta ☺
Hayırlı olsun canım sağlıkla tutunsunlar inşallah
kızlar kisti olanların dondurulmuş transfer süreci nasıl oluyor lucrin kullanan var mı?
Selam arkadaşlar. Benim de transferim dün yapıldı. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Transferde kendimi çok kastım umutsuzum bu yuzden
Transfer oldu mu nasılsın arkadaşımAmin canım inşallah güzel haberi önce sen verirsin ☺
Transfer oldu mu nasılsın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?