Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok sorun olacağını sanmıyorum rahim dahada kalınlaşır ama Dr dinle derim bana sorarsanız

Bence kesinlikle ileri atma tarihi o 1 - 2gun bile çok önemli bebeğine bi an önce kavuşursun inşallah

Bak öncelikle senin pozitif olman çok önemli fizyolojik olarak senin ve beyninin hazır olması lazım . Rahat ol sen üzerine düşeni yap gerisini düşünme . Bu iş hormonlarla alakalı ve beyinde bitiyor tatlım

Bence de ileri atma fertil window dedikleri bi üremeye meyilli bebeğin tutunacağı bi aralık var hatta bu günü belirlemek için era denen bir test bile var doktorun hangi gün diyosa o gün git bence

Zor bir karar kendi adıma bende bu ikilemde kaldım Dr bana güven dedi onu dinledim iyiki onu dinlemişim hakkınızda hayırlısı olsun

Giderse kalitesini ispatlamış bir embriyo olacak bunuda düşün
Merhaba ya ben galiba anlayamadım sizin bu ay konulan dondurulmuş embriyonuz 3. gündü ve doktor yaşayaıp yaşamayacağına baktı 4. gün kadar yaşayınca size transfer mi yaptı?

Merhaba ya ben galiba anlayamadım sizin bu ay konulan dondurulmuş embriyonuz 3. gündü ve doktor yaşayaıp yaşamayacağına baktı 4. gün kadar yaşayınca size transfer mi yaptı?
Benim 3. Gün embriyolar 5. Güne gitmesini bekliyorlardi bir embriyom 4. Gün erken blast oldu bu nedenle 4. Gün embriyosu olarak olan embriyo ile birlikte transfer oldu

Benim 3. Gün embriyolar 5. Güne gitmesini bekliyorlardi bir embriyom 4. Gün erken blast oldu bu nedenle 4. Gün embriyosu olarak olan embriyo ile birlikte transfer oldu
Hayırlı olsun Canım transfer oldu sanırım giremiyordum uzun zamandır... Test günü ne zaman duaların seninle hayırlı haberler ver bize :)

Hayırlı olsun Canım transfer oldu sanırım giremiyordum uzun zamandır... Test günü ne zaman duaların seninle hayırlı haberler ver bize :)
Evet oldu canım 31 mart test günü Allah razı olsun
Sen nasılsın

Evet oldu canım 31 mart test günü Allah razı olsun
Sen nasılsın
Hayırlı olsun cnm benim bende adeti belliyorum eli kulağında 2-3 güne olacağım , ondan sonra transfere hazırlanacağız nasipse :) Adetin kaçıncı günü yapıldı senin transfer? 5.gün 1.kalite dondurulmuş tek emriyo transfer olacak , ama kaçıncı gün olur nasıl olur hiç bilmiyorum

Hayırlısı olsun inşallah
Benim 18. Gün transfer oldu
Güzel haberler veriruz inşallah birbirimize

kızlar kisti olanların dondurulmuş transfer süreci nasıl oluyor lucrin kullanan var mı?

Canım ben tüp bebek tedavisine başladığımda ufak tefek kistlerim vardı. Doktor doğum kontrol hapı verdi regl olana kadar kullandım sonra kontrole gittiğimde polip çıktığını gördüler. Doğum kontrol hapı sebep olabiliyormuş polipe. Sonra histeroskopi ile polip alındı ve rahme kesi attı çocuk daha iyi tutunsun diye. 21 aralık histeroskopi oldum 29 ocakta 5 gunluk 2 adet dondurulmus embriyo transferi yapıldı. Yani biraz uzun bir süreç çünkü o arada yumurtalar iğne yardımıyla gelişip toplanacak hale getirildi.

Selam arkadaşlar. Benim de transferim dün yapıldı. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Transferde kendimi çok kastım umutsuzum bu yuzden

Canım kafanın rahat olması çok önemli. Ben transfer sırasında çok rahattım hatta ekrandan izledim. Bittiğinde hemşireler bana çok rahat ve kolay bir transfer gerçekleşti maşallah falan dediler. Su konusuna gelince de 1 litre suyu 1 saat önceden içmeye başladım ve sıkışıklık durumu çok iyi tam net görüntü alıyoruz dediler. aklında olsun ne eksik ne fazla tam 1 litre su yetiyor. Sonrasında hastanede 2 saat dinlendikten sonra eve geldim biraz daha dinlendim ama asla hasta gibi yatıp beklemedim. Hatta normal hayatına devam et dediler ben de hareketimi kısıtlamadım. Şöyle düşün zaten tutunamayacak akdar zayıfsa o çocuk senin elinden birşey gelmez. O yüzden kendini üzme. Beklemek çok zor geliyor biliyorum her gece beni bırakmayın tutunun çocuklar diye konuştum kendi kendime . 2 gunde bir beta hcg me baktırdım kan verip. Şuan 11. haftamdayım hala endişelerim var düştü mü yerinde mi diye çünkü doktora gitmezsen anlayamıyorsun bebeğim orda olduğunu. Pozitif düşün ileriki haftalarla ilgili videolar izle bebeğin gelişimiyle ilgili. Bebek bakım videoları izle zamanını böyle geçir kafan dağılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…